Hur man enkelt kopplar bort eller tar bort Spotify frÄn din Facebook-tidslinje och ditt konto?

0 Shares

Det Àr allmÀnt kÀnt att Spotify Àr en av de mest populÀra applikationerna bland anvÀndare som konsumerar musik dagligen, vilket ger omedelbar tillgÄng till miljontals lÄtar, frÄn gamla favoriter till de senaste hitsen.

SÄ du kan ha album med dina favoritartister, kategorisera dem, pÄ samma sÀtt som det lÄter dig skapa spellistor, sÄ att du har din egen vÀrld av musik pÄ den hÀr plattformen.

Den hÀr appen har möjlighet att ansluta eller ansluta till din Facebook personlig.

Vad menar du med det Spotify pÄ ett sÀtt har du tillgÄng till allt vi gör Facebookgenom att lÄta innehÄll publiceras automatiskt i den. Du kan ocksÄ ladda ner Spotify gratis och snabbt

För mÄnga mÀnniskor Àr detta trÄkigt eftersom inte alla gillar det med dem Facebook tidslinje det finns en onödig informationsöverbelastning.

Om du Àr en av dem som vill ta bort Spotify frÄn Facebooks tidslinjedu Àr pÄ rÀtt plats.

Vi kommer att lÀra dig hur tar man bort Spotify frÄn Facebooks tidslinje?i nÄgra enkla steg.

För detta behöver du bara en dator, en bra internetuppkoppling och Spotify och sÄklart kontot Facebook.

Ta bort Spotify frÄn Facebooks tidslinje

  • Ange din Facebook, gĂ„ till menyn i det övre högra hörnet och klicka “Bindande”.
  • DĂ€rifrĂ„n hittar du det specifika avsnittet som sĂ€ger “Appar och webbplatser”.
  • Du bör leta efter en ikon Spotify bland alla ikoner som visas för dig.
  • Om du inte kan hitta den pĂ„ ett ögonkast, scrolla ner med musen eller klicka bara “Se allt”
  • NĂ€r du hittar honom kommer du att mĂ€rka att han har en liten penna och “x “.
  • Tryck pĂ„ pennan som representerar redigeringen, nĂ€r du gĂ„r in dĂ€r ser du alla funktioner Spotifyvad din data har och vilka behörigheter den har att publicera pĂ„ din Facebook.
  • DĂ€r kan du avaktivera ett av alternativen som stĂ„r “Skicka” sĂ„ du informerar honom.
  • BĂ„da till Facebook till exempel Spotify att du inte vill att appen ska publicera innehĂ„ll eller information i din biografi.

SÄ hÀr kopplar du bort ditt Facebook-konto frÄn Spotify

PÄ samma sÀtt kan du ta bort lÀnken till ditt konto frÄn Facebook med Spotify fullt.

Kom ihÄg att nÀr det Àr förknippat med Spotify lÄter dig se hur dina vÀnner interagerar i musikappen. Om du kopplar bort den kommer du inte att kunna lyssna pÄ deras album lÀngre, och de kommer inte heller att kunna lyssna pÄ din musik.

Om du Ă€r fast besluten att göra det, gĂ„ helt enkelt till ditt konto Spotify och klicka “InstĂ€llningar” sedan öppnas ett fönster fullt med alternativ, blĂ€ddra tills du hittar en blĂ„ stapel som sĂ€ger “Koppla frĂ„n Facebook” och klicka dĂ€r.

Efter det kommer du inte att kunna lyssna pÄ nÄgon av dina vÀnners lÄtar Facebook och de kommer inte att kunna se vad du lyssnar pÄ sÄ de kan lyssna pÄ musiken frÄn artisterna du gillar du mÄste installera Spotify som Àr en digital musik- och poddströmningstjÀnst.

Visste du att du kan ha och anvÀnda tvÄ Spotify-konton med samma e-postadress och pÄ samma dator?

Och redo! Det Àr allt du behöver göra för att ta bort Spotify frÄn Facebooks tidslinje och om du vill, koppla bort det frÄn honom sÄ att ingen kan se dina interaktioner eller, tvÀrtom, lÄtarna du lyssnar pÄ. Det Àr inte sÄ svÄrt som du trodde, eller hur?

Nackdelar med att anvÀnda Spotify

Gratis plan

Trots att det finns en gratis prenumeration, denna applikation det medför för mÄnga restriktioner och begrÀnsningar för de anvÀndare som inte anvÀnder Premium-tjÀnsten.

Omöjligt att ladda ner

Spotify Àr en applikation som inte tjÀnar nÄgot mer som en plattform för att lyssna pÄ alla typer av musik, sÄ vanligtvis Àr det omöjligt att ladda ner musik pÄ din telefon, oavsett om det Àr en gratis eller premiumklient.

Vilket gör det en gÄng jÀmfört med andra program och plattformar som tillÄter anvÀndare att göra detta.

Hemsk teknisk support

Ett av de vanliga klagomÄlen frÄn ditt samhÀlle Àr den stÀndiga bristen pÄ uppmÀrksamhet pÄ supportaspekten nÀr problem uppstÄr, sÄ det Àr normalt att berÀtta hur mÄnga konsumenter som har förlorat sitt personliga konto och data flera gÄnger utan att ha fÄtt hjÀlp.

Du kan fÄ en allmÀn uppfattning om de mÄnga nackdelarna med den digitala plattformen för att ladda upp och ladda ner musik. Den Àr dock tillgÀnglig för alla smartphonemodeller och har enorma fördelar, sÄ om du vill lÀgga till nÄgot vÀnligen dela det i kommentarerna.

0 Shares