Hur man enkelt får in gratis diamanter Free Brand?

0 Shares

Få eller vinn diamanter i läget Free Brand Det är en svår och dyr uppgift, men att ha så många diamanter som möjligt i det här spelet är viktigt för att hjälpa dig när du navigerar i den här äventyrsvärlden och uppgraderar din avatar till att vinna striden; men hur tillverkas diamanter?

När du är i en strid i spelet Gareny, Du kommer att upptäcka att dina motståndare kan ha bättre vapen än du, och eftersom du alltid vill dö sist, överleva spelet och vinna spelet, måste din avatar vara utrustad med den bästa utrustningen och de bästa vapen som finns i spelet för att vara spelaren med de bästa tillbehören måste du ha diamanter och använda dem.

Hur man får in diamanter Free Brand?

Diamanter i detta spel De representerar ett betalningssystem, därför är det inte lätt att få dem, det enklaste sättet att få in dem på ditt konto är genom att köpa dem för riktiga pengar, det finns många betalningsmetoder i denna applikation, såväl som många erbjudanden, kampanjer och diamanter kombinationer som kan göra dig rik i spelet.

Free Fire erbjuder sina användare flera sätt att köpa eller ladda om diamanter, vilket gör processen att få fler mynt i spelet allmänt känd, ett av dessa sätt är att spela sig själv genom applikationer som Google Play Store eller Apple Store, på samma sätt som du kan göra ett köp i Pagostore-appen.

Free Fire ger dig ett grunderbjudande på 100 diamanter för 1,09 euro, mellanerbjudanden som ger dig 1060 diamanter för endast 10,99 euro och många andra dyrare såsom 5600 diamanter för runt 56,99 euro, i den meningen kan du även köpa pass där du kan få från 100 till 400 diamanter.

Köp diamanter och vad är de till för?

Ett annat sätt att få diamanter i läget Free Fire är att antingen köpa veckokort som erbjuds av spelet eller att betala för prenumerationer som ger dig fler diamanter för mindre pengar.

Eftersom erbjudandena är billigare än de tidigare presenterade, till exempel ett veckovis VIP-kort värt 7 dagar kostar bara 2,22 euromedan 30-dagars Vip-veckokorten kostar runt 8,99 euro.

Slutligen, bland de saker du kan köpa är Diamond Royale-biljetter, men det kan de bara vara gå in i Diamond Royale-sektionen vilket är väldigt exklusivt i detta spel, på samma sätt som de ibland kan erhållas som belöningar i genomförda evenemang, när biljetterna väl har tjänats in kan de bytas ut mot lådor med diamanter.

Diamanter används för att uppdatera din avatar Genom att köpa exklusiva skinn och skinn från honom kan du också köpa vapen, redskap, husdjur, andra karaktärer och allt annat du behöver i spelet med dessa praktiska verktyg, och ett väldigt enkelt sätt att få dem är en vän som vill hjälpa dig för att ge dig diamanter.

Vad är diamanter till för i spelet Free Brand?

Alla vi som är eller har varit användare av videospelsplattformar känner till de flesta av dem det finns olika typer av valutordet vill säga utbytbara element som vi kan köpa föremål från samma spel. Vanligtvis finns det alltid gratismynt som tjänas in genom att helt enkelt uppfylla vissa krav i spelet som att vinna spel, belöningar, gå upp i nivå etc. Eller så höjer jag dem bara där.

Å andra sidan finns det de berömda och ständigt eftertraktade premium- eller premiummynten, i det här fallet, Ruter. Denna typ av valuta sticker alltid ut över de vanliga eftersom den ger tillgång till alla typer av föremål som inte kan köpas med vanlig valuta, därför är de mycket mer unika, kraftfulla och sällsynta och därför önskade av de flesta av användarna.

I Free Branddiamanter är som vi nämnde, men vilka diamanter kan vi köpa? Katalog Free Branden är omfattandedär vi kan hitta: husdjur, vapen, skinn, bilar, VIP-kort etc. Det är viktigt att veta hur man spenderar diamanter klokt i Free Eld, eftersom alla typer av föremål kommer att finnas tillgängliga, vissa med begränsad användning, andra permanenta.

Som du väl vet kan du spendera dina diamanter på alla typer av föremål, vi rekommenderar starkt att du investerar i karaktärer med bra egenskaper, skinn, husdjur och bilar.

Sätt att få in gratis diamanter Free Brand

Å andra sidan, om du vill fylla på diamanter utan att spendera pengar, dvs gratis, har du möjlighet att göra några saker, men varnas för att detta är en process som kommer att ta lite tid och du kommer inte att få en massor av diamanter direkt, men som du kommer att samla gradvis, först och främst kan du slutföra uppdragen han lägger till Free BrandOm du slutför dem kommer var och en av dem att ge dig en handfull diamanter.

På samma sätt som du kan lösa in koder är dessa koder gåvor som appen ger till sina användare vid vissa tillfällen och kan lösas in på den officiella Garenas webbplats, dessa koder är 12 tecken långa Och du kan använda dem inte bara för att få diamanter, utan också vilket tillbehör som helst.

