Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man enkelt fixar kameraappen som stoppade felet

Våra mobiltelefoner har många väldigt intressanta applikationer som vi kan ha när som helst. Men det finns utan tvekan en som är en del av vår tillvaro, och det är kameran som vi tar bilder med och sk. Selfie, men vi spelar även in filmer. Men vad händer om den här appen misslyckas och vad ska vi göra Åtgärda buggen där kameraappen enkelt stannade.

Kanske är detta verkligen en aspekt som inte är gynnsam för att ha en smartphone, tillgång till kamera. För att fånga alla ögonblick av vår dag för att senare dela med våra kontakter eller vänner, från olika sociala nätverk eller direktmeddelandeplattformar.

Så om det här felet inträffar, vad ska vi göra, vem vi ska vända oss till, till exempel Få inte panik om inte så lägger jag upp en bild på tårtan jag gör idag.

Få inte panik, det här problemet har en mycket enkel lösning och vi kommer att avslöja det för dig på de kommande raderna. Eftersom kameran är en mycket använd applikation och dess reparerbarhet samt att känna till dess olika alternativ eller lägen är viktigt.

Hur man fixar kameraappen har stoppat fel enkelt

Innan du fortsätter med handledningen är det viktigt att veta att dessa fel inte orsakas av ett fysiskt problem med din telefon.

Detta är med andra ord inte hårdvaruproblem, utan snarare mjukvara, applikation. Sedan kommer några möjliga lösningar att föreslås för dig att omsätta dem i praktiken och lösa problemet.

Som den första möjliga lösningen kommer vi att be dig starta om enhetens kamera eftersom det är möjligt att du använde den kamera under en lång tid.

Detta är innan felet inträffar, så det är viktigt att stänga av kameran i minst 1 minut och sedan trycka på den igen app och voila, problemet borde vara löst.

Det här är tillfälliga lösningar som tar dig ur problemet någon gång, men om det händer igen måste du ta andra steg.

En annan möjlig lösning är att starta om, men på din mobila enhet kan detta enkla steg fixa eventuella problem existerande med applikationsinställningar.

Andra lösningar för kameraappen har slutat fungera

Som vi sa tidigare, om problemet kvarstår måste något hända med filen eller uppdateringen. Sedan går vi vidare till en annan lösning som har att göra med det vi just sa. Vi kommer att torka kamerans cache, här är filerna som gör att applikationen kan köras snabbt.

De är användbara för bra applikationsprestanda, men ibland är de det de korrumperar och kan orsaka att defekter som den vi angriper dyker upp.

Att ta bort dessa filer bör lösa problemet, och det enda du kommer att märka är att det tar lite längre tid än vanligt att ladda när appen startas.

Nu, för att rensa kamerans cache, måste du gå till filen bindande Enhetersedan Applications och du måste klicka på Application Manager.

Nu måste du svepa åt vänster tills du ser fliken Alla. Du måste söka efter kameran och klicka på den och sedan klicka på Force Stop för att applikationen ska slutföras.

Slutligen klickar du på Rensa cache, värdena kommer att gå tillbaka till noll vilket indikerar att alla filer som finns här har raderats. Nu måste du gå till appen och kontrollera om appen öppnas normalt.

Om problemet fortfarande kvarstår kan du göra följande och det är att ta bort datafilerna från kamerainnehåller de data som sparats i konfigurationen.

När du tar bort dem kommer du att förlora dem, men du kan göra en anteckning om dem innan du tar bort dem. För att göra detta, gå till Inställningar och sedan till Application Manager.

Nu måste du gå till fliken Alla, klicka sedan på kameran och klicka slutligen på Rensa data. Gå nu tillbaka till appen och kontrollera om den fungerar perfekt. Så här gav vi dig enkla lösningar fixa kameraappens stoppfel.