Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man döljer textmeddelanden på T-Mobile Bill

Om du vill dölja textmeddelanden på din T-Mobile-räkning finns det flera sätt att göra det.

Oavsett om du vill hålla dina meddelanden privata eller helt enkelt vill undvika att de ska visas på din faktura, kommer den här artikeln att leda dig genom steg-för-steg-processen för hur du döljer textmeddelanden på din T-Mobile-räkning.

Metod 1: Använd appar från tredje part med kryptering

Ett av de enklaste sätten att dölja textmeddelanden på din T-Mobile-räkning är att använda tredjepartsappar med kryptering, som Signal, WhatsApp eller Telegram. Dessa appar krypterar dina meddelanden, vilket gör dem oläsliga för alla som inte har krypteringsnyckeln.

Steg 1: Ladda ner och installera en app från tredje part

Det första steget i att använda en tredjepartsapp med kryptering är att ladda ner och installera appen på din telefon. Några populära alternativ inkluderar Signal, WhatsApp och Telegram.

Steg 2: Konfigurera appen

När du har laddat ner appen ställer du in den genom att följa instruktionerna från appen. Du måste skapa ett konto och lägga till dina kontakter.

Steg 3: Skicka krypterade meddelanden

När appen har konfigurerats skickar du krypterade meddelanden till dina kontakter. Dessa meddelanden kommer att vara oläsliga för alla som inte har krypteringsnyckeln, inklusive T-Mobile.

Metod 2: Använd T-Mobiles Scam Shield

Ett annat sätt att dölja textmeddelanden på din T-Mobile-räkning är att använda T-Mobiles Scam Shield. Scam Shield är en free tjänst som låter dig blockera oönskade samtal och sms, samt dölja nummer från din faktura.

Steg 1: Ladda ner och installera Scam Shield-appen

Det första steget i att använda T-Mobiles Scam Shield är att ladda ner och installera appen på din telefon. Appen finns tillgänglig i Google Play Store eller App Store.

Steg 2: Öppna appen och tryck på “Sekretess”

När Scam Shield-appen är installerad, öppna appen och tryck på “Integritet.” Detta tar dig till sekretessinställningarna.

Steg 3: Tryck på “Dölj nummer”

I sekretessinställningarna, tryck på “Dölj nummer.” Detta gör att du kan dölja specifika nummer från din T-Mobile-räkning.

Steg 4: Välj de nummer du vill dölja

När du har tryckt på “Göm nummer”, välj de nummer du vill dölja från din T-Mobile-räkning. Dessa nummer kommer inte längre att visas på din faktura.