Hur man effektivt tar bort WhatsApp GIF? – WhatsApp-tricks

0 Shares

GIF Àr en liten video som hjÀlper liva upp dina konversationer lite pÄ WhatsApp, bestÄr av en liten video, ganska kort, med vilken du kan uttrycka en kÀnsla, kÀnsla eller ett ögonblick, eftersom, som det populÀra ordsprÄket sÀger, en bild Àr vÀrd tusen ord, i det hÀr fallet kan en GIF anvÀndas för att uttrycka nÄgot som inte kan uttryckas med enkla ord.

Nu, för att kunna lÀgga till en GIF som har skickats till dig av en personlig WhatsApp-kontakt eller som har skickats i gruppen du har lagts till i, behöver du bara vÀnta pÄ att denna GIF ska laddas ner helt och du kan se det, det Àr dÀrifrÄn tryck lÀnge pÄ GIF tills alternativet att lÀgga till i favoriter visas, tack vare denna process, kommer nÀmnda GIF att visas i favoritlistan.

Hur tar man bort en gif frÄn giflistan i WhatsApp?

Proceduren Àr ganska enkel, den Àr faktiskt vÀldigt lik proceduren dÀr du tar bort ett klistermÀrke du skapat frÄn din favoritlista. Det första du bör göra Àr att gÄ till favoritsektionen för dina GIF:er, hÄll sedan ner GIF:en, dÀr kommer du att se ett fönster dÀr alternativet att ta bort frÄn favoriter visas, tryck pÄ det hÀr alternativet och det kommer omedelbart att ta bort GIF:en frÄn favoritlista.

Det bör noteras att nÀr du tar bort en specifik GIF frÄn din favoritlista kommer den inte att dyka upp igen i listan om du inte lÀgger till den igen, sÄ du mÄste vara mycket försiktig nÀr du tar bort nÄgon GIF frÄn listan eftersom, om den inte skickas till du igen, du kommer inte att se den pÄ din lista igen.

WhatsApp HjÀlpcenter

Om du nu har problem med WhatsApp-plattformen finns det en webbplats att gÄ WhatsApp HjÀlpcentermed vilken du kan stÀlla frÄgor eller problem du har med applikationen. Du kan göra det frÄn denna webbplats eller, om du föredrar, kan du göra det direkt frÄn din mobiltelefonapplikation, för detta behöver du göra följande:

Öppna WhatsApp-appen, tryck sedan pĂ„ de tre vertikala punkterna som finns lĂ€ngst upp till vĂ€nster pĂ„ skĂ€rmen, medan du Ă€r dĂ€r, tryck pĂ„ instĂ€llningsalternativet, tryck sedan pĂ„ “hjĂ€lp” dĂ€r mĂ„ste du trycka pĂ„ alternativet “kontakta oss” och dĂ€r tar dig med pĂ„ typchatten dĂ€r du kan skriva ner alla tvivel om applikationen.

Vad kan jag göra om jag skickade nÄgon en Gif pÄ WhatsApp av misstag?

Problemet som har hÀnt alla Àr att du har skickat ett meddelande, ljudanteckning, bild, video, klistermÀrke eller till och med en GIF av misstag, detta Àr nÄgot som hÀnder vÀldigt ofta, för alla mÀnniskor har fel och i ett ögonblick av ouppmÀrksamhet kan du göra de dÀr misstagen som kan fÄ dig att se lite dÄlig ut för personen du pratar med eller gruppen som de skickade felet till.

Ta bort meddelandet och skicka rÀtt GIF

PÄ grund av problemets ihÄllande karaktÀr har WhatsApp-plattformen implementerat en av sina uppdateringar möjlighet att radera meddelanden, ljud, video, bilder, klistermÀrken och GIF pÄ plattformen, tack vare detta nya alternativ, kommer du att kunna ta bort en GIF som du skickade av misstag och skicka rÀtt GIF.

För att uppnĂ„ detta behöver du bara trycka och hĂ„lla ned GIF-filen du vill radera, nĂ€r du trycker pĂ„ den kommer en rad alternativ att dyka upp lĂ€ngst upp pĂ„ skĂ€rmen, bland dessa alternativ kommer det att finnas ett alternativ som kommer att visas som papperskorgen, nĂ€r du trycker pĂ„ dĂ€r kommer ett fönster upp dĂ€r du mĂ„ste vĂ€lja ett av de tvĂ„ alternativen , ta bort Ă„t mig eller ta bort för alla För att ta bort GIF sĂ„ att den inte syns för personen du pratar med mĂ„ste du trycka pĂ„ “eliminera för alla” alternativ.

Hur kan jag fÄ fler GIF-idéer att skicka till mina WhatsApp-vÀnner?

Det finns flera sÀtt att fÄ idéer för nya GIF-filer ocksÄ du kan ladda ner nya gif-filer direkt till din mobiltelefon och dela det med dina WhatsApp-kontakter.

Tumblr GIF för WhatsApp

Detta Àr en webbplats dÀr du kan vÀlja och ladda ner vilken typ av GIF som helst och dessutom erbjuder den hÀr webbplatsen möjligheten att söka i GIF-sektionen enligt det tema du vÀljer, eftersom du vet att mÄnga av dessa GIF:er Àr smÄ bitar av en film sÄ om om du vÀljer en specifik GIF kommer det att finnas en serie GIF:er med liknande teman.

Ghipy Gif för WhatsApp

Å andra sidan Ă€r detta ett annat alternativ dĂ€r du kan fĂ„ vĂ€ldigt bra GIF:s pĂ„ ett vĂ€ldigt enkelt sĂ€tt, med just denna sida kan du hitta vilken typ av GIF som helst pĂ„ bara nĂ„gra minuter sĂ„ det Ă€r en vĂ€ldigt bra idĂ© att om du vill öka antalet GIF-filer pĂ„ dina listor, se den hĂ€r sidan.

Vad kan jag göra för att skapa mina egna animerade gifs för WhatsApp?

Å andra sidan, som vi redan vet, Ă€r de flesta GIF:er fragment av filmer eller serier, ikoniska eller komiska ögonblick av nĂ„gon filmproduktion. Men mĂ„nga WhatsApp-anvĂ€ndare gillar idĂ©n att göra dina egna GIF-filer med ditt eget material, detta Ă€r för hemvideor med roliga scener frĂ„n en vĂ€n eller familjemedlem som du vill anvĂ€nda för att relatera till typen av ögonblick eller kĂ€nsla.

AnvĂ€nder “Photoshop”

Det finns flera applikationer för att skapa GIF, i sjÀlva verket behöver du bara skapa ett litet videofragment och sedan gÄ till redigeraren som konverterar det videofragmentet till GIF-video. Ett bra alternativ Àr att anvÀnda Photoshop med vilket du kan klippa videon pÄ en specifik del du vill extrahera GIF frÄn, förutom att du kan lÀgga till ord till GIF.

0 Shares