Hur man drĂ€nerar ett mobilt batteri – Lösning för svullna celler

0 Shares

Din mobiltelefon har slutat fungera och du har mÀrkt att dess batteri Àr svullet. Detta kan tyda pÄ ett problem med Förbindelselast eller dess produktion laddare. Detta Àr en oroande situation pÄ grund av dess funktion.

Det Àr sant att detta Àr ett ganska vanligt problem som vanligtvis drabbar mÄnga mÀnniskor i vÀrlden. Ett av de första stegen att övervÀga Àr att utesluta vanliga problem som laddare eller anslutningsproblem som vanligtvis Àr grundorsaken till att din Android- eller iOS-telefon inte laddas ordentligt.

Komma igÄng med ett uppsvÀllt batteri

Även om detta kan verka som ett sĂ€llsynt problem, Ă€r du inte den första personen. MĂ„nga batterier i vĂ€rlden svĂ€ller ofta vilket i slutĂ€ndan Ă€r ett irriterande problem som ocksĂ„ kan skada mycket enhet.

För att komma igÄng mÄste du omedelbart ta bort batteriet frÄn enheten, vilket förhindrar att enheten skadas eller exploderar utan förvarning. PÄ samma sÀtt bör du undvika att anvÀnda din Telefon. För det Àr en risk.

Det mÄste du ta hÀnsyn till trummor Det kan bli oanvÀndbart eller anvÀndbart under en mycket kort tid, men detta Àr en risk som bara du bestÀmmer dig för att ta.

Vad Àr anledningen till att batteriet svÀller?

Det första du bör veta Àr batteriernas sammansÀttning, speciellt de som Àr det belysttenderar att svÀlla, allt pÄ grund av ett tillverkningsfel.

LikasÄ Àr en av de viktigaste faktorerna som fÄr batteriet att svÀlla lÄngtidsanvÀndning, pÄ samma sÀtt Àr att utsÀtta enheten för för mÄnga laddningstimmar faktorer som kan skada enhetens prestanda och dess korrekta anvÀndning.

LikasÄ rekommenderar vi att du kontrollerar laddaren och hur den fungerar, eftersom detta kan vara ytterligare en riskfaktor för din batteriet kommer att svÀlla.

Faktorer att beakta

Det första du bör göra om du mÀrker att enhetens batteri Àr svullet Àr att inte röra vid det. För vid beröring kan det finnas en möjlighet att den exploderar utan föregÄende meddelande. LikasÄ tycker mÄnga att en effektiv men tillfÀllig metod Àr att stÀnga av sina enheter för att vila.

Detta Àr dock en tillfÀllig lösning dÄ batteriet fortfarande kan gÄ sönder och dÀrmed ta telefonens liv. Problemet vi har utvecklat hÀr handlar inte bara om mobiltelefonermen ocksÄ för enheter bÀrbara datorerför vilket vi mÄste vara försiktiga med hur vi anvÀnder den och laddar vÄra enheter.

Det hÀr Àr inte misstag som diskriminerar företaget eller modellerna eftersom detta fel kan uppstÄ pÄ vilken enhet som helst, Àven om den nyligen introducerades pÄ marknaden.

Du mÄste vara försiktig, för nÀr du observerar vilken enhet som Àr svullen bör du omedelbart ta bort den och sedan lÀgga den pÄ en sÀker plats, dÀr den inte utsÀtts för direkt ljus, vÀrme eller tryck. att anvÀnda.

Det Àr ocksÄ viktigt att pÄminna folk om att de under inga omstÀndigheter bör försöka ta bort batteriet frÄn mobiltelefonen om de hittas inuti. Som mÄnga anvÀndare inte vet, tenderar dessa batterier ocksÄ att svÀlla. Batterier kan vara problematiska, men de mÀrks vanligtvis nÀr din telefon börjar laddas lÄngsammare och laddas ur snabbare.

Kom ihÄg att batteriet Àr svullet specialistarbetesÄ du ska inte manipulera det sjÀlv. HÀr Àr nÄgra av de uppgifter vi kan ge om batterierna nÀr de svÀller.

0 Shares