Hur man enkelt installerar och ansluter Garmin GPS till Google Earth? (Exempel)

GPS är ett av de äldsta positioneringssystem som finns, och Google Earth är programvaran med den bästa kartläggningen på jorden, så det var logiskt att båda dessa saker fungerade hand i hand. Med det i åtanke kommer du att lära dig mer om det idag med dina svar Hur installerar och ansluter jag Garmin GPS till Google Earth?

Om du inte vet, i de senaste versionerna av Google, kan du lägga data direkt från GPS, så att du kan synkronisera och anpassa din jordkarta samt hålla Google GPS aktiv även när den är frånkopplad.

Hur installerar och ansluter jag Garmin GPS till Google Earth?

Först och främst måste du veta att genom att ansluta Garmin GPS kan du öppna eller skapa kartor med hjälp av Google Earth och på så sätt blir du ansluten till världen. Du kan också mäta och beräkna hela avstånd med detta verktyg. Samtidigt kommer du att kunna ta satellitbilder med bara några få steg i Earth-applikationen.

Nu måste du vara tydlig med rubriken och frågan Hur installerar och ansluter jag Garmin GPS till Google Earth? är att, på tal om anslutning, betyder det faktiskt att data kommer att importeras och exporteras mellan båda systemen. Det är inte så att GPS alltid kommer att vara länkad till Google.

Med det i åtanke är det dags att starta processen för att hjälpa dig lösa frågan ovan, så det första du kommer att se är exportera data från google till din gps.

För att uppnå detta måste du först ansluta din Garmin-enhet till din dator. Gå sedan till den officiella Google Earth-webbplatsen. Nästa Sök efter en destination eller vägbeskrivningar mellan två destinationer med hjälp av sökrutan.

När du har dem klickar du på knappen “Skicka” (finns i det övre högra hörnet av kartan). När du är klar, ge ett alternativ som kommer att vara där som heter “GPS”, denna åtgärd aktiverar rullgardinsmenyn där du måste välja “Garmin”.

Klicka slutligen där det står “Skicka” Google Maps ansluter direkt till din GPS-enhet och tillhandahålla uppgifterna i lämpligt format. De kommer att spelas in tills du vill, så att du kan ta dem överallt.

Det finns ingen gräns för mängden data du kan skicka. Så hitta de som intresserar dig mest och lägg till dem alla. Detta kommer att göra din Garmin mer komplett och även få det att kännas som om det är personligt efter ditt tycke.

Importera data från Garmin

Med allt du har läst vet du redan hälften av svaret på den första frågan. Hur installerar och ansluter jag Garmin GPS till Google Earth?så äntligen är det dags att se hur du importerar din data.

Om du vill uppnå detta kommer du att kunna använda två metoder, varav den första är den enklaste. Du behöver bara skapa en fil med de platser du vill överföra från GPS till jorden (på din dator såklart) och sedan dra den till Google Maps-gränssnittet.

Så snart dialogrutan visas och visas väljer du formatet för att spara data och drar filen till mappen “Mina platser”. nerMed detta kommer det att ställas in och allt du vill sparas.

När det gäller den andra metoden öppna webbplatsen Google Earth. Stäng sedan av GPS:en och anslut den till datornslå sedan på enheten igen. På så sätt kommer den att kännas igen av webbplatsen. Så du behöver bara lägga in alternativet “Verktyg” i Google Maps och därifrån gå till “GPS”. Detta öppnar automatiskt fönstret “Importera GPS”, välj metoden för att visa data och klicka på “Importera”.

Och voila, med det är du klar med allt, så nu om du kan säga att du vet hur installera och anslut Garmin GPS till Google Earth. Nästa steg är att instruera dig att följa var och en av instruktionerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button