Hur man enkelt laddar ner och installerar applikationer pÄ en kinesisk smartklocka (exempel)

0 Shares

SmartklockorDet hĂ€r Ă€r klockor fulla av teknik som Ă€r tĂ€nkta att förbli; De gör vĂ„ra liv enklare eftersom den kan fungera som en liten telefon pĂ„ vĂ„r handled. Du kan dock vara ny pĂ„ att anvĂ€nda den hĂ€r typen av teknik. Oroa dig inte, vi hjĂ€lper dig för att ladda ner och installera applikationer frĂ„n din SmartWatch Kinesiska enkelt, lĂ€s vidare med oss ​​för att fĂ„ veta mer.

Hur kan jag aktivera min webblÀsare snabbt och enkelt pÄ en kinesisk smartklocka?

Till att börja med, tÀnk pÄ det faktum att dessa SmartWatch-grillar Àr generiska, de delar vanligtvis alla samma egenskaper oavsett mÀrke. Du kan inte bara se tiden utan ocksÄ anvÀnda den som en fil komplettera din telefon.

Du vill definitivt veta hur du har internet pÄ din SmartWatch. Först mÄste du ha en klocka som inkluderar en SIM-ingÄng och ett Micro SD-kort. NÀr du har satt i SIM-kortet och aktiverat tÀckningslinjen kommer det att visas pÄ den speglade enheten.

Vad ska jag göra nu? Bara konfigurera den för navigering och anvÀnd lÀmpliga tangentbord. Hur man gör det? Beroende pÄ din webblÀsare bör du leta efter APN för din linje. Efter det mÄste du söka efter applikationen i instÀllningarna, ange anslutnings- och datakontot och sedan ange data som redan finns för din linje.

NÀr du gÄr ut, skriv ner det och pÄ sÄ sÀtt har du det klart, gÄ sedan till webblÀsaren i dess instÀllningar, Àndra hemsidan efter din smak eller preferens, pÄ sÄ sÀtt kan du njuta av hemsidan snabbt och enkelt.

Hur laddar man ner och installerar applikationer pÄ en kinesisk smartklocka?

Du kommer att ha flera sÀtt att installera applikationen pÄ din kinesiska SmartWatch, idag ska vi lÀra dig det tvÄ lÀmpliga metoder detta kommer att underlÀtta upplevelsen.

Traditionell metod

Det Àr vÀldigt enkelt, du mÄste först ange klockinstÀllningarna, sedan gÄ till BT-instÀllningar, den ska alltid vara pÄ och synlig. GÄ sedan till via mobiltelefonen vÀlj bluetooth och aktivera den, Hitta en enhet och koppla ihop den.

Leta sedan efter titta pÄ QR-koden, och genom att anvÀnda skanningsapplikationen för att skanna koden, i nÀsta steg mÄste du gÄ till sidan som vÀljer koden. Efter det kommer den att be dig gÄ in i sökmotorn, vÀlj Play Butik och gÄ dit.

NÀr du har gjort det mÄste du söka efter appen som din klocka behöver. Den kommer att dyka upp efter att ha skannat koden, efter att ha laddat ner, öppnat den och gÄtt till samma meny, klickat för att ansluta, det kommer att finnas en lÀnk till klockan.

Du kommer att kunna ha en synlig ikon som sĂ€ger “LĂ„t oss anslutaFortsĂ€tt att acceptera eller tillĂ„ta och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt komma Ă„t alla applikationer pĂ„ telefonen. Ange aviseringar för att ge systemet tillstĂ„nd, leta efter de av dina preferenser som Ă€r kompatibla och dĂ€rmed fĂ„ en mycket mer upplevelse.

FrÄn Apple Watch för att ladda ner och installera SmartWatch-applikationer

Först mĂ„ste du ha en applikation pĂ„ din anslutna telefon som heter “Apple watch” för att kunna ladda ner applikationer pĂ„ din kinesiska SmartWatch. GĂ„ in i den hĂ€r applikationen och gĂ„ till avsnittet “Apple Store”. De kommer att visas dĂ€r Allt applikationer som Ă€r kompatibla med din SmartWacht. NĂ€r den har laddats ner kommer den att starta automatiskt pĂ„ din klocka och du kommer att kunna njuta av den pĂ„ nĂ„gra minuter.

Det bÀsta av allt Àr att du kan anvÀnda appar som Messenger, WhatsApp och Facebook pÄ samma enhet. Du har redan all nödvÀndig information för att börja anvÀnda din SmartWatch pÄ nolltid och njuta av den maximala tekniken pÄ din handled. Glöm inte att kommentera detta inlÀgg sÄ att du kan berÀtta hur det gick, inte bara dela med andra sÄ att de ocksÄ fÄr reda pÄ det. Vi önskar dig framgÄng i denna unika upplevelse.

0 Shares