Hur man enkelt får krut i Minecraft utan ansträngning (exempel)

Om du har Minecraft eller PE Pocket Edition installerad och alla mods, beror det på att du spelar ofta, så det är viktigt att veta krut är oumbärligt speciellt för att skapa TNT. Den har dock andra intressanta funktioner, som att använda drycker och till och med fyrverkerier.

Att få krut i ett Minecraft-videospel kan vara riktigt komplicerat, och det mest kända, använda och enkla att göra är döda vinstockarDet finns dock andra alternativ som kan vara användbara för att samla in krut, som vi kommer att prata om i nästa artikel.

Döda Creepers

Som vi nämnde tidigare är detta den mest kända metoden, och för vissa den enklaste att få i sig krut. Detta bör förtydligas inte alla vinstockar lämnar krutet. De kan erbjuda 0 till 2 krutenheter.

Nu när du vet det, bör du veta hur du dödar mycket snabbt utan att riskera dina tillgångar. För detta behöver du några föremål som underlättar Creepers död.

Korsa kaktusarna i Creeper-stigen

Fil Kaktus De kan skada Creepers, så det är en bra idé att skapa en kaktusväg så att de skadar sig själva när de jagar dig. På så sätt utsätter du dig inte för stor risk och kan ge dem ett sista hugg med ett järnsvärd.

Döda Creepers under vattnet

Den här metoden skydda din hälsaeftersom explosioner inte skadar under vattnet. Av denna anledning måste du dra dem till en plats som är djup så att du kan sänka dig själv.

Du måste döda Creeper innan den exploderar för att få krut annars kommer det inte att vara möjligt. Fördelen med denna metod är att om den exploderar, du kommer inte lida någon skada.

Döda häxorna

Trots att sannolikheten häxor tappar krut De är mycket lägre än Creepers, det är värt att prova, eftersom de tappar mycket fler föremål efter att ha dödat häxan. På så sätt kan du få inte bara krut utan också värdefulla föremål som Glowstones och Spider Eyes.

För att få tag i häxorna måste du lokalisera häxkojor. Du kommer att känna igen dem eftersom de är trähus och är omgivna av kärr.

Det enklaste sättet att döda häxor är att använda pil och båge. Undvik hand-to-hand-strid med dem. Om du drar din båge ordentligt innan du skjuter kan du döda häxan med tre skott.

Häxor förutom att kasta drycker som skadar dig, konsumera hälsodrycker som vitaliserar demså kampen kan dra ut på tiden så håll på dig.

Jaga efter ghats

För vissa, som Ghats, är det svårt nog mycket farliga varelser och svåra att slå när de skjuter eldklot 16 kvarter bort. Dessa är mycket stora monster med hängande tentakler som flyger genom Nether.

Det är dock värt att försöka jaga dessa varelser, för förutom damm släpper de ghats tårarvilket är ett användbart ämne för att göra trolldrycker.

Det första du bör göra är att skapa filen portal till Nether med hjälp av obsidian och eldblock. Innan du går in i portalen, gör dig själv en diamantrustning, en båge och pilar.

Rekommendationen innan jakten påbörjas är att skapa en glasbarriär för att kunna skydda dig från elden som kastas av dessa varelser. Som vi nämnde kommer bågen och pilarna att vara de bästa vapnen för att döda dem, eftersom du kan döda ghaten med tre mycket spända pilar.

När du attackerar honom, ställ dig bakom barriären för att skydda dig mot eldkloten. Du kan också springa för att undvika attacker. Försök att döda ghats som flyger bort från lavablockenför om damm faller på den kommer du inte att kunna samla upp den.

Byte kistor

Det sista alternativet är att söka i kistor och även om detta är en enkel metod, garanterar inte att du får krutMen du tar åtminstone inte en sådan risk och kan fylla på med andra användbara saker.

Först, lokalisera fängelsehålan och placera en fackla där för att förhindra att monstren dyker upp. När den väl är placerad kan du gräva längs kanten av väggarna där lådorna är placerade. Du kan få många föremål från kistorbland dem krut.

Relaterade Artiklar

Back to top button