Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man enkelt får automatiska svar på Skype

Skype är ett av de bästa sätten för användare att kommunicera med miljontals människor runt om i världen via en persondator. Detta görs genom videosamtal och sms:a. Detta kommunikationsverktyg erbjuder oss olika sätt att konfigurera och därmed möjligheten att svara på eller avvisa videosamtal. Men i den här handledningen kommer vi att förklara Hur man enkelt får automatiska svar i Skype.

Många användare har uttryckt missnöje med att inte veta hur man använder denna applikation direkt kommunikation mellan användare.

Men oroa dig inte längre, vi kommer att lära dig hur du använder denna fantastiska funktion, och det kan du Få enkelt automatiska svar i SkypeDu behöver bara ange konfigurationsinställningarna som vi visar dig nedan.

Skype är ett fantastiskt verktyg som är lite underskattat, men när det används med medvetenhet om dess enorma potential kan det tillåta dig att kommunicera effektivt. Vi har pratat om det här verktyget tidigare och upptäckt några av dess funktioner. Genom att lista några av dem fick vi reda på hur enkelt det är att dela samtal via Skype.

Hur man enkelt får automatiska svar i Skype

Innan du börjar föreslår vi att du inte gör något annat än de vi kommer att förklara i den här handledningen. För att undvika oönskade ändringar i appen följer du bara rekommendationerna här. Och det kan du utan problem få automatiska svar i Skype lätt.

Nu, för att få automatiska svar i Skype enkelt, följ bara stegen nedan. Först och främst måste du kör skype-applikationen och ange ditt användarnamn och lösenord för att starta sessionen. Nästa steg är att hitta menyn och välja Verktyg i den.

Enkla steg för att enkelt få automatiska svar i Skype

När du är klar, lokalisera och välj Valalltså fönstret Alternativ Skype. Nästa steg är att gå till alternativet Anslutningar, som är idealiskt beläget på vänster sida av fönstret. Välj sedan Konfigurera anslutningar och välj sedan ett alternativ Visa mer avancerade alternativ.

Det här alternativet låter dig ange de avancerade samtalsinställningarna och det är här alternativet vi behöver för att få automatiska svar i Skype. Här hittar du olika alternativ med en kryssruta bredvid. Nu är det bara att leta efter alternativet att svara på inkommande samtal automatiskt.

Nu, nästa sak du bör göra är att markera kryssrutan och klicka för att välja den, det sista steget att göra är att klicka Spara alternativet. Detta kommer att spara alla ändringar som gjorts i den här delen av Skype-inställningarna. Nu bör du stänga alla öppna fönster och du har lätt automatiska Skype-svar.

Om du har märkt det är det väldigt enkelt att ställa in Skype och aktivera olika funktioner med vem det gäller. Och en av dem låter dig svara automatiskt varje gång någon ringer dig. På så sätt undviker du att fly och sluta göra det du just nu gör för att svara på samtalet.

Och så den här artikeln slutar med mycket korta, exakta och snabba steg med vilka du kommer att kunna konfigurera Skype, toner, samtal, toner, meddelanden utan att behöva oroa dig för att göra några ändringar som kommer att skada din applikation.

Du måste komma ihåg att du inte behöver svara på samtal längre om du inte vill göra det och vänta på röstbrevlåda Skype gör det åt dig.

Du ser det så enkelt och enkelt utan några komplikationer och följer instruktionerna i den här guiden som du har lärt dig Hur man enkelt får automatiska svar i Skype.