Hur man enkelt installerar om en butik eller Microsoft Store i Windows 10 (exempel)

0 Shares

Windows Store Àr en fil Onlinebutik dÀr vi kan ladda ner applikationer bÄde frÄn Windows och frÄn andra företag. I operativsystemet Windows 10 Àr den virtuella butiken installeras som standard; Men det finns tillfÀllen dÄ detta kan misslyckas eller sÄ mÄste vi installera om Microsoft Store pÄ Windows 10.

SkÀlen som motiverar oss att installera om Windows Store Àr olika; Ibland Àr detta det bÀsta sÀttet att fixa Store 0x8000ffff-fel i uppdateringen av Windows 10. Och vanligtvis Àr det det sista alternativet nÀr vi inte lÀngre kan fixa eller fixa Microsoft Store-problem i Windows 10.

Om du har problem med Windows 10 Virtual Store kommer den hÀr artikeln att visa dig ett enkelt sÀtt, och du kan installera om Windows Store. PÄ sÄ sÀtt kommer du att kunna njuta av allt innehÄll som denna virtuella butik stÀndigt erbjuder.

Installera om Microsoft Store pÄ Windows

Ett av sÀtten vi kan installera om den hÀr butiken Àr via Windows 10-instÀllningar. Denna funktion Àr avgörande för full kontroll över de olika komponenterna i systemet. Eftersom det Àr fokuspunkten för detta operativsystem kan olika integrerade applikationer ha direkt stöd frÄn det.

I vissa fall kan du behöva ladda ner och installera en app frÄn butiken pÄ Windows 10 utan ett konto. Men i allmÀnhet Àr stegen vi kommer att förklara nedan vanligtvis tillrÀckliga.

Steg för att anvÀnda Windows 10-instÀllningar

För att komma in i konfigurationen mÄste vi vÀlja filen Start meny, dÀrifrÄn klickar vi pÄ konfigurationsalternativet. Efter att ha visat alternativen kommer vi att vÀlja det som Àr etablerat för applikationen.

Efter att ha angett, vÀlj alternativet Applikationer och funktioner. Vi kommer att presenteras för olika systemapplikationer, vi kommer att fokusera pÄ den som sÀger Microsoft Store och dubbelklicka. Efter att ha gjort detta kommer avancerade alternativ att visas, dÀr hittar vi detaljerad information om denna applikation.

Eftersom vi Ă€r i dessa alternativ kommer vi att fokusera pĂ„ den som talar ÅterstĂ€ll (vanligtvis lĂ€ngst ner) kommer vi att klicka och systemmeddelandet kommer att visas, vi kommer att trycka pĂ„ reset igen. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan vi enkelt och enkelt installera om Windows Store frĂ„n konfigurationen.

Installera om Microsoft Store pÄ Windows med PowerShell

Ett annat alternativ till att installera om Windows Store Àr Windows PowerShell. För att göra detta mÄste vi se till att Windows 10 PowerShell-skript Àr aktiverat; eftersom den hÀr konsolen tillÄter oss att reparera systemvÀrden. Tack vare den hÀr funktionen har vi de nödvÀndiga verktygen för att installera om vÄr virtuella Windows-butik.

Steg för att anvÀnda PowerShell i Windows 10

Huvudgrunden för Windows PowerShell Ă€r en sĂ€ker ominstallation av alla program som Ă€r inbyggda i systemet. För att uppnĂ„ detta behöver vi bara implementera detta verktyg som administratör. Efter att ha angett Windows PowerShell kommer vi att utföra följande kommando: Get-Appxpackage – Allusers.

Med detta kommando fÄr vi en detaljerad bild av de olika integrerade systemapplikationerna. DÀr kommer vi att fokusera pÄ den som talar Microsoft.WindowsStore. Vi kommer att vÀlja och kopiera hela PackageFullName-raden (vi kan ocksÄ anvÀnda Ctrl + C. Detta sparar nÄgra sekunder).

Efter att ha gjort detta mĂ„ste vi köra syntaxen Add-AppxPackage – registrera «C: pro. DĂ€refter mĂ„ste vi lĂ€gga till ett nytt namn till fĂ€ltpaketet; för detta utför vi kommandot Add-AppxPackage -register «C: pro.

Med den hÀr proceduren kommer Windows Store att göra nÄgot liknande fabriksinstÀllningar, vilket betyder att den kommer att ÄterstÀllas till sina ursprungliga vÀrden.

ÅterstĂ€ll alla applikationer med PowerShell

Tack vare PowerShell har vi ocksĂ„ möjlighet att Ă„terstĂ€lla alla filer inbyggda Windows 10-systemapplikationer. Även om detta Ă€r lite av en drastisk Ă„tgĂ€rd, kan den hĂ€r Ă„tgĂ€rden hjĂ€lpa oss att fixa okĂ€nda buggar.

För att undvika detta problem, följ detta enkla steg. Kör bara följande kommando med PowerShell i fungera med administratör: Get-AppxPackage –AllUsers | Foreac.

Denna ÄtgÀrd kommer att ÄterstÀlla alla systemapplikationeri följd sÄ det kan ta nÄgra minuter. Efter att ha slutfört processen kan vi njuta av smidig drift av de integrerade Windows 10-applikationerna.

HjÀlpte den hÀr artikeln dig? Kom ihÄg att du kan lÀmna dina frÄgor och förslag i kommentarsfÀltet. Om du gillade denna information, vÀnligen dela den med dina vÀnner! Som ett resultat kommer mÄnga fler att dra nytta av det.

0 Shares