Hur man enkelt attackerar och konfronterar andra spelare pÄ Boom Beach | Se hur det Àr gjort

0 Shares

Boom Beach Àr ett videospel som slÀpptes i stor utstrÀckning 2014, tillverkat av Supercell. Du kan njuta av spelet en mÀngd olika strategier att kunna tÀvla mot andra spelare eller mot olika baser.

Spelet utspelar sig pÄ en skÀrgÄrd dÀr arméer eller baser slÄss mot varandra, dessutom mÄste spelaren samla pÄ sig förnödenheter som: guld, sten, jÀrn, som kan erhÄllas allt eftersom nivÄerna fortskrider. Sedan kommer vi att förklara hur man gör detta attackera och slÄss med andra spelare pÄ Boom Beach.

Attackera enkelt andra spelare pÄ Boom Beach

Inledningsvis mÄste du ha spelet pÄ din dator och öppna det för att kunna njuta av de olika funktionerna. SÄ för att kunna njuta av en av dem, som Àr förmÄgan att attackera en vÀn, mÄste du aktivera nÄgra alternativ och det Àr allt.

Först mĂ„ste du klicka pĂ„ “X” som visas pĂ„ höger sida av spelet och innehĂ„ller ett antal alternativ. Panelen som öppnas heter «xmodspel»DĂ€r du mĂ„ste aktivera det andra alternativet som kallas«sandlĂ„deangrepp«.

Det bör noteras att alternativet i allmÀnhet Àr avaktiverat och att du mÄste aktivera det för att attackera en vÀn.

Sedan mĂ„ste du gĂ„ till panelen som visar de bĂ€sta resultaten och vĂ€lja den tredje fliken som motsvarar «VĂ€nner«. Efter att ha valt det kan du klicka pĂ„ “besök” i den högra menyn sĂ„ kommer ett attackalternativ upp.

PÄ sÄ sÀtt kan du enkelt ta dig till din vÀns omrÄde för att attackera eller möta dem. NÀr man anfaller Àr det viktigt att inte förlora nÄgra lagmedlemmar och kunna vinna. Om du vill spela om spelet, klicka lÀmna tillbaka och du kommer att se att den startar om sig sjÀlv och du kan ÄtergÄ till att njuta av eller öva pÄ dina attacker.

Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att spelet lÄter dig attackera öar som Àr synliga pÄ kartan. SÄ för att attackera en vÀn mÄste du utforska kartan eller om du vill ha ett annat alternativ mÄste du vÀnta pÄ att de ska nÄ din bas och sedan invadera.

Vid denna tidpunkt kan konfrontationen börja med anvÀndning av en mÀngd olika tillgÀngliga verktyg och vapen.

Spelstrategier

NÀr du vÀl kommer till ön kan du anvÀnda bomberna för att öppna vÀgen om du har en bÄt parkerad pÄ kanten av stranden och du har alla vapen till din fördel. BÀttre att veta vilka de bÀsta enheterna och truppkombinationerna Àr.

Det bör noteras att om du vill slÄss mot en vÀn i andra baser, kan du fÄ segerpoÀng Om du vinner. SÄ om du vinner striden du kan fÄ guldsom Àr en gÄva frÄn de infödda som ett tecken pÄ uppskattning för att du vÀnder dig uppÄt och skyddar basen, sÄ du borde organisera och försvara din bas pÄ bÀsta sÀtt.

Samtidigt bör det nÀmnas att nÀr de utför attacker kommer de att ha en kostnad motsvarande guld. SÄ varje gÄng du höjer nivÄn kommer dina attacker att fortsÀtta att stiga i pris pÄ guld.

Generellt kan man sÀga att det inte finns nÄgon sÄdan funktion möta bara en specifik vÀn. Du kan bara vÀlja en inbjudan och komma till ön för att utmana sÄ kallade vÀnner som Àr en del av ön eller filialen, men aldrig bara en.

NÀr du gÄr vidare genom spelet och gÄr upp i nivÄ kan du attackera pÄ olika sÀtt som nya soldater, banditer, zucchini och till och med attackera med krigare, det finns mÄnga sÀtt att konfrontera.

Det Àr viktigt att notera det I Boom Beach Àr verksamheten den mest Äterkommande hÀndelsen som samlar alla teammedlemmar. Spelet berÀknar antalet spelare i arbetsgruppen och den genomsnittliga nivÄn för varje spelare. Baserat pÄ dessa data lÄter den dig veta hur svÄr operationen kan vara för teamet.

0 Shares