Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man enkelt konverterar och använder en MAC som en Kindle? (Exempel)

MAC tillåter sina användare att göra nästan vad som helst på dem eftersom de har ett mycket kompatibelt operativsystem. Så mycket att de till och med kan användas för att läsa böcker som om de vore läsapparater åt dem. Kommer ihåg det Idag kommer du att lära dig hur du konverterar och använder en MAC som om det vore en Kindle.

Om detta låter galet för dig, så letade du inte efter informationen där den borde finnas. För det kan dessa datorer verkligen bli något som Amazon Kindle (Utan den haptiska faktorn förstås).

Hur konverterar man och använder en MAC som om det vore en Kindle?

Nu, för att effektivt kunna konvertera och använda MAC som om det vore en Kindle, du behöver något av följande program eller program på din dator: Kindle för MAC, iBook eller Caliber. Var och en av dem är utformade för att bekvämt läsa och hantera böcker, så idag kommer de alla att visas för dig.

Den första är Kindle för MAC, det är i princip en Amazon applikation som enkelt kan köpas i AppStore eller laddas ner från Internet. Fördelen med detta är att det låter dig enkelt läsa böcker köpta eller köpta på Amazon.

Det låter dig också synkronisera dina böcker till andra enheter som iPhones om de också har appen installerad så att du kan läsa var du än är (som Kindle). Installationen är lika enkel som vilken app som helst i butiken, och du behöver bara trycka på en knapp för att använda den “Köp en bok“Eller synkronisera det med din dator.

Fil bara negativt är att om dina böcker inte är köpta på Amazon utan från andra butiker, kan det gå långsamt och ge dig arbete medan du läser (vilket ingen vill ha eftersom läsning är tänkt att vara synonymt med avkoppling).

iBooks

Detta är kärnan i Apples bokappDet konkurrerar bokstavligen med Kindle eftersom det också är en onlinebokhandel som Amazon som låter dig skapa och hantera ditt eget arbete.

Fördelen med att använda det är att du kan synkronisera dina böcker till iPhone och iPad och även tack vare det fantastiska gränssnittet har du rätt att skapa samlingar, bokmärken och alla möjliga saker i den. Du kan ladda ner den i AppStore, och för att använda den behöver du bara synkronisera böckerna du köper eller skaffa fler.

Den enda nackdelen skulle vara att du måste ha operativsystemet OS Maverick (För att förstå bättre måste du läsa Fr. befintliga versioner av MAc OS) eftersom den senare är en uppdatering men oroa dig inte eftersom den med största sannolikhet kommer att vara kompatibel med högre system snart.

Läsarindikator

Nu när du vet ovanstående är du redan bekant med de två lättillgängliga apparna som kan låta dig göra detta konvertera och använda MAC som om det vore en Kindlemen en saknas fortfarande, så det är dags att ta en titt på en av de bästa cheferna som inte finns i butiken som heter Caliber.

Det är den mest använda bokhanteraren idag då du kan ladda ner Caliber gratis från deras hemsida. Den här hanteraren är kompatibel med alla enheter och operativsystem, och dess funktioner är: De låter dig läsa en bok på din MAC, synkronisera böcker med andra enheter, organisera och skapa bibliotek.

Det här verktyget är så bra att du också kan hantera ditt e-boksbibliotek på din Mac. ladda ner böcker från internetoch ännu viktigare, lägg boken i vilket format du vill läsa, så att det inte finns några begränsningar för att leta efter den titel du gillar eftersom den är kompatibel med allt.

Den enda nackdelen är att bokläsaren är ganska enkel, men det kan vara bekvämt. För att ladda ner dem, gå bara till deras hemsida och ladda ner MAC-versionen på fliken “Ladda ner”.När du är klar dubbelklickar du på installationsprogrammet, vilket öppnar ett fönster där du kan acceptera användarvillkoren och klicka på “Installera”.

Sedan behöver du bara ställa in vilken enhet du är på och voila, det här kommer att vara över. Nu kan du säga att du vet hur man konverterar och använder MAC som om det är en Kindle, så det är dags för dig att ta tag i det.