Hur man enkelt konverterar sidor till inlÀgg och vice versa i WordPress

0 Shares

Konvertera sidor till inlÀgg i WordPress Det Àr en mycket enkel process att följa, sÀttet att göra det Àr inte bara en snabb nedladdning och redigering av plugin bÄde i sidsektionen och i WordPress-postsektionen.

Om du behöver konfigurera ingÄngarna och dina bloggsidor via WordPresshÀr kan vi hjÀlpa dig; vi presenterar det enklaste och mest grundlÀggande sÀttet att Àndra eller konvertera sidor till inlÀgg och vice versa. Du kan göra detta i nÄgra fÄ steg, lÀs vidare.

Hur konverterar man enkelt sidor till inlÀgg med WordPress?

Det första du behöver göra för att konvertera sidor till inlÀgg Àr att gÄ in i WordPress; Om du inte redan har WordPress och vill anvÀnda det för att redigera din blogg, vÀnta inte lÀngre med att installera det.

Vi gĂ„r in i WordPress och sedan Ă€r vi pĂ„ vĂ€nster sida av skĂ€rmen för att klicka pĂ„ Plugins-sektionen eller alternativet. I sökmotorn Plugins, som finns till höger pĂ„ vĂ„r skĂ€rm, kommer vi att anvĂ€nda sökmotorn genom att skriva “E-posttypsvĂ€xling”.

Efter sökresultaten klickar du pÄ ladda ner detta plugin. NÀsta sak att göra Àr att installera det, men det görs automatiskt; Bakom fördelen med denna plugg Àr att det fungerar som ett WordPress-tillÀgg och att du inte ska lansera nÄgot alls.

NÀsta sak du kommer att göra Àr gÄ till sidalternativetoch gÄ in pÄ en av de Àgda sidorna; Genom att ladda ner pluginet kommer du nu att kunna redigera sidan till höger pÄ skÀrmen.

Du klickar pĂ„ redigera och fliken delas pĂ„ plats du vĂ€ljer biljettalternativet; nĂ€r du har gjort detta klickar du bara pĂ„ OK och tillĂ€mpar. Ändringen kommer att göras automatiskt.

Hur konverterar man enkelt inlÀgg till sidor med WordPress?

Den omvÀnda proceduren Àr i princip densamma, du mÄste ange inmatningsalternativet som finns till höger vÄrt grÀnssnitt i WordPress och gör följande.

Efter installation “Post Type Switcher”-kontaktDu kommer ocksĂ„ att kunna redigera med det medan du skriver in ett inlĂ€gg frĂ„n WordPress för att redigera det.

Som i föregÄende process kommer redigeringsalternativet att vara tillgÀngligt pÄ höger sida av skÀrmen; du klickar pÄ den och sedan vÀljer du alternativet sidor för att konvertera inlÀgg till sida.

PÄ sÄ sÀtt kan du sedan konvertera indata till filer WordPress-webbplatser med hjÀlp av nÀmnda plugg; Om du nu bara vill skapa en webbplats i det hÀr formatet kan du enkelt göra det steg för steg.

I det senare fallet behöver du kunskaper i WordPress som enkelt kan skaffas genom övning och utforska detta format. NÀr du har lÀrt dig det mÄste du ocksÄ skapa, lÀgga till och infoga en artikel pÄ en webbplats med WordPress och skapa innehÄll för den.

Vad Àr skillnaden mellan ett inlÀgg och en WordPress-webbplats?

Nu har vi lÀrt oss hur man konverterar inlÀgg till sida, och den omvÀnda processen, sida till inlÀgg; och vi gjorde det med enkel nedladdning och anpassa plugin-konfigurationen.

Men vi pratade inte om inlÀggen eller sidorna som sÄdana, vilket enligt mig Àr nödvÀndigt för att förstÄ orsaken till detta plugin samt anledningen till redaktörer och redaktörer beslutar att göra denna Àndring ibland.

Liksom detta plugin finns det mÄnga andra som kan anvÀndas för en mÀngd olika funktioner, till exempel de som anvÀnds för att omdirigera WordPress-sidor eller webbadresser och mer. Och alla med en legitim roll i processen att redigera bloggar och sidor pÄ WordPress.

“Post typ switch” dĂ„ bör du konvertera posten till sida och vice versa. Sidan Ă€r ett sĂ€tt att etablera fast information som Ă€r organiserad hierarkiskt, och inlĂ€gget Ă€r nyheter och kategoriserad information.

BÄda publiceringslÀgena Àr anvÀnds för olika ÀndamÄloch ibland fÄr du ett felmeddelande nÀr du skickar in en artikel i ett inlÀgg snarare Àn pÄ en sida. DÀrför Àr det en nödvÀndig process att omvandla den.

0 Shares