Hur man enkelt döljer TikTok-appen pĂ„ mobil iPhone – Handledning och trick

0 Shares

detta TikTok-appen Det har blivit en av de största och bÀsta underhÄllningsapparna och blivit lika eftertraktade som Facebook och Instagram. Trots det bör det noteras att TikTok Àr en extremt populÀr applikation, sÀrskilt pÄ grund av de olika filterna, men ÀndÄ ser mÄnga mÀnniskor inte det ordentligt, vilket uppmanar anvÀndare att dölja denna applikation sÄ att de som tittar pÄ sin mobiltelefon tror att det har inte och dömer honom inte för det.

I alla fall kommer vi att berÀtta om det i den hÀr artikeln hur kan du dölja TikTok pÄ din iPhonemen vi sÀger att den hÀr metoden bara kommer att fungera pÄ Apple-enheter, Àven om vi kommer att nÀmna iPhone Àr det ocksÄ möjligt för iPad. Utan vidare, lÄt oss komma igÄng.

Hur döljer jag TikTok pÄ min iPhone?

Oavsett dina skÀl till att du vill dölja TikTok, bör du veta att det bara kommer att vara det tillgÀngligt för enheter med iOS 14 operativsystemsÄ de lÀgre versionerna, bÄde iPhone och iPad som inte uppfyller detta krav, kommer inte att ha möjlighet att dölja applikationen. Som sagt, vi kommer att berÀtta för dig hur du kan dölja TikTok pÄ iPhone:

FrÄn konfiguration

PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer vi att förhindra vĂ„r ansökan kan lokaliseras med funktionen “Sök”. i konfigurationsdelen av vĂ„r mobiltelefon. För om vi anvĂ€nder nĂ„gon av de andra metoderna rĂ€cker det inte, för om den andra personen Ă€r smart nog, anvĂ€nd bara “Sök” för att snabbt hitta applikationen. Det första vi sedan kommer att göra Ă€r att gĂ„ till konfigurationsdelen av vĂ„r telefon, sedan gĂ„r vi till Siri och sökassistenten; I det hĂ€r nya avsnittet, leta efter TikTok som kommer att vara den vi vill gömma den hĂ€r gĂ„ngen och dĂ€r kommer vi att inaktivera alla alternativ som vi kommer att sĂ€ga nedan:

  • Ta reda pĂ„ hur du anvĂ€nder denna applikation.
  • Visa appförslag.
  • Erbjud en ansökan.
  • Visa applikationen i sökmotorn.
  • Visa innehĂ„ll i sökmotorn.
  • Visa förslag i appen.

NÀr vi gör detta Vi har redan gömt TikTok i vÄr iPhones sökmotorer, sÄ om vÄr applikation inte lÀngre Àr synlig för vÄr telefon, om nÄgon smart tÀnker söka efter den i sökmotorn (förlÄt redundans), kommer han inte att kunna hitta den pÄ nÄgot sÀtt; Ätminstone göra det Ànnu smartare Àn vi trodde och Äteraktivera alla alternativ som nÀmns ovan.

Med startskÀrmen

Denna metod Ă€r för “Göm” applikationen pĂ„ hemskĂ€rmen pĂ„ vĂ„r enhet, det vill sĂ€ga den som visas nĂ€r den Ă€r upplĂ„st; Ă€ven om det vi faktiskt ska göra Ă€r att ta bort det frĂ„n startskĂ€rmen. Processen Ă€r vĂ€ldigt enkel och okomplicerad eftersom du bara behöver hitta vĂ„r app pĂ„ din startskĂ€rm och sedan klicka och lĂ€mna TikTok i nĂ„gra sekunder och vĂ€nta pĂ„ att alternativmenyn ska visas. I det hĂ€r avsnittet kommer vi att ha tre alternativ att vĂ€lja mellan:

  • Redigera startskĂ€rmen.
  • Dela applikationer.
  • Ta bort applikationen.

SjÀlvklart Àr vi intresserade av det sista alternativet, sÄ vi klickar dÀr; NÀr det Àr klart kommer en annan dialogruta att dyka upp med ytterligare tre alternativ dÀr telefonen frÄgar oss om vi vill ta bort appen som sÄdan, ta bort programmet, men bara frÄn startskÀrmen eller annullera aktier; Vi kommer att vÀlja det andra alternativet och det Àr allt; kommer inte lÀngre att vara tillgÀnglig pÄ telefonens hemsida.

Denna metod, i kombination med den första, kommer att göra TikTok Ànnu mer dold pÄ vÄr telefoneftersom det inte bara Àr dolt för blotta ögat, utan ocksÄ frÄn sökmotorn pÄ vÄr iPhone. Men Ànnu en vÀg saknas.

Göm i Application Library

Applikationsbiblioteket Àr den nya funktionalitet och modalitet som det har nya Apple iOSi vilka applikationer placeras i bagageutrymmet; TyvÀrr har enheter fortfarande inte möjlighet att dölja TikTok eller nÄgon av de andra apparna i det hÀr biblioteket; dock kan du dölja sidan som sÄdan (sÄ lÀnge vi lÀmnar en annan med apparna).

För att göra detta behöver vi bara trycka pÄ skÀrmen pÄ vÄr mobiltelefon i nÄgra sekunder (skÀrm, vi behöver inte röra nÄgon applikation) och vÀnta, varefter vi kommer att trycka pÄ punkterna som anger antalet sidor pÄ vÄr skÀrm och en lista kommer att dyka upp med alla synliga sidor pÄ vÄr mobiltelefon. Vi avmarkerar de som har en bock och sÄ vidare vi kommer att dölja sidan dÀr TikTok finns och redo. Om du anvÀnder de tre metoderna vi nÀmner hÀr blir det vÀldigt svÄrt för nÄgon att ta reda pÄ det om du har TikTok installeratÀven om jag letar djupt.

Hur döljer jag videor jag gillar pÄ nÄgons TikTok?

För att göra detta mĂ„ste vi gĂ„ in i TikTok direkt frĂ„n vĂ„r mobiltelefon och följa stegen nedan: I det nedre högra hörnet gĂ„r vi till avsnittet “Profil”, leta sedan upp de tre raderna som visas i det övre högra hörnet, vĂ€lj Sekretess alternativ och dĂ€rifrĂ„n gĂ„r vi till “Vem kan se de filmer du gillar?“HĂ€r vĂ€ljer vi” Only Me “, pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer vi att dölja vĂ„ra dyrbara filmer frĂ„n andra mĂ€nniskor som inte Ă€r vi. Observera att den hĂ€r metoden fungerar pĂ„ bĂ„de Android- och iPhone-enheter, i motsats till vad som förklarades i föregĂ„ende avsnitt.

0 Shares