Hur man enkelt skapar eller gör ett intro med Animoto utan vattenstÀmpel

0 Shares

Idag domineras vÀrlden pÄ nÄgot sÀtt av vad innehÄllsskapareför med den nödvÀndiga kunskapen kan vi skapa alla typer av bilder och videor om vad vi vill ha. Detta utöver den vanliga underhÄllningen via sociala nÀtverk som vi anvÀnder varje dag pÄ vÄra enheter, sÄsom YouTube eller Facebook-visning.

HÀr kan vi alltid hitta innehÄll gjort av nÄgon annan och generellt sett Àr det oftast vÀldigt vÀl förberett innehÄll, men att kunna skapa den hÀr typen av innehÄll tar dess skapare lÄng tid.

Kvalitet i skapande filmer och bilderPÄ bekostnad av kreativitet, bra beslut, erfarenhet, smak och framför allt tid. NÀr du har tillrÀckligt med tid kan du skapa det innehÄll du vill ha eftersom innehÄll av hög kvalitet vanligtvis Àr ganska komplext.

DÀrför mÄnga YouTubers De förlitar sig vanligtvis pÄ en redigerare för att skapa videor vilket avsevÀrt minskar mÀngden arbete de kan ha, medan andra tenderar att gÄ igenom hela den kreativa processen som leder till att de tar allt arbete ensamma.

I slutÀndan kan vi anvÀnda alla typer av resurser för att skapa videor, men det mest vÀrdefulla verktyget vi har Àr att anvÀnda en mÀngd olika redigeringsprogram. Med rÀtt program kan du göra vad du vill med din video, sÄ lÀnge du har kreativitet.

Det Àr dock vÀrt att leta efter andra resurser som kan göra ditt liv enklare, till exempel att anvÀnda webbplatser eller program som anvÀnder videomallar nÀr det hÀnder Animoto. Den hÀr sidan lÄter dig skapa videor frÄn en mÀngd olika mallar, men de innehÄller en irriterande vattenstÀmpel som vi visar dig hur du tar bort i den hÀr lilla handledningen.

Animoto och vattenstÀmpel

Möjlighet att genomföra introduktioner via Animoto Det hÀr Àr ett bra sÀtt att anvÀnda plattformen dÄ du bara behöver ladda upp nÄgra fÄ bilder och det Àr allt. TÀnk dock pÄ att om du vill göra detta mÄste du ta itu med den irriterande vattenstÀmpeln som följer med att anvÀnda ett gratiskonto.

Det finns bara nÄgra sÀtt att ta bort denna vattenstÀmpel: ansök som lÀrare till utbildningsprogram och fÄ gratis medlemskap för 50 dagar; eller betala för en Professionellt Medlemskap. Detta Àr vad vi rekommenderar för att kunna arbeta lagligt pÄ Animoto.

Observera att om du vill att ditt konto ska vara gratis kommer det att vara mycket begrÀnsat, men med ett professionellt medlemskap har du tillgÄng till mÄnga saker som möjligheten att lÀgga till musik, anvÀnd unik musik frÄn plattformen utan upphovsrÀttsrisk med mera. För mÄnga innehÄllsskapare Àr detta en plattform vÀrd att anvÀnda.

Skapa ett intro i Animoto

Introduktioner i YouTube-videor Àr ganska bekanta eftersom om du har en YouTube-kanal kommer du att se att anvÀndningen av introt kommer att ge dig och din kanal personlighet. Introt kommer att se sÄ proffsigt ut som vi vill att det ska vara, och Àven om vi kan göra det sjÀlva kan vi alltid vÀnda oss till Animoto.

För att göra ett intro till Animoto utan vattenstÀmpel mÄste du skapa ett konto och betala för det professionella kontot. NÀr ska du göra det Logga in och vÀlj filen video mall frÄn mallbiblioteket.

Sedan kan du ladda upp genom panelen som du kommer att ha framför dig foton, video och skriv text för att kunna skapa en video. SÄ lÀgg bara till vad du vill, infoga filen namn och musik; och checka in det meddelande sedan ladda ner den i ett av de mÄnga formaten.

0 Shares