Hur man enkelt kopplar bort eller tar bort Spotify från din Facebook-tidslinje och ditt konto?

Det är allmänt känt att Spotify är en av de mest populära applikationerna bland användare som konsumerar musik dagligen, vilket ger omedelbar tillgång till miljontals låtar, från gamla favoriter till de senaste hitsen.

Så du kan ha album med dina favoritartister, kategorisera dem, på samma sätt som det låter dig skapa spellistor, så att du har din egen värld av musik på den här plattformen.

Den här appen har möjlighet att ansluta eller ansluta till din Facebook personlig.

Vad menar du med det Spotify på ett sätt har du tillgång till allt vi gör Facebookgenom att låta innehåll publiceras automatiskt i den. Du kan också ladda ner Spotify gratis och snabbt

För många människor är detta tråkigt eftersom inte alla gillar det med dem Facebook tidslinje det finns en onödig informationsöverbelastning.

Om du är en av dem som vill ta bort Spotify från Facebooks tidslinjedu är på rätt plats.

Vi kommer att lära dig hur tar man bort Spotify från Facebooks tidslinje?i några enkla steg.

För detta behöver du bara en dator, en bra internetuppkoppling och Spotify och såklart kontot Facebook.

Ta bort Spotify från Facebooks tidslinje

  • Ange din Facebook, gå till menyn i det övre högra hörnet och klicka “Bindande”.
  • Därifrån hittar du det specifika avsnittet som säger “Appar och webbplatser”.
  • Du bör leta efter en ikon Spotify bland alla ikoner som visas för dig.
  • Om du inte kan hitta den på ett ögonkast, scrolla ner med musen eller klicka bara “Se allt”
  • När du hittar honom kommer du att märka att han har en liten penna och “x “.
  • Tryck på pennan som representerar redigeringen, när du går in där ser du alla funktioner Spotifyvad din data har och vilka behörigheter den har att publicera på din Facebook.
  • Där kan du avaktivera ett av alternativen som står “Skicka” så du informerar honom.
  • Båda till Facebook till exempel Spotify att du inte vill att appen ska publicera innehåll eller information i din biografi.

Så här kopplar du bort ditt Facebook-konto från Spotify

På samma sätt kan du ta bort länken till ditt konto från Facebook med Spotify fullt.

Kom ihåg att när det är förknippat med Spotify låter dig se hur dina vänner interagerar i musikappen. Om du kopplar bort den kommer du inte att kunna lyssna på deras album längre, och de kommer inte heller att kunna lyssna på din musik.

Om du är fast besluten att göra det, gå helt enkelt till ditt konto Spotify och klicka “Inställningar” sedan öppnas ett fönster fullt med alternativ, bläddra tills du hittar en blå stapel som säger “Koppla från Facebook” och klicka där.

Efter det kommer du inte att kunna lyssna på någon av dina vänners låtar Facebook och de kommer inte att kunna se vad du lyssnar på så de kan lyssna på musiken från artisterna du gillar du måste installera Spotify som är en digital musik- och poddströmningstjänst.

Visste du att du kan ha och använda två Spotify-konton med samma e-postadress och på samma dator?

Och redo! Det är allt du behöver göra för att ta bort Spotify från Facebooks tidslinje och om du vill, koppla bort det från honom så att ingen kan se dina interaktioner eller, tvärtom, låtarna du lyssnar på. Det är inte så svårt som du trodde, eller hur?

Nackdelar med att använda Spotify

Gratis plan

Trots att det finns en gratis prenumeration, denna applikation det medför för många restriktioner och begränsningar för de användare som inte använder Premium-tjänsten.

Omöjligt att ladda ner

Spotify är en applikation som inte tjänar något mer som en plattform för att lyssna på alla typer av musik, så vanligtvis är det omöjligt att ladda ner musik på din telefon, oavsett om det är en gratis eller premiumklient.

Vilket gör det en gång jämfört med andra program och plattformar som tillåter användare att göra detta.

Hemsk teknisk support

Ett av de vanliga klagomålen från ditt samhälle är den ständiga bristen på uppmärksamhet på supportaspekten när problem uppstår, så det är normalt att berätta hur många konsumenter som har förlorat sitt personliga konto och data flera gånger utan att ha fått hjälp.

Du kan få en allmän uppfattning om de många nackdelarna med den digitala plattformen för att ladda upp och ladda ner musik. Den är dock tillgänglig för alla smartphonemodeller och har enorma fördelar, så om du vill lägga till något vänligen dela det i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button