Hur man enkelt konverterar ett skannat PDF-dokument till Excel

0 Shares

Det finns många olika dokument som vi vill skanna för att kunna spara dem digitalt på vår dator. På så sätt, om något händer med originaldokumentet, förvarar vi det säkert. Men efter att den här processen är klar måste vi konvertera den till Excel för enkel redigering. Av denna anledning kommer vi att berätta för dig vad du bör göra konvertera enkelt skannade PDF-dokument till Excel.

För att göra denna operation är det nödvändigt att använda några kraftfulla applikationer och i denna mening rekommenderar vi två som kommer att göra det inom några sekunder. Dessa verktyg är PDF Converter Pro och PDFelement, sedan visar vi dig hur du använder dem, och du kan konvertera enkelt skannade PDF-dokument till Excel.

Det bästa med dessa verktyg är detta Ladda ner Du kan göra det gratis och de är utmärkta alternativ för att konvertera skannade dokument. Och att överföra den till Excel garanterar oss möjligheten till efterföljande redigering utan olägenhet. Men det här programmet är så mångsidigt att vi kan konvertera skannade dokument från vår Android-bild till PDF.

Hur man konverterar ett skannat PDF-dokument till Excel

Vi kommer först att prata om PDFelement som anses vara det bästa verktyget konvertera enkelt skannade PDF-dokument till Excel. Det är mycket lätt att använda och erbjuder snabb konvertering och är kompatibel med OCR-teknik. Sedan kommer vi att berätta hur du använder det här verktyget.

Det första du bör göra är att ladda ner detta gratisprogram till din dator från dess officiella webbplats. När det är installerat, kör PDFelement och gå till menyn och välj filen Alternativet att öppna en filså att du kan hitta den skannade PDF-filen sparad på din dator, men du kan dra den till appen från källmappen om du vill.

Efter att ha slutfört det här steget går vi till nästa och det består av att klicka på alternativet Till annan – till Excel, som kommer att finnas på fliken Start i programmet. Denna åtgärd kommer att generera ett fönster som visas på skärmen där du kan göra ändringar exelblad. När du har slutfört den här delen måste du klicka på Spara.

Du behöver bara vänta några sekunder och verktyget visar filen dokument konverterat till Excel utmärkt kvalitet. Det är viktigt att gå in i fönstret för programinställningar och kontrollera att OCR-funktionen är aktiv innan du utför konverteringen. Nu kommer vi att förklara hur den andra applikationen används.

Hur man konverterar skannade PDF-dokument till Excel med PDF Converter Pro

Det senare verktyget är också gratis och du kan ladda ner det till din dator från applikationens officiella webbplats. Efter att ha installerat det på vår dator måste vi starta konverteringsprocessen och för det vi letar efter en skannad fil och dra den till verktyget, och denna åtgärd kommer att generera utseendet på dialogrutan.

I den kommer du att bli ombedd att välja rätt språk och aktivera OCR-funktionen, efter att ha slutfört detta steg måste vi lokalisera oss på höger sida av applikationspanelen och vi kommer att leta efter utdataformatet. Efter att ha klickat kommer en lista att visas där vi måste välja ett alternativ Microsoft excel.

Nu går vi vidare till alternativen Avancerade inställningar för att välja den och därifrån kommer vi att söka efter excel-filen. Och här kan vi ställa in inställningarna för kalkylbladsutdata efter att ha valt önskade alternativ. Vi går inte till Konvertera och klickar, på detta sätt kommer konverteringen att starta.

Vi väntar ett tag tills det konverterade dokumentet visas i utdatamappen. Därför använde vi ett annat utmärkt verktyg för att göra just det konvertera enkelt skannade PDF-dokument till Excel.

0 Shares