Gå upp i nivå och klara utmaningar

Som i alla spel, gå upp i nivå, slutföra uppdrag och utmaningar, samma spel belönar dig, Gradvis, i vissa spel, kan även dessa priser ta formen av betalda mynt, som diamanter i det här fallet.

Spela i speciella evenemang och slutför uppdrag

TV-spel äger rum alla typer av evenemang och speciella tillfällen, i många av dem kan du till och med få belöningar för att delta utan att vinna. I en långsam brand, händelser som: Diamond Royale eller Burning Skull Box, etc. Dessa evenemang ger dig tillgång till belöningar på ett eller annat sätt såsom skinn, karaktärer, rangordningar etc. I vissa fall kan du även vinna diamanter.

Rapportera buggar

“Fel” är fel inom plattformenAntingen på grund av ett skriv-, design- eller utvecklingsfel. Buggar orsakar fel i gameplay, världsdesign, karaktärer, etc. Har du någonsin sett dessa FIFA-spelare kollidera och smälta samman med varandra, eller när du kan komma bakom väggar i GTA San Andreas.

Syftet med denna diamantintjäningsmetod är det användare med de mest okända felen kan rapportera till systemetkommer de att kunna vinna stora mängder av dessa diamanter, i själva verket kan de vinna upp till 3 000 diamanter.

Lös in presentkoder

Presentkoder är ett bra sätt att vinna priser på Free Eld, genom dem kan vi få alla typer av belöningar, såsom karaktärer, skinn, bilar, husdjur, vapen, mynt, etc. Vi kan sällan hitta de diamanter vi vill ha i en kod som denna, men det skadar aldrig att tro att det är det.

Få en present från en vän

I många videospel kan du också få fantastiska belöningar från dina vänner, antingen som hänvisningsbelöningar, genom att bjuda in dem att spela spelet eller efter eget val. Free Fire är inget undantag, men om en vän vill ge dig en diamant måste de köpa ett av presentpaketen för att skicka det till dig.

Andra sätt att få diamanter

existera olika sätt att få dessa typer av diamanter, Vi har redan pratat lite om hur man får dem “gratis” men lagligt. Men nu finns det andra lagliga sätt att kunna få alla diamanter vi vill ha, och ja det är sant genom att köpa dem.

Priset på en diamant kommer att variera från land till land, men om vi tar det genomsnittliga dollarpriset på dessa diamanter kan vi säga att var 100:e diamant är värd omkring $1så att vi från och med nu kommer att kunna ha en uppfattning om värdet på både diamanter och föremålen vi köper.

Köp diamantpaket

Det finns olika typer av diamantpaket som vi kan köpa via Paypal eller kreditkort. Dessa paket sträcker sig från 100 diamanter, genom paket med 310, 520, 1040 och 2048, till 5600, från cirka 1 $ för ett 100-pack och nästan $ 50 för ett 5600-pack.

Du kan köpa dessa paket så många gånger du vill, eller ja, så många gånger du får, kom ihåg att ju fler du har, desto fler intressanta alternativ kommer spelet att erbjuda dig.

Använd en extern applikation som Gamehag

Gamhag är en sida som låter dig spela alla dina favoritspel gratis på ett helt gratis sätt kunna få själsädelstenarvilket är en mycket användbar virtuell valuta som du senare kan använda för att köpa andra typer av mynt i spelet och till och med byta ut dem mot riktiga pengar.

Du kan använda denna valuta för att få in diamanter Free Fire, du behöver bara spela för dessa pärlor till senare lösa in det mot ett presentkort på Google Play alltså att kunna köpa in diamanter Free Fire, som är en ganska enkel process att utföra, frågan är om du kan spela tillräckligt för att få ädelstenar.

Se upp för hackare och bedrägerier

Som bra internetanvändare kommer det alltid att vara bäst att vara online juridiska vägar, håll dig borta från piratkopiering och internet under jord hela tiden, vilket inkluderar att försöka skaffa den här typen av valuta på tvivelaktiga sätt.

Det är välkänt att diamanter är mycket efterfrågade av samhället i detta spel, inte alla har resurserna för att få dessa pärlor, så därför, de kommer att försöka få dem någon annanstans.

Det finns plattformar där ute som hävdar att de kan ge dig dessa pärlor gratis i utbyte mot viss data, men nej! Du kan inte falla i dessa fällor lämna aldrig personlig information över internetför alla som kommer åt osäkra webbplatser, utsätter du bara din dator och information för en möjlig attack av skadlig spam.

Som i fallet med att byta ut dessa “billigare” pärlor på platser med beprövade så riskerar du att entreprenören kan lura dig. Därför bör du hålla dig till alla vanliga vägar och på så sätt undvika den här typen av bluff.

Slutligen finns det appar som inte tillhör spelet som, då folk strävar efter att få fler diamanter, erbjuder möjligheten att få gratiskort i utbyte mot att utföra olika uppgifter, dessa uppgifter kan kosta mycket tid, men det är lagligt. sätt att få fler mynt. Applikationer som erbjuder denna förmåga inkluderar Gamehag eller utmärkelser för Google-undersökningar.

0 Shares