Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man enkelt sänker eller höjer ljudet på webbsidor i Google Chrome

Till en början ska det nämnas att Chrome är en av de mest populära webbläsarna, varför den är den mest använda av användare idag. Dessutom kan du göra många saker i den här webbläsaren och söka efter information du gillar. Dessutom ger den här sökmotorn fantastiska anpassningsalternativ vid användningstillfället.

Observera också att med Chrome Web Store kan du njuta av en mängd olika objekt och tillägg som förbättrar hur dina Chrome-inställningar fungerar. Det idealiska är att uppdatera den till den senaste versionen.

Även denna app låter dig komma åt ditt e-postkonto eller vilken länk du villeller gå till plattformen. I sin tur finns det alltid en mängd olika flikar som öppnas och många av dem spelar ljudet, så vi kommer att förklara hur man styr ljudet så att du kan höja eller sänka det individuellt.

Chrome: Lär dig hur du ökar eller minskar volymen på varje webbsida

Först och främst bör det nämnas att tack vare Chrome Web Store, som tillåter installation av tillägg, kan volymen för varje flik som öppnas i webbläsaren justeras individuellt. Om du vill veta stegen kommer vi att förklara dem nedan för att korrekt justera parametrarna i Chrome på detta sätt.

Det är viktigt att notera det Google Chrome låter dig stänga av enskilda flikarDessutom låter Windows dig göra webbsidor större eller mindre. Men Google tillåter fortfarande inte denna funktion på deras system som standard, men det kan göras med en förlängning.

Först måste du komma åt tillägget för att kunna installera den i Chrome. Sedan vid entrén behöver du trycka på den blå knappen till höger som säger “Lägg till i Chrome” sedan måste du vänta några sekunder.

Acceptera sedan och du är redo att göra det kontrollera volymen på dina webbplatser. Sedan måste du gå till fliken, öppna den valda sidan och trycka på tilläggsikonen som finns i den övre högra delen av skärmen.

Där kommer du att se tillägget och från och med då kommer du att kunna öka och minska volymen från fliken som dyker upp. Så du behöver bara klicka på fliken och du kan flytta volymmarkören efter eget tycke, på så sätt styr du volymen på nya sidor du besöker.

Även genom att öppna flera flikar och spela upp ljud Volym upptäcka det. Klicka bara på tilläggsikonen och flytta volymmarkören, det är en enkel procedur som kan utföras i några få steg.

Det bästa sättet att kontrollera volymen i Chrome

Så z Volym, detta tillägg för Chrome låter dig kontrollera volymen på webbplatser på ett bekvämt sätt, du kan höja och sänka den. Detta är en mycket enkel process som du kan utföra i Chrome för att undvika att på så sätt stänga alla sidor som du inte vet att du vill ska höras på en högre nivå än andra.

Detta bör också nämnas Mastervolym låter dig styra eller öka volymen upp till 600 %. Du kan bli förvånad över denna mängd, men du behöver definitivt inte använda denna ljudnivå för ofta.

Kort sagt, att kunna kontrollera musiknivåer i Chrome är en enkel procedur som kan uppnås med en tillägg. På så sätt kan du enkelt höja och sänka volymen så att det du lyssnar på i en annan flik inte stör.

Observera att volymen som justeras av Mastern bara kommer att fungera på sidan du är på. Det kommer inte att påverka standardljudet på din dator eller annan webbplats. Detta gör att tillägget kan förbättra standardfunktionaliteten.

Slutligen hoppas vi att den här artikeln hjälpte dig. Vi vill dock gärna höra från dig. Kunde du sänka eller höja ljudet på webbsidor i Google Chrome med följande steg? Känner du till någon annan metod för att göra detta? Lämna oss dina svar i kommentarerna.

Du kanske också är intresserad av Hur man spelar in ljud eller ljud från valfri Google Chrome-flik