Hur man effektivt tar bort GIF frĂ„n WhatsApp? – WhatsApp-tricks

0 Shares

En bild sÀger mer Àn tusen ord, vilket Àr anledningen till att Gif-filer har blivit de perfekta allierade för att uttrycka vÄra kÀnslor och liva upp konversationer pÄ WhatsApp, men om du av nÄgon anledning skickar den till fel person eller om du verkligen inte vill ha den pÄ din gif-lista, oroa dig inte för vad det finns nÄgra knep för att ta bort det och pÄ följande rader kommer vi att visa.

Hur tar man bort en gif frÄn giflistan i WhatsApp?

Gif-bilder som klistermÀrken kan tas bort frÄn din favoritlista och frÄn en chattkonversation mycket enkelt och med bara nÄgra fÄ steg.

Om GIF finns i din favoritlista, gÄ till listan, tryck pÄ GIF och tryck pÄ ta bort frÄn favoriter sÄ Àr det klart.

Om han Àr i chatten, lokalisera honom, klicka pÄ honom, en papperskorgsikon kommer att visas och den visar dig dÀr Ta bort för alla eller Ta bort för mig, klicka pÄ önskat alternativ och GIF-filen raderas. Om du har nÄgra komplikationer kan du gÄ till WhatsApps hjÀlpcenter

WhatsApp HjÀlpcenter

Detta Àr utrymmet inom plattformen som Àr tillgÀngligt för att hjÀlpa till att lösa problem som kan uppstÄ nÀr du anvÀnder applikationen.

Vad kan jag göra om jag skickade nÄgon en Gif pÄ WhatsApp av misstag?

Om du skickade en GIF av misstag till nÄgon annan, oroa dig inte, allt har en lösning, följ bara dessa steg:

 1. GÄ in i WhatsApp-applikationenoch gÄ till konversationen dÀr GIF-filen du vill ta bort finns
 2. Hitta GIF-filen, tryck pÄ den i nÄgra sekunder och klicka pÄ papperskorgsikonen som visas högst upp pÄ skÀrmen, om det har gÄtt mindre Àn en timme kan du radera för allaOm det har gÄtt lÀngre tid kommer du bara att kunna anvÀnda alternativet Ta bort Ät mig.
 3. Efter borttagningen fortsÀtter du med att skicka rÀtt GIF.

Ta bort meddelandet och skicka rÀtt GIF

För att radera meddelanden som GIF-filer, applikationen ger oss max 68 minuterför att ta bort det frÄn allas syn pÄ, och processen Àr mycket enkel, visar jag dem pÄ följande rader:

 1. GÄ in i applikationen, hitta chatten dÀr meddelandet finns eller hitta meddelandet med hjÀlp av sökmotorn.
 2. En gÄng lokaliserad hÄll och klicka pÄ papperskorgsikonenOm det har gÄtt mindre Àn en timme sedan det skickades kan du radera det för alla, annars raderar du det bara för dig sjÀlv.

Det finns dock ett knep vi kan vÀlja för att radera meddelandet efter att en viss tid har förflutit, och det Àr helt enkelt en tidsförskjutning pÄ mobilen som vi gÄr tillvÀga för enligt följande:

 1. Du kopplar bort WhatsApp och din telefon frÄn Internet sÄ de kan inte jÀmföra det faktiska datumet och tiden. Det gör vi genom att aktivera flygplanslÀget pÄ mobiltelefonen.
 2. GÄ in i appen, sök efter WhatsApp och tryck pÄ Stop eller Force Stop-knappen.
 3. GÄ till Àndra tid för mobiltelefonen angetts i InstÀllningar, sedan i Systemet och sedan i Datum och tid, en gÄng hÀr stÀng av det automatiska tidsalternativet och Àndra det manuellt, vrid tillbaka klockan, minuter, timmar och till och med dagar innan du skickar meddelandet du vill radera.
 4. Du gÄr tillbaka till WhatsApp, söker efter meddelandet du vill radera och nu kommer alternativet Ta bort att vara tillgÀngligt för allaoch gÄ till skrÀppostborttagning.
 5. ÅterstĂ€ll slutligen mobiltelefonen till normalt tillstĂ„nd, det vill sĂ€ga internetanslutning och dess tid automatiskt, och du kommer att ha allt normalt men med ett meddelande kan du inte ta bort helt.

Hur kan jag fÄ fler GIF-idéer att skicka till mina WhatsApp-vÀnner?

Det finns massor applikationer som vi kan anvÀnda för att ladda ner GIF-fileroch dÀrmed utöka vÄrt bibliotek och ha dem snabbt tillgÀngliga nÀr vi behöver det, bland dem kan vi nÀmna:

Tumblr GIF för WhatsApp

Tumblr Àr en plattform utformad för att överföra texter, videor, bilder, men ocksÄ har ett bibliotek dedikerat till GIF-filervarifrÄn anvÀndare kan ladda ner dem till sina mobiltelefoner eller skicka dem direkt till sociala nÀtverk.

Giphy Gif för WhatsApp

Giphy Àr en GIF-databas dÀr vi kan hitta en oÀndlighet av bilder, den erbjuder en mycket enkel operation. Efter att ha hittat GIF:en har vi tvÄ sÀtt att anvÀnda den i WhatsApp. Ladda ner den till din mobil eller skicka GIF direkt frÄn sjÀlva Giphy-appenoch för att göra detta trycker vi bara pÄ ikonen som ser ut som en pil lÀngst ner pÄ bilden och vÀljer WhatsApp.

Vad kan jag göra för att skapa mina egna animerade gifs för WhatsApp?

WhatsApp erbjuder sin senaste version möjligheten att skapa dina egna GIF-filervilket du kan göra mycket enkelt. Följ bara instruktionerna:

 1. Öppna appen och leta reda pĂ„ chatten du vill skicka en GIF till.
 2. En gÄng i en chatt tryck pÄ kameraikonen som Àr nere.
 3. Du fortsÀtter spela in video, i högst sex sekunder.
 4. NÀr videon Àr klar öppnas ett redigeringsfönster, dÀr du kan lÀgga till de detaljer du vill ha, och sedan kommer tvÄ ikoner upp, kamera och GIF.
 5. Tryck pÄ GIF-knappen och du Àr redo att skicka. Du kan ocksÄ producera GIF frÄn videon du har i ditt galleri.

AnvĂ€nder “Photoshop”

Med en fotoredigerare I Photoshop kan vi ocksÄ skapa vÄra GIF-filer, mycket enkelt med hjÀlp av verktygsfÀltet. Riktlinjerna som mÄste följas Àr följande:

 1. Vi öppnar Photoshop dÀr du redan har laddat upp dina bilder.
 2. Klicka pÄ fönstret och vi aktiverar tidslinjen.
 3. Skapa en ramanimering genom att skapa ett nytt lager för varje bildruta.
 4. Senare, vÀlj en tid för varje bildruta och vÀlj antalet repetitioner.
 5. Vi fortsÀtter att spara som GIF.
0 Shares