Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man döljer likes på Twitter [With Screenshots]

Sociala medier är oundvikligt i allas liv, och Twitter är en av de fyra bästa sociala medieapparna. Twitter är en plats där du kan dela dina tankar, åsikter, idéer om olika ämnen. Det är hem för alla officiella uppdateringar från alla organisationer, kändisar, spelare, lag, politiker och många fler. Du kan få tweets som gillas av personen du följer i din tidslinje. På samma sätt som dina följare kan se de tweets du gillar på deras tidslinje. Det känns mer som att exponera sina favoriter i den sociala profilen. Vi måste hitta ett sätt att dölja likes på Twitter, och låt oss se hur vi gör det i avsnittet nedan.

Hur man döljer likes på Twitter

Twitter-appen ger de trendiga nyheterna genom hashtags, och du kan hitta dem på Sök. Den har Twitter-trådar för att pitcha en idé eller förklara något i en serie tweets, och den introducerade även Twitter Spaces, ljudchattrum. Alla kanske har ställts inför den här situationen för att ha gillat några tweets tidigare, och du känner dig generad över det nu. Du vill dölja dessa likes på din Twitter-profil, och dina följare kunde inte få en möjlighet att besöka dem. För närvarande hittar du inte en korrekt metod eller inställningsalternativ för att dölja dina likes på din Twitter-profil. Det finns andra sätt att dölja Twitter-gilla för andra som tittar på det.

Privata Twitter-profilen

Alternativet Privat är tillgängligt i inställningarna, och det kommer att göra din profil synlig endast för dina följare. Du kan tillåta följare på din profil. Det gör att dina likes visas för utvalda personer på Twitter.

(1). Starta Twitter appen och klicka på Profil ikon.

(2). Rulla ned och välj Inställningar och sekretess.

(3). Klick Sekretess och säkerhet alternativ i Inställningar.

(4). Välja Publik och taggning.

(5). Gör det möjligt Skydda dina tweets växlingsknapp för att göra din profil privat.

Ta bort Gilla på Twitter-profilen

Proceduren för att ta bort likes på Twitter-profilen är att ogilla de tweets som du har gillat tidigare. Du kan också prova att ta bort likes via Google Chrome-konsolen och appar från tredje part.

(1). Gå till din profil på Twitter-appen.

(2). Svep åt vänster för att flytta till Gillar-fliken.

(3). Till skillnad från de tweets som du vill dölja för andra.

De andra alternativen är att skapa ett sekundärt konto för dig själv, och du gillar vad du vill i den profilen. Därför är det viktigt för alla att ha ett privat socialt liv och begränsa andras synlighet i det. Du kan använda din privata profil för att undvika att fastna i störningar i sociala medier. Om du har några problem med stegen ovan, vänligen nämn dem i kommentarsfältet nedan. Besök TechOwns Facebook och Twitter sidor för att läsa de kommande artiklarna.