Hur man enkelt installerar och konfigurerar WhatsApp pÄ min T500

0 Shares

Nuförtiden Àr det mycket vanligt att en person ringer eller skickar meddelanden frÄn en mycket liten enhet, men en som Àr för anvÀndbar och Det Àr kÀnt som Smartwatch. Nu, hur avancerad den hÀr tekniken Àr, kan du inte bara ringa samtal eller textmeddelanden, utan dessa alternativ Àr utökade dÀr du kan ta emot notiser frÄn olika appar.

En av de applikationer som Àr mycket anvÀndbara Àr WhatsApp, som fungerar som en budbÀrare för kommunikation. Var nu? du kan ladda ner dessa digitala klockor Du kan till och med utföra nÀstan alla funktioner i appen som om du anvÀnde den pÄ din mobiltelefon.

Vi förbereder den hÀr praktiska guiden för att lÀra dig hur man laddar ner WhatsApp, aktiverar dess aviseringar och vet hur man anvÀnder den pÄ en smartklocka för att fÄ ut det mesta av kombinationen av dessa digitala verktyg.

Proceduren för att installera WhatsApp pÄ smartwatchen

Om du har en smartklocka och vill inkludera din WhatsApp med den finns det en enkel och effektiv metod du bör följa. Det första Àr att du mÄste ladda ner OS-applikationen som Àr kompatibel med denna klocka till din mobiltelefon, kallas Wear OSsom finns i Android App Store.

Efter att ha installerat den hÀr applikationen mÄste du synkronisera informationen eller para ihop bÄda enheterna för att kunna manipulera klockan frÄn din smartphone. Senare mÄste du ladda ner WhatsApp-betan eftersom detta Àr den version som Àr gjord för anvÀndning pÄ dessa smÄ enheter.

Vilka Àr fördelarna med att lÀnka ett WhatsApp-konto till klockan?

Smartklockor försöker göra livet enklare och enklare, de sparar tid och kan vara mycket anvÀndbara i dagens digitala tidsÄlder. Men att ha ofta anvÀnda appar som WhatsApp Àr mycket fördelaktigt; dÄ berÀttar vi varför:

  • Du kan se vem som skriver till dig utan att behöva se telefonen
  • Gör det enkelt att svara pĂ„ meddelanden med ljud
  • Spara tid och onödiga rörelser
  • Det Ă€r sĂ€krare och du har mindre risk att bli bestulen pĂ„ gatan
  • Det Ă€r mer effektivt nĂ€r du svarar pĂ„ meddelanden

SÄ hÀr lÀnkar du ditt mobila WhatsApp-konto till din klocka

Du kan anvÀnda en app för att hjÀlpa dig göra detta. En av de mest anvÀnda Àr FitPro, tack vare vilken du enkelt och enkelt kan manipulera din smartwatch. Du mÄste ladda ner den till din mobiltelefon och Koppla ihop klockan med mobiltelefonen; NÀr det Àr gjort kan du bara vÀlja vilka appar du vill visa pÄ klockan.

NĂ€r du Ă€r i applikationen pĂ„ din telefon gĂ„r du till dess instĂ€llningar i början. Senare du bör leta efter ett avsnitt som sĂ€ger “Push-meddelanden” Tryck pĂ„ denna och du kommer att se apparna du laddade ner till din smartphone, gĂ„ sedan ner tills du hittar WhatsApp och klicka pĂ„ spaken som visas dĂ€r det kommer att ladda Ă„tkomst till aviseringar dĂ€r du tillĂ„ter dem, sedan pĂ„ FitPro klickar du igen pĂ„ “tillĂ„t” Och du gĂ„r tillbaka för att aktivera WhatsApp och det Ă€r allt.

Vad kan jag göra pÄ WhatsApp pÄ min smartklocka?

WhatsApp-version som kan anvÀndas pÄ digitala klockor den tillÄter oss inte att utföra mÄnga aktiviteter som om vi anvÀnde den frÄn en mobiltelefon. Det bör noteras att det Àr möjligt att ta emot meddelanden sÄ fort de tas emot pÄ vÄr mobiltelefon, och du kan Àven se alla chattar vi har och meddelandena i var och en av dem.

Men den mest anmÀrkningsvÀrda och viktigaste funktionen Àr att de kan: enkelt svara pÄ meddelandenDu kan bara göra detta, det Àr inte möjligt att skicka röstmemon eller dela information eller meddelanden frÄn en chatt till en annan. Det Àr ocksÄ viktigt att de visas pÄ startskÀrmen varje gÄng ett nytt meddelande kommer och stannar dÀr tills du lÀser det eller ett annat kommer.

Hur kan jag svara pÄ ett WhatsApp-meddelande frÄn min smartwatch?

Nu nÀr du vet att du kan svara pÄ meddelanden mÄste du lÀra dig hur du svarar. Detta visar sig vara mycket enklare Àn det lÄter och anses ocksÄ vara mycket mer effektivt nÀr det gÀller svarstid och sÀttet det görs pÄ.

Av denna anledning lÄter WhatsApp sina smartwatchanvÀndare svara med röstmeddelanden (men de kommer inte att vara röst- eller ljudanteckningar); som i grunden Àr ett responssystem det Àr som Googles rösttangentbordsÄ att du kan sÀga vad du vill svara pÄ, sÄ skickas det som ett skriftligt meddelande.

För att kunna svara pÄ ett WhatsApp-meddelande frÄn din digitala klocka mÄste du i princip öppna meddelandet helt och svepa över smartklockans skÀrm botten till toppen spela in ett meddelande som kommer att skickas nÀr du slutar tala; En markör visas i chatten efter sÀndning.

0 Shares