Hur man enkelt skapar ett konto med Crello för att designa och redigera

0 Shares

Design Àr en ganska bred vÀrld tack vare den kreativitet du mÄste ha, av denna anledning finns det mÄnga verktyg och applikationer tillgÀngliga för att arbeta med redigeringar, att skapa en gratis animerad logotyp Àr nÄgot enkelt, men du mÄste kÀnna till programmen, systemen och lÀmpliga ansökningar för detta ÀndamÄl. Om du gillar att designa sÄ förklarar vi hur man skapar ett konto med Crello sÄ att du kan börja arbeta och lÄta fantasin flöda.

Vilket verktyg Àr Crello och vad Àr det till för?

Crello Àr ett mycket anvÀndbart designverktyg för alla som vill komma igÄng med grafisk design, eftersom det Àr det mycket lÀttanvÀnd programvara och att den har möjlighet att erbjuda fÀrdiga mallar som kan modifieras och redigeras gratis.

Det Àr viktigt att veta att Crello Àr till för att designa bilder och filmer. Alla verktyg som finns pÄ plattformen har skapats av grafiska designers eller under nÄgons överinseende. Om du vill ha en mycket bÀttre upplevelse kan du anvÀnda Premium-alternativet.

Hur registrerar jag mig för att skapa ett Crello-konto? Steg för steg

Stegen för att skapa ett konto med Crello Àr ganska enkla och snabba, om du vill börja designa med Crello mÄste du följa dessa instruktioner:

  1. Kom in officiell hemsida frÄn Crello: www.creello.com.
  2. PĂ„ den översta raden, vĂ€lj alternativet som sĂ€ger “Checka in”.
  3. Du kan vÀlja att spÄra din registrering via Google, Facebook eller Apple, eller göra det med din e-postadress och ditt lösenord frÄn början.
  4. tryck pĂ„ knappen “Checka in”.
  5. Ge den information som begÀrs av internet.
  6. GĂ„ in i Crello och njut av upplevelsen.

Kan du fÄ Crello Pro gratis?

Du kan njuta av de kostnadsfria tjĂ€nsterna som erbjuds av Crello och pĂ„ samma sĂ€tt kommer du att fĂ„ en ganska full upplevelse som Crello erbjuder fantastiska funktioner i gratis alternativ. Å andra sidan, om du vill anvĂ€nda Pro-alternativet pĂ„ plattformen, bör du bara göra det genom att betala för dess tjĂ€nster, det finns inget sĂ€tt att komma Ă„t Pro-versionen gratis.

Även om det Ă€r viktigt att veta att om du vill designa en kommersiell affisch, sĂ„ finns det andra bra alternativ som ocksĂ„ kan anvĂ€ndas gratis och fĂ„ fantastiska resultat.

Vad Àr det nya Crello-teamet och hur fungerar det?

Design Àr ofta lagarbete och Crello Àr ansvarig för att skapa en lagversion för designen att göra utvecklas som ett team med hjÀlp av upp till 10 designers hittade i Crello.

Crellos teamfunktion Àr att flytta frÄn Pro-versionen till teamversionen sÄ att andra designers som du ger Ätkomst under samma konto kan störa utformningen av arbetet pÄ ditt konto.

Vilka andra tips bör du veta nÀr du jobbar pÄ Crello?

Det bÀsta tricket som finns för att arbeta med Crello Àr att komma pÄ i:et experimentera för att lÀra dig om var och en av dess funktioner. Om du vill lÀra dig att anvÀnda plattformen professionellt och smidigt bör du ta hand om att bli proffs pÄ mallanpassning.

Hur kan jag enkelt redigera i Crello?

För enkel redigering i Crello Àr det bÀsta alternativet att gÄ till plattformen och gÄ nÄgonstans designa en mall du gillar för om du startar ett projekt frÄn början och bara börjar anvÀnda Crello kommer det att vara ganska komplicerat eftersom du först mÄste kÀnna till dess huvudfunktioner och detta uppnÄs genom att arbeta med redigering och anpassning av mallar.

Vad hÀnder om jag vill lÀgga upp mitt arbete pÄ Instagram?

Crello erbjuder endast möjligheten att ladda ner ditt arbete till din dator, telefon eller surfplatta. DÀrför, om du vill dela din design pÄ Instagram mÄste du göra det anpassa storleken pÄ ditt arbete att ligga i linje med Instagrams mÄtt innan du laddar ner det slutliga resultatet.

Vilka Àr de bÀsta mallarna för Crello?

De bÀsta mallarna som du kan anvÀnda pÄ Crello Àr de som sidan kommer att rankas vid huvudentrén eftersom dessa Àr de mest populÀra och nyaste gratisdesignerna som finns tillgÀngliga just nu.

Hur lÀgger man upp sitt arbete pÄ Facebook?

För att visa ditt arbete och fÄ mer försÀljning pÄ Facebook mÄste du ladda ner filen för att kunna lÀgga upp den pÄ Facebook senare, men du mÄste anpassa storleken till de faststÀllda Facebook-dimensionerna sÄ att publiceringen inte manipuleras.

0 Shares