Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man enkelt installerar och konfigurerar Instagram-shoppingfunktionen på Instagram? (Exempel)

Instagrams shoppingfunktion fick fler än en användare att undra hur man ställer in Instagrams shoppingfunktion? Och det här är en extremt användbar funktion för alla dessa onlinebutiker som vågar använda alla verktyg de har till sitt förfogande.

Om du vill delta i de senaste trenderna och förstå vad den här funktionen handlar om och hur du använder den, har du kommit till rätt plats.

Vad är Instagram shopping och hur fungerar det?

Det är ett verktyg designat av Instagram för att ge företag ett mer effektivt utrymme på det sociala nätverket. Som om det vore ett vanligt försäljningsfoto välj bara en bild och lägg till prislappar.

Han erbjuder dig upp till 5 fotoetiketter och 20 karuselletiketter, så att du kan marknadsföra dina artiklar mer effektivt.

För tillfället kan Instagrams shoppingfunktion inte konfigureras för att utöka denna tagggräns ytterligare. Eftersom du vet lite om vad det är, kommer du nu att lära dig hur du ställer in din Instagram.

Hur kan du installera och konfigurera Instagram-shoppingfunktionen?

Uppdateringen, som har setts i USA som ett slags anpassningstest sedan 2016, har redan slagit in i världen. På så sätt kan du uppdatera företagsprofilen för att göra den till ett visitkort med de produkter som erbjuds. För att installera den här funktionen du måste uppfylla vissa parametrartill exempel:

Installera den senaste versionen av Instagram på din mobiltelefon och skapa en företagsprofil på Instagram. Ha samma Facebook-företagssida samt katalogen tillgänglig i Facebook-butiken. Produkterna måste integreras med plattformar som BigCommerce eller Shopify. Slutligen måste du ha minst 9 publikationer på din Instagram-profil eller -flöde.

Det är viktigt att förtydliga detta Du kan bara sälja fysiska produkteringet relaterat till digitala tjänster eller någon digital produkt. Om du uppfyller alla dessa parametrar kan du nu fortsätta med installationen och konfigurationen av shoppingfunktionen på Instagram.

Bindande

Det finns du måste konvertera ditt personliga konto till ett redan kommersiellt konto eller skapare; När du har det här kontot kan du lägga till din företagsinformation. Det är också viktigt att länka ditt Instagram-företagskonto till din Facebook-sida.

Gå till din företagsprofil och välj “Redigera profil“på sektionen “Offentlig information om företaget” du väljer “Sida”.

Bestäm vilken Facebook-sida du vill länka så placeras länken direkt. Om du inte har en Facebook-sida eller butik, skapa en. Det är inte nödvändigt att ha en Facebook-butik, det räcker med en vanlig sida.

Katalog

Nu måste du gå in i katalogen och det finns två sätt att göra detta. För det första är kataloghanteraren metoden för Facebooks affärschef gör en katalog själv. Den andra, med hjälp av tjänster från en marknadsplatspartner som BigCommerce eller Shopify, certifierade e-handelspartners.

Revision

Ditt konto måste genomgå en granskning så snart katalogen har laddats upp. I vissa fall kan det ta den här processen men det kommer att meddela dig i slutet.

Gå till din profil och tryck på ikonen med tre horisontella staplar när du är därvälj “Inställningar”. Registrera dig för att kunna trycka på knappen “Köp” och följ instruktionerna som ges i recensionen.

Köpaktivering

Först efter validering av kontot du måste aktivera funktionen “Shopping”, en funktion som, om den inte är listad i konfigurationssektionen, ännu inte har aktiverats. Det finns lite kvar att slutföra konfigureringen av Instagram-köpfunktionen.

Gå till din företagsprofil och klicka på ikonen med tre horisontella staplar och välj sedan “Bindande”. Tryck på “Business”> “Shopping” och välj katalogen produkter som du vill länka till ditt konto. Och redo.