Hur man döljer Notch i MacBook Pro

Hur man döljer Notch i MacBook Pro

MacBook Pro är flaggskeppsprodukten från Apple, och den har lanserat två nya MacBook Pro i år. MacBook är 14 tum och 16 tums modell. Den erbjuder dessa modeller med två val av kraftfulla processorer. De är M1 Pro och M1 Max med enorm minnesbandbredd. Den använder Liquid Retina XDR-skärm med adaptiva färska priser. MacBook Pro har utformats för att placera kameran i skärmramen. Det känns som ett hack i MacBook-skärmen. Det kan dölja menyraden eller titelraden för vissa appar. Människor har uttryckt oro över skåran som döljer appens synlighet. Äntligen skapade Apple en lösning för att maskera skåran i MacBook Pro. I guiden nedan kommer vi att lära oss hur du döljer Notch i MacBook Pro.

Hur man döljer Notch i MacBook Pro

Apple har tillhandahållit ett alternativ för att åtgärda det här problemet, och du kan hitta dem i Get Info. Det minskar skärmstorleken för att ta bort kameraskåran och du kan se appen som den var tidigare.

(1). Starta MacBook Pro och gå till Docka.

(2). Klicka på Upphittare ikonen och bläddra efter appen.

Relaterad: Hur man använder Time Machine på Mac

(3). Välj Önskad app och högerklicka på appen.

(4). Välj den Få information i menyn.

(5). Klicka på Skala för att passa under inbyggd kamera kryssruta.

Nu kan du starta den önskade appen och se appen visas under kameran. Du kan se hela menyraden. Den kan ändras till originalstorleken genom att avmarkera skalan så att den passar under den inbyggda kameran.

Relaterad: Hur man aktiverar Night Shift på Mac

Det finns också ett annat alternativ för att ändra storlek på skärmen, och det använder appar från tredje part. Dessa appar är tillgängliga för free ladda ner, och du kan välja alternativet Hide Notch för att dölja kamerahuset. Apple har meddelat att apputvecklarna kommer att ändra sin appskärm, och de kommer att träda i kraft under de kommande månaderna.

Om du har några frågor med stegen ovan, vänligen nämn dem i kommentarsfältet. Följ Techowns Facebook och Twitter sidor för att få uppdateringar om våra kommande artiklar.

Relaterade Artiklar

Back to top button