Hur man enkelt lägger till ljud till WhatsApp-klistermärken

Hem » Hur man enkelt lägger till ljud till WhatsApp-klistermärken

WhatsApp-klistermärken är väldigt populära, en sak som kan förbättras ännu mer är ljudet, läs mer om det nedan

utvald bild whatsapp

Många WhatsApp-klistermärken kan ha ljud kopplade till dem. Om detta verkligen var möjligt skulle det finnas mycket mer fördjupning och det skulle vara mycket trevligare att skicka det till dina vänner. Den goda nyheten är att det finns en app som kan hjälpa dig med detta, låt oss ta reda på mer om det.

Hur man skickar WhatsApp-klistermärken och deras ljud

klistermärke-app med ljud

Tyvärr har WhatsApp själv inget inbyggt alternativ som sätter ihop ljud med WhatsApp-klistermärken. Men appen animerade klistermärken har en mycket intressant funktion. Den ger en mängd olika klistermärken och för vissa av dem har den ett specifikt ljud. Låt oss ta reda på mer om honom nedan.

  1. Ladda ner appen genom att klicka här.
  2. Efter nedladdning kommer du att se ett brett utbud av klistermärken, välj de du gillar mest.
  3. Efter att ha valt och laddat ner kommer du att kunna skicka det till dina vänner och kontakter.whatsapp-klistermärken
  4. I det nedre högra hörnet ser du avsnittet Ljud, kan du välja vilket ljud som passar din klistermärke bäst.
  5. Innan du går in i det här avsnittet måste du se en annons för att låsa upp den här funktionen. När du har sett den har du full tillgång till den.applikationsljud
  6. Leta efter det bästa ljudet och skicka det tillsammans med klistermärket, det rekommenderas att skicka klistermärket först och sedan ljudet.

Denna funktion fungerar även för privata kontakter och för grupper. Appen har många förpackningar med klistermärken med olika teman, du kommer att upptäcka att mångfalden finns i överflöd. Nu är det din tur att njuta av den här appen och ha kul med dina vänner och grupper.

Slutsats

Gillade appförslaget vi såg, vilket ytterligare förbättrar WhatsApp-funktionaliteten. Låt oss veta i kommentarerna nedan. Visste du redan om det här applikationsalternativet? Kommer du att skicka fler klistermärken till dina vänner och nu med ljud? Säg nedan.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button