Hur man enkelt sätter lösenord på Android och iPhone WhatsApp

Skydda dina konversationer mer och lär dig hur du lägger ett lösenord på WhatsApp på ett praktiskt och snabbt sätt

Idag lever vi i en tid med många hacks och applikationer och låg säkerhet. För att skydda dina konversationer lite mer idag, låt oss se hur du lägger ett lösenord på WhatsApp på både Android och iPhone. För närvarande involverar blocken som finns i appen fingeravtryck och ansiktsigenkänning. Låt oss se mer om detta.

I den här artikeln hittar du:

Hur sätter man ett lösenord på WhatsApp?

Så nedan delar vi upp oss i Apple- och Android-system, se vilken enhet som är din och följ stegen. Nedan kommer vi också att se hur man infogar ett block i WhatsApp Web

Hur sätter jag ett lösenord på WhatsApp på Apple-enheter?

på iphone är det möjligt att skydda whatsapp

  1. Öppna WhatsApp-appen.
  2. Gå in inställningar.
  3. Direkt efter det trycket konto.
  4. gå nu till Integritet.
  5. Leta efter avsnittet Låsskärm och aktivera den tillgängliga biometrin, beroende på din modell kommer att vara FaceID eller Touch ID.

När du har konfigurerat din WhatsApp kommer din WhatsApp att vara lösenordsskyddad på din Apple-enhet. Om din enhet är en Android, se stegen nedan.

Hur sätter jag ett lösenord på WhatsApp på Android-enheter?

  1. I WhatsApp trycker du på de tre prickarna i det övre högra hörnet.
  2. Gå in inställningar.Gå till whatsapp-inställningar
  3. gå sedan till konto och sedan vidare Integritet.Äntligen rör integritet
  4. Välj Fingeravtryckslås och aktivera den om funktionen är tillgänglig.nu vet du hur du lägger in lösenord i whatsapp, för att aktivera och konfigurera tryck på alternativet som visas

Om din enhet inte erbjuder ansiktsigenkänning eller fingeravtrycksupplåsning kommer det inte att vara möjligt. För närvarande kan appen bara låsas upp på dessa sätt.

Hur utför man biometrisk verifiering på WhatsApp Web?

När du aktiverar detta skydd på din mobiltelefon aktiverar du automatiskt skyddet på WhatsApp Web.Därför, när du vill ansluta WhatsApp Web till en enhet, måste du låsa upp funktionen med fingeravtryck eller ansiktsigenkänning på mobiltelefonen. Med andra ord, detta skapar ett extra lager av säkerhet.

avslutande

Nu vet du hur du skyddar din WhatsApp, delar dessa bästa metoder med vänner och ökar allas säkerhet. Klarade du alla stegen? Har du några frågor? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button