Hur man enkelt blockerar, tar bort och tystar artister eller låtar på Spotify

Fil blockera en artist från Spotify Detta är något som användare av den här plattformen vill göra ofta, det kan finnas tillfällen då många som kommer in på Spotify inte gillar artisten, hatar dem eller gillar en viss låt, så de har all rätt att blockera den.

Om du vill blockera, ta bort och tysta artister på SpotifyFörutom att dölja en låt från dina spellistor, förklarar vi här hur enkelt det är att göra så att du inte hör en artist du är tung för, eller en låt du inte gillar igen.

Hur man enkelt blockerar, tar bort och tystar artister på Spotify?

Spotify är en applikation som består av en musikplattform online, det är för närvarande ett av de mest använda medierna sök och njut av att lyssna på låtar som vi gillar mest. Det finns olika musikgenrer och otaliga artister i den här appen som kan användas för vissa och inte för andra.

Vi menar att det finns en fil enorma mängder låtar och artister på den här plattformen och vi kanske inte gillar många av dem och då vill vi sluta lyssna på dem.

Tidigare, för att inte höra det som inte är trevligt för våra öron, kunde vi bara radera aktuell spellista eller ändra aktuell radiostation. Spotify lät oss inte ta bort artister.

Men nu har det ändrats och vi kan blockera en artist på Spotify också dölja en låt som vi inte vill höra talas om längre.

För att låsa upp en artist måste vi först uppdatera Spotify till den senaste versionen, eftersom alternativet Spotifys artistlås är nytt; då måste vi gå till vårt Spotify-konto.

I söksektionen anger vi namnet på artisten och klickar på artistens hemsida tre ellipser från det övre högra hörnet; i det utökade fönstret kommer vi att välja “blockera eller tysta artisten” och vi kommer inte att höra honom längre.

Hur man enkelt låser, tar bort och tystar låtar i Spotify?

På Spotify hittar vi alla typer av genrer, artister och musik kvalitet, och ibland vill vi upprepa samma låt flera gånger för att njuta av den mer.

Men det finns också låtar som vi inte alls gillar; Det finns många låtar på den här plattformen och det kan finnas många av dem chockerande för vår trumhinnaså vi skulle vilja sluta lyssna på dem en gång för alla.

Proceduren för att låsa, ta bort och stänga av spår på Spotify är mycket enkel, observera att Spotify försöker och kommer att försöka ge den bästa möjliga användarupplevelsen. I den meningen, allt du vill ta bort eller sluta lyssna på Spotifydu kan göra det enkelt.

För att blockera en låt på Spotify kan du följa samma steg som förklarats ovan om hur du blockerar en artist på Spotify; Om du tar bort eller tystar artisten till en låt du inte gillar kommer du definitivt att göra det du kommer att sluta lyssna på den i dina spellistor.

Du behöver dock inte gå till det yttersta att eliminera en artist bara för att du inte gillar bara en av deras låtar. Så du anger bara låten och klickar på ellipserna ovan och väljer sedan alternativet “gömma den här låten”.och redo.

Hur avblockerar jag en artist eller låt på Spotify?

Eftersom låten ibland väcker dåliga minnen och ibland befinner vi oss i ett lite känsligt sinnestillstånd, kan vi fatta beslutet att inte lyssna på låten eller artisten och sedan vi bestämde oss för att ta bort det från Spotify.

Det är också möjligt att en låt eller artist har raderats av misstag och då vet vi inte vad vi ska göra för att avblockera eller ångra det använda alternativet.

Sanningen är i alla fall att det inte finns något att oroa sig för, för om vi vill återhämta oss och lyssna på raderade låtar eller blockerade artister, Spotify låter oss göra det Inga problem.

Om du vill avblockera en artist, använd bara det som förklaras ovan: sök efter det och klicka sedan låsa upp på tre ellipser. För att låsa upp en låt kommer vi att göra i princip samma process just nu med låten.

Relaterade Artiklar

Back to top button