Hur man dubblar skärmen eller delar skärmen på en Samsung Galaxy A Mobile – Samsung Multiscreen

Smartphones har genomgått en enorm utveckling Med tiden, år efter år, presenterar nya och intressanta specifikationer och funktioner som är mer och mer effektiva än tidigare smartphones, lägger till alla typer av verktyg, applikationer, tjänster och verktyg, vilket visar sig vara väsentliga och viktiga tillbehör i vårt dagliga liv .

Numera kan vi med säkerhet klargöra att operativsystemen Android och iOS har ett eller annat av de bästa mobila enheterna, förutom att de kan hantera nästan de flesta terminaler vi ser på marknaden idag. Å andra sidan bör det noteras att endast en av dem är nummer 1 i försäljningen över hela världen. Ja det är det det här inlägget är från Android.

Android är vida känt för sin höga anpassning, stora antal verktyg, tjänster och implementeringar, och naturligtvis för sitt eleganta och enkla gränssnitt. Som vi också kan säga att flera relaterade varumärken med detta operativsystem erbjuder användarna mobila enheter med ganska höga specifikationer och funktioner i nivå med mycket överkomliga priser.

Denna typ av fodral är mycket vanligt i extremt viktiga och välrenommerade företag som Xiaomi, Huawei, eller till och med väldigt ofta i enheter i Motorola Moto-serien. Men det råder ingen tvekan om att om vi ska prata om ett varumärke som erbjuder variation, bra kvalitet på sina terminaler och rimliga priser, vi måste ringa Samsung.

Då ska vi kort förklaring om Samsungs mobila enheter, olika telefoner och enstaka speciella funktioner som ses i dessa terminaler. Så utan vidare, stanna hos oss och upptäck all data, information och detaljer relaterade till detta imponerande varumärke i telefonivärlden.

Samsung mobila enheter och deras serier.

Samsung är en av de banbrytande företag inom tillverkning av telefoner intelligent, under åren har den åtnjutit en enorm tillväxt och ett utbrett erkännande över hela planeten för sina många olika terminaler med olika specifikationer och egenskaper, såväl som alternativa priser och smaker. Samsung erbjuder ett brett utbud av low-end, mid-range och high-end mobiltelefoner.

Bland detta stora antal mobila enheter kan du hitta olika sagor märkta av Samsung som skiljer sig åt i kostnad och funktioner. Som en del av den tidigare nämnda serien av telefoner Vi kan hitta Note saga, S saga, Tab saga, M saga, A saga och många fler. Vissa av dem är fortfarande i omlopp på marknaden, men andra har fasats ut.

I var och en av dessa speciella serier av Samsung-terminaler kan vi hitta en bred lista över mobila enhetersom har släppts ut på marknaden genom åren, vilket skapar nya alternativ som är mycket mer uppdaterade nuförtiden genom att implementera nya specifikationer och mycket populära funktioner i mobiltelefoner.

En av de mest kända Samsung-serierna är Samsung Galaxy A eller Alpha-serien. Denna saga om mobila enheter har pågått sedan 2014, och dess terminalarbetsflöde fortsätter utan problem. Denna serie kännetecknas av utbud mellanklass och avancerade mobiltelefoner för användare, vilket är en av huvudorsakerna till att den tidigare nämnda Samsung-telefongruppen fortfarande finns på marknaden.

Hur ställer jag in dubbel skärm eller delad skärm på Samsung Galaxy A-mobiltelefonen?

Som vi sa tidigare anses Samsung Galaxy A-sagan vara en av de mest kompletta av alla som visar alla typer av verktyg och verktyg. Inom dessa kan vi hitta ett dubbelskärmsläge som vi kommer att förklara hur man använder Nästa.

  • Det första steget för att aktivera detta läge är att klicka på navigeringsknappen, där alla applikationer som används för närvarande visas.
  • Härifrån väljer vi en av dem. Senare kommer en liten meny att dyka upp och från den här listan med alternativ väljer vi “Öppna i delad skärmvy”.
  • Nu kan vi välja vilken app vi vill dela skärmen med och det är allt. Vi kommer att ha en aktiv dubbelskärm. Vi kan också flytta skiljelinjen för att välja storleken på synen.

Relaterade Artiklar

Back to top button