Hur man enkelt konverterar och anvÀnder en MAC som en Kindle? (Exempel)

0 Shares

MAC tillÄter sina anvÀndare att göra nÀstan vad som helst pÄ dem eftersom de har ett mycket kompatibelt operativsystem. SÄ mycket att de till och med kan anvÀndas för att lÀsa böcker som om de vore lÀsapparater Ät dem. Kommer ihÄg det Idag kommer du att lÀra dig hur du konverterar och anvÀnder en MAC som om det vore en Kindle.

Om detta lÄter galet för dig, sÄ letade du inte efter informationen dÀr den borde finnas. För det kan dessa datorer verkligen bli nÄgot som Amazon Kindle (Utan den haptiska faktorn förstÄs).

Hur konverterar man och anvÀnder en MAC som om det vore en Kindle?

Nu, för att effektivt kunna konvertera och anvÀnda MAC som om det vore en Kindle, du behöver nÄgot av följande program eller program pÄ din dator: Kindle för MAC, iBook eller Caliber. Var och en av dem Àr utformade för att bekvÀmt lÀsa och hantera böcker, sÄ idag kommer de alla att visas för dig.

Den första Àr Kindle för MAC, det Àr i princip en Amazon applikation som enkelt kan köpas i AppStore eller laddas ner frÄn Internet. Fördelen med detta Àr att det lÄter dig enkelt lÀsa böcker köpta eller köpta pÄ Amazon.

Det lĂ„ter dig ocksĂ„ synkronisera dina böcker till andra enheter som iPhones om de ocksĂ„ har appen installerad sĂ„ att du kan lĂ€sa var du Ă€n Ă€r (som Kindle). Installationen Ă€r lika enkel som vilken app som helst i butiken, och du behöver bara trycka pĂ„ en knapp för att anvĂ€nda den “Köp en bok“Eller synkronisera det med din dator.

Fil bara negativt Àr att om dina böcker inte Àr köpta pÄ Amazon utan frÄn andra butiker, kan det gÄ lÄngsamt och ge dig arbete medan du lÀser (vilket ingen vill ha eftersom lÀsning Àr tÀnkt att vara synonymt med avkoppling).

iBooks

Detta Àr kÀrnan i Apples bokappDet konkurrerar bokstavligen med Kindle eftersom det ocksÄ Àr en onlinebokhandel som Amazon som lÄter dig skapa och hantera ditt eget arbete.

Fördelen med att anvÀnda det Àr att du kan synkronisera dina böcker till iPhone och iPad och Àven tack vare det fantastiska grÀnssnittet har du rÀtt att skapa samlingar, bokmÀrken och alla möjliga saker i den. Du kan ladda ner den i AppStore, och för att anvÀnda den behöver du bara synkronisera böckerna du köper eller skaffa fler.

Den enda nackdelen skulle vara att du mÄste ha operativsystemet OS Maverick (För att förstÄ bÀttre mÄste du lÀsa Fr. befintliga versioner av MAc OS) eftersom den senare Àr en uppdatering men oroa dig inte eftersom den med största sannolikhet kommer att vara kompatibel med högre system snart.

LĂ€sarindikator

Nu nÀr du vet ovanstÄende Àr du redan bekant med de tvÄ lÀttillgÀngliga apparna som kan lÄta dig göra detta konvertera och anvÀnda MAC som om det vore en Kindlemen en saknas fortfarande, sÄ det Àr dags att ta en titt pÄ en av de bÀsta cheferna som inte finns i butiken som heter Caliber.

Det Àr den mest anvÀnda bokhanteraren idag dÄ du kan ladda ner Caliber gratis frÄn deras hemsida. Den hÀr hanteraren Àr kompatibel med alla enheter och operativsystem, och dess funktioner Àr: De lÄter dig lÀsa en bok pÄ din MAC, synkronisera böcker med andra enheter, organisera och skapa bibliotek.

Det hÀr verktyget Àr sÄ bra att du ocksÄ kan hantera ditt e-boksbibliotek pÄ din Mac. ladda ner böcker frÄn internetoch Ànnu viktigare, lÀgg boken i vilket format du vill lÀsa, sÄ att det inte finns nÄgra begrÀnsningar för att leta efter den titel du gillar eftersom den Àr kompatibel med allt.

Den enda nackdelen Ă€r att boklĂ€saren Ă€r ganska enkel, men det kan vara bekvĂ€mt. För att ladda ner dem, gĂ„ bara till deras hemsida och ladda ner MAC-versionen pĂ„ fliken “Ladda ner”.NĂ€r du Ă€r klar dubbelklickar du pĂ„ installationsprogrammet, vilket öppnar ett fönster dĂ€r du kan acceptera anvĂ€ndarvillkoren och klicka pĂ„ “Installera”.

Sedan behöver du bara stÀlla in vilken enhet du Àr pÄ och voila, det hÀr kommer att vara över. Nu kan du sÀga att du vet hur man konverterar och anvÀnder MAC som om det Àr en Kindle, sÄ det Àr dags för dig att ta tag i det.

0 Shares