Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man döljer ikoner och mappar på Mac OS-skrivbordet – mycket enkelt (exempel)

När vi jobbar eller arbetar på vår persondator, speciellt Mac OS. Det är viktigt att vi håller vårt skrivbord snyggt och rent så att de inte fylls eller staplas upp med mappar och ikoner.

Det finns sätt att alltid hålla dem snygga och att inte oroa sig för röran och röran. I nästa artikel kommer vi att lära alla älskare av ordning och renlighet hur man döljer ikoner och mappar på Mac OS-skrivbordet – väldigt enkelt.

Att hålla ordning på vårt skrivbord är väldigt enkelt, speciellt om vi lär oss några små knep för att göra det utan att lägga för mycket tid på det.

Även om det kan tyckas att vårt skrivbord inte alltid är rent och snyggt, kommer det att tillåta oss att göra detta enkelt och du kommer att lära dig hur man döljer ikoner och mappar på skrivbordet. Utan att slösa någon tid ger vi dig de steg du behöver ta.

Men det vi ska lära dig i den här handledningen handlar inte om hur du beställer eller flyttar dem, utan hur du döljer dem. Det är väldigt enkelt med vårt Mac OS, och du kommer att lära dig hur du döljer ikoner och mappar på skrivbordet. Utan att slösa någon tid ger vi dig de steg du behöver ta.

Hur man döljer ikoner och mappar på Mac OS-skrivbordet

Först och främst ska vi påpeka att den här lösningen vi kommer att tillämpa inte är något annat än att använda en osynlig eller genomskinlig mapp som du kan lägga på skrivbordet och placera alla dina mappar och ikoner där. En annan sak du bör veta är att denna funktion fungerar bara på datorn och du kan inte lägga till den på en annan plats i laget.

Denna folder kommer endast att vara vår kunskap och ingen annan kommer att ha tillgång till den, såvida du inte självklart informerar om den. Tja, för att vi ska kunna göra detta går vi till vår dator och på skrivbordet gör vi ett klipp för att välja eller skapa en ny mapp. I den här mappen måste vi ta bort namnet.

När vi gör det kommer vi att göra det enligt följande, vi behöver bara ta bort namnet, tryck sedan på mellanslagstangenten en gång och tryck sedan på Enter. Och det är det, du har en namnlös mapp. Nu är nästa steg att ändra mappikonen, Vi kommer att göra detta genom att leta efter det på Internet.

Sedan ställer vi in ​​oss i webbläsaren och vi måste lägga in följande png-ikon i sökmotorn, vilket gör att vi kan söka efter en transparent ikon. Vi skapar klippet i sökningen och i nästa fönster som dyker upp väljer vi Bilder. Sedan väljer vi vilken bild vi vill, bara den är minst 500 x 500 pixlar. Observera att du även kan anpassa och ändra mappfärgerna i Mac OS.

Skapa en mapp på skrivbordet

Vi väljer en bild och laddar ner den till skrivbordet och har den öppen i förhandsgranskningen. När vi öppnar den med det här alternativet ser vi att en meny kommer att dyka upp överst i bilden. Det finns ett verktygsalternativ i det, vi väljer det och letar efter ett annat alternativ som heter Rektangulärt urval och väljer det.

När vi gör detta kommer en markör att dyka upp, med denna markör väljer vi hela bilden och sedan gör vi ett klipp. Du upprepar processen tills hela bilden är raderad, då kommer vi faktiskt att välja Spara på huvudmenyn. Sedan gick vi precis, nu kan vi se att bilden som visas på skrivbordet är tom.

Låt oss gå till den mappen och vi byter namn, vi kan göra det till exempel osynligt, transparent, vad du vill. Därefter ska vi flytta eller klistra in den mappen i Dokument, lämna det här fönstret öppet och navigera till mappen vi skapade i början. I den här mappen kommer vi åt information om honom för att ändra ikonen.

Vi går nu till den genomskinliga eller osynliga bilden och öppnar den med Meddelande och kopiera den sedan till urklipp. Och nu går vi till mappen och väljer ikonen, och i redigeringen väljer vi klistra in.

På så sätt har vår mapp blivit osynlig och för att komma till skrivbordet behöver vi bara markera rutan på skrivbordet tills den dyker upp, det bästa är att du kan använda bilder som ikoner för dina mappar på Mac Os. Så du har redan lärt dig mycket. enkelt, hur man döljer ikoner och mappar på Mac OS-skrivbordet – väldigt enkelt.