Hur man enkelt använder Microsoft Teams och brusreducering

I den tid vi lever i är videokonferensapplikationer och -program viktiga, och idag finns det en stor variation. I den här artikeln kommer vi att lära oss hur du använder Microsoft Teams, och dessutom kommer vi att lära oss om ett brusreduceringsverktyg som det erbjuder.

I den här artikeln hittar du:

Hur man använder Microsoft Teams

Som med de flesta videokonferensprogram är det här inte svårt. För att ladda ner den till din dator, gå till Microsoft Teams webbplats. När du går in i det har du två alternativ, du kan ladda ner programmet eller använda Microsoft Teams webbversion.Webbversionen är mycket funktionell och enkel.

Det spelar ingen roll om du väljer webb- eller appversion, du måste ange din e-postadress och ditt lösenord för att kunna logga in på appen. När du väl är inne är det enkelt att starta ett videosamtal. Se nedan hur du gör detta, i båda versionerna

Microsoft Teams Web eller i Microsoft Teams-programmet

Både i webbversionen och i programmet är sättet att starta ett möte exakt detsamma. Se nedan hur du startar ett möte med detta program.

  1. Klicka på alternativet när du går in på webbplatsen vet nu för att starta ett möte, men det här alternativet kan försvinna en tid senare.know now-knappen är ett sätt att använda microsoft teams
  2. För att alltid starta kan du klicka på ikonen också, det är troligt att efter ett tag försvinner det andra alternativet och du får bara upp ikonen.

mötesikon för att starta möten

Nu när du har lärt dig hur du kommer igång, låt oss ta en titt på hur du äntligen kommer igång och dela med andra.

När du klickar på dessa alternativ kommer du att kunna definiera namnet på ditt möte. Efter inställningen kan du klicka på Skaffa en länk att dela. Sedan är det bara att skicka denna länk till personerna som ska gå med i mötet.

Hur man använder Microsoft Teams och enkelt minskar brus 2

Nu när allt är klart klicka på börja träffas.

hur man startar Microsoft Teams-möte

Hur man aktiverar brusreducering

Nu när du är i mötet kan du använda några ganska bra funktioner. Brusreducering hjälper till att undvika obehagliga scenarier, du kan kontrollera eller blockera alla störande bakgrundsljud i din miljö. Från bakgrundskonversationer till andra typer av ljud. Låt oss se hur du aktiverar och använder den här funktionen nedan.

  1. När mötet startat, klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet och välj enhetsinställningarmicrosoft teams inställningar för att aktivera brusreducering
  2. Leta efter avsnittet ljuddämpning.
  3. Klicka på den och välj mellan Automatisk, Hög, Låg, eller Inaktiverad.på bilden ser vi alternativet för brusreducering
  4. Till sist, tillämpa ändringarna och kvaliteten på dina möten kommer att förbättras ytterligare.

Nu har du lärt dig hur du använder Microsoft Teams och hur du minskar bullret. Men du kanske ännu inte vet skillnaden i undertryckande eller minskande nivåer, låt oss titta på var och en.

Brusdämpningsnivåer

Som du redan har sett finns det fyra olika nivåer, och användaren kan välja vilken han vill ha. Se vad varje alternativ gör med ditt ljud.

  • Automatisk. Själva programmet kommer att använda AI för att justera ditt ljud på ett sätt som är bekvämt och bäst för mötet.
  • Hög. Aktivera det här alternativet för att avbryta allt bakgrundsljud som inte är tal. Det här alternativet är inte tillgängligt på alla datorer. Med den påslagen kan du inte aktivera bildtexter eller spela in möten.
  • Låg. Endast ihållande ljud avbryts.
  • Inaktiverad. Det finns absolut ingen ljuddämpning. På så sätt hör folk ditt ljud naturligt, vilket kan innebära bakgrundsljud som du hör.

avslutande

Nu har du helt lärt dig hur du använder Microsoft Teams och även hur du får fantastisk kvalitet med brusreducering. Vi hoppas att de tips och råd vi har sett här har hjälpt dig mycket. Vi lever i videosamtals tidsålder, inget bättre än att välja ett program som är perfekt och lämpligt för din användning.

Gillade du Microsoft Teams? Kommer du att använda den alltid? Berätta för oss i kommentarerna vad du tycker om programmet.

Relaterade Artiklar

Back to top button