Hur man enkelt och snabbt laddar ner en rapport med all data från Tinder! (Exempel)

0 Shares

När vi skapar en profil på Tinder måste vi ange en del personlig information, som med alla andra liknande applikationer. Om du av någon anledning vill granska de uppgifter som du angav när du skapade din profil informerar vi dig om det ladda ner en rapport som innehåller alla dina Tinder-data det är väldigt snabbt och enkelt att göra.

Hur kan jag ladda ner en rapport som innehåller all min Tinder-data?

Först och främst måste du komma åt Tinder-dataadressen. Du kommer inte att kunna skicka förfrågan från en app på din mobil, utan från en sektion som Tinder har specifikt för det på sin hemsida. Väl där du måste logga in med en mobiltelefon, Facebook eller Google-konto, beroende på hur du skapade din profil.

När du går in på ditt konto kommer du att se en stor knapp som säger “Ladda ner min information.” Då kommer Tinder att be dig att göra det Var god skriv in din e-postadress för att få informationen på detta sätt. Och redo! Nu är det bara att vänta medan du får rapporten som innehåller all data från Tinder.

Kom ihåg att e-postmeddelandet med rapporten av dina uppgifter det kommer att ta åtminstone några dagar att komma fram. Om du inte har fått den bör du ta hänsyn till möjligheten att den har kommit till din skräppostmapp, så vi rekommenderar att du läser den innan du vidtar någon annan åtgärd.

Vid mottagandet av e-postmeddelandet kommer det att innehålla en länk som du klickade på tar dig till en ZIP-fil som kan laddas ner genom att ange kontoinformation igen. Den här filen innehåller all din Tinder-data. Observera att denna länk är tillfällig och endast kommer att vara aktiv i 24 timmar.

Vilken data får jag från Tinder?

När du laddar ner ZIP-filen ser du detta innehåller tre filer inuti: en i JSON-format, som är en textfiltyp som innehåller all nödvändig information; en annan med HTML-format som tillåter offlineåtkomst till denna information; samt en mapp som innehåller dina nuvarande profilfoton.

JSON- och HTML-filerna är förmodligen de som intresserar dig mest, eftersom de innehåller din Tinder-data. Dessa data är uppdelade i flera sektioner eller objekt som visas som en lista i filen. Sedan ska vi prata lite om informationen som du kan se i dem.

  • Användardata. På den här vinjetten kan du hitta de uppgifter som du ställer in din Tinder-profil med: e-post, födelsedatum, kön, jobb och filter. Din platsdata kommer också att visas om du ger den åtkomst till appen. I slutet hittar du plattformen (Android eller iOS) och telefonnumret du registrerade dig med för första gången. Om du någonsin har ändrat ditt nummer kommer ditt nuvarande nummer att visas.
  • Mediafiler. Här hittar du dina nuvarande profilbilder, men inte de som tidigare använts i appen. Om du vill kan du också ladda ner dem direkt härifrån.
  • Nyhetshistorik. Det här avsnittet kommer att visa alla meddelanden som du skickat, men inget svar på dina “matchningar”. Tinder ger dig all din information, men inte andras information, inte ens deras namn. Om du vill kan du sortera meddelanden efter datum.
  • Användningsdata. Här hittar du all information om användningen av applikationen: hur många gånger du har öppnat den på en dag, vilka gillande och ogillar du har uttryckt, samt antalet matchningar du har gjort, meddelanden som skickats och tagits emot.

Vilken annan data skickar Tinder till dig?

  • Inköp i appen. Om du har en betald Tinder-plan ger det här avsnittet information om din plans status och när den kommer att löpa ut.
  • Spotify. Om du inte har ett Spotify-konto kopplat till Tinder kommer bara spårinformationen du har länkat att listas här.
  • Kampanjer och upplevelser. De senare avsnitten kommer att ge dig information om evenemangen Tinder håller runt om i världen, men om du inte har deltagit kommer de att visas som tomma.

Vi hoppas att du har nått den här artikeln ladda ner en rapport som innehåller alla dina Tinder-data enkelt och väldigt snabbt. Och om du inte redan har gjort det vet du åtminstone redan vilken information du kan förvänta dig.

0 Shares