Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man delar Linkedin-profillänk

Lär dig hur du delar din Linkedin-profillänk med andra människor och företag och blir av med tryckta CV en gång för alla!

Att veta hur man delar en Linkedin-profillänk nuförtiden är viktigt för att göra det lättare för andra arbetsgivare att enkelt konsultera dina senaste jobb registrerade på det sociala nätverket. Därför kommer vi att lära dig hur du kan göra detta.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Det finns många enheter där du kan behålla din LinkedIn-profil, men vi visar dig hur du delar en Linkedin-profillänk på dem alla, så att du vet exakt vad du ska göra.

Det sociala nätverket för proffs har denna snabbfunktion som låter dig dela en Linkedin-profillänk. Men alla kan inte ha tillgång till den här funktionen. För att göra detta behöver du ha en öppen profil inom plattformen så att alla kan se din profil.

Du kan dela din “professionella” nätverksprofil med vem som helst på andra sociala nätverk, så länge du har din profillänk. I webbläsare kopierar du bara URL:en högst upp på sidan och skickar den till dina kontakter.

Låt oss lära oss hur du gör din profil offentlig igen för att dela din profil med andra användare.

 1. Gå till webbplatsen