Hur man enkelt lägger eller ändrar FAVICON i WordPress (exempel) | Se hur det är gjort

Först och främst, kom ihåg att Favicon är en ikon som låter dig anpassa din webbplats. Detta fantastiska verktyg har vunnit enorm popularitet idag eftersom det ger en unik och iögonfallande webbplats. Därför lär du dig här hur du lägger eller ändra favicon på WordPress-webbplatsen.

Det bör noteras att detta verktyg är av stor betydelse idag eftersom det hjälper till att skapa varumärket för en webbplats. Dessutom genererar det en webbplatsidentitet och hjälper besökarna att komma ihåg ditt varumärke. Det finns dock flera sätt att lägga eller ändra en favoritikon i WordPress här vi kommer att nämna 2 metodervilket kommer att vara väldigt användbart och enkelt.

 • Metod 1: Ladda upp eller ändra Favicon med WordPress-anpassning.
 • Metod 2: Ladda eller ändra Favicon med anpassad kod i header.php.

Nu kommer vi att se steg för steg hur man enkelt använder var och en av dessa metoder och vi kan infoga eller ändra favoritikonen på nätverket från Google Chrome.

Hur man ändrar en favoritikon med WordPress-anpassning

Använd WordPress-anpassning för att lägg till en favoritikon Detta är inte bara den mest rekommenderade metoden, utan också den enklaste. Du måste dock komma ihåg att om du vill använda den här metoden måste du ha den senaste versionen av WordPress, minst version 4.3 och senare.

Tja, utan vidare, låt oss se steg för steg hur man laddar eller ändrar en Favicon med hjälp av Anpassa WordPress.

 • Sedan måste du välja “Utseende”-ikonen som finns längst upp till vänster på skärmen på din WordPress-instrumentpanel.
 • Nu kommer ett fönster att visas med en annan uppsättning alternativ. I vilken det särskilt finns en som heter “customize for” som måste klickas för att gå vidare till den så kallade anpassningen.
 • Vid inträde Anpassa WordPresskommer ett nytt fönster som heter “webbplatsidentitet” att visas.
 • Vid denna tidpunkt kommer en ny undermeny att visas som ger dig möjlighet att ladda din webbplatsikon. Som en påminnelse måste bilden du kan ladda upp från din Favicon vara minst 512 x 512 pixlar.
 • När bilden har laddats enligt dina inställningar klickar du på knappen Spara konfigurationsändringar. Så småningom bör du kunna se din fil Laddad favicon på din webbplatsfliken.

Hur man ändrar en favicon med anpassad kod i header.php

Av alla metoder som presenterats hittills motsvarar detta den mest avancerade och komplexa av alla, men är mycket effektiv och snabb. Tja, låt oss se nedan steg för steg hur man laddar eller ändra favicon via anpassad kod i header.php.

 • Det första du bör göra är att gå till WordPress-webbplatsen och hitta WordPress-hemikonen med namnet på utseendet du behöver klicka på.
 • Senare kommer en ny flik upp med olika ikoner, här måste du leta upp och välja genom att klicka på ikonen med namnet “temaredigerare”.
 • Sedan i temaredigeraren ser du en lista över dina filer WordPress Till höger här, välj och klicka på ikonen “ämnesrubrik”.
 • Här hittar du ett avsnitt där du kan göra ändringar i temat genom att ange den kod som krävs för det.
 • Nu vid denna tidpunkt bör du att ersätta webbadress visas tillsammans med din webbadress och inställningarna är klara. Här ska du äntligen ladda din Favicon i fliken på din webbplats, som du kan verifiera genom att uppdatera och uppdatera dina ändringar.

Sammanfattningsvis, tänk på att en WordPress-favicon är en viktig funktion på alla webbplatser. Därför skulle du ha missat ett bra varumärkesmöjlighet om du inte hade ditt.

Följaktligen hoppas vi att du har lärt dig att infoga eller ändra favicon i WordPress. Du kan hitta fler liknande ämnen på vår appblogg.

Relaterade Artiklar

Back to top button