Hur man enkelt får eller planterar pumpor i Minecraft

Det finns en enorm variation av biomer i Minecraft, vilket har blivit en aspekt som har kännetecknat det sedan lanseringen. Tack vare detta finns det otaliga föremål tillgängliga i spelet, allt från byggmaterial till mat.

I den här artikeln vill vi fördjupa oss i en av dem. Därför kommer vi att förklara nedan Hur man enkelt får och planterar pumpor i Minecraft. Sedan berättar vi vad du kan göra med detta objekt.

Hur man får pumpor i Minecraft

Pumpor är sällsynta block som kan hittas i de flesta biomer i huvudvärlden. De förekommer naturligt främst i miljöer med lågt gräs och nära vattenintag.

Vid sällsynta tillfällen kommer du att se en pumpa i sanden, så länge det finns gräsblock i närheten. På grund av deras sällsynthet kommer du i de flesta fall att stöta på dessa föremål oavsiktligt under dina utforskningsrundor. När detta händer kan du få det med vilket verktyg som helst, även för hand, men snabbare med en yxa.

Det finns andra sätt att få in pumpa “naturlig”. Den första metoden är att hitta en närliggande by och en bonde. De brukar byta ut 8-13 pumpor mot 1 smaragd.

Det är också möjligt att få en snidad pumpa genom att döda varelsen som bär den som hjälm. I allmänhet dyker zombies, vinrankor, skelett och andra varelser vanligtvis upp med ett av dessa föremål under Halloween. I slutändan berättar vi det här Du kan också hitta dessa föremål i ett skogsboende.

Nu, på grund av dess sällsynthet, är det verkligen bättre att odla pumpor i din trädgård. Detta kommer att spara värdefull tid och energi samt maximera produktionen.

Hur man odlar pumpor i Minecraft

Den första blir få fröna. För att göra detta, placera helt enkelt pumpablocket på hantverksbordet. Du kommer att få 4 frön för varje block. Det andra steget är att skapa en trädgård.

För att göra detta grävde han en rad vatten i mitten av gräsblocken; plöj sedan marken med en hacka (med det här verktyget i handen, vänsterklicka för att sikta på gräsblocket); äntligen vänta på att jorden ska återfukta. Du kommer att se hur den blir mörk i färgen.

När trädgården är klar måste du plantera pumpafrön på ett gräsblock i anslutning till vattnet. Dessa frukter (ja, pumpor är frukter) har den egenskapen att de inte växer där de planteras utan i ett närliggande bostadshus.

Efter plantering bör du vänta 10 till 30 minuter för att frukten ska få frukt, även om du också kan använda benpulver eller bin för att påskynda processen. Även om det är svårt att hitta pumpafrön, betyder det inte att de är ett av de bästa fröna i Minecraft.

När pumpan dyker upp råder vi dig att inte bryta blocket där du planterade fröna, för efter en kort tid en annan växt kommer att växa igen utan att behöva vänta på att huvudstammen ska växa ut igen.

Så här enkelt är det att odla pumpor i Minecraft. Förutom att vara mat kan dessa frukter användas för att skapa intressanta och i vissa fall läckra föremål. Nu ska vi visa dig några av dem.

Saker du kan göra med pumpor i Minecraft

Halloween dekorationer

Du kan skära pumpor för att göra läskiga dekorationer. För att göra detta, lägg bara frukten på ett ställe, ställ dig framför den och håll saxen i handen och klicka på den med vänster musknapp.

Hjälm

Om du blir uttråkad av Halloween-dekorationer kan du bryta blocket och bära det som hjälm. Även om det inte ger något som helst skydd, blir det till och med en rolig kostym du kommer att kunna se Endermans i ögat utan att störa dem. Om du spelar i Survival Mode kan den här tekniken ta dig ur en massa problem.

Pumpa tårta

Om du blir hungrig efter att ha fuskat till döden kan du det använd osniden pumpa för att förbereda denna läckra maträtt. För att göra detta behöver du en av dessa frukter, socker och ett ägg. Gå över till ditt pysselbord och lägg pumpan i den första rutan i mittenraden, sockret i den mellersta rutan och ägget under sockret.

Vi hoppas att du tycker att denna information är användbar. Du kan fortsätta att surfa på vår webbplats för att upptäcka alla hemligheter som är gömda i det fantastiska Minecraft-spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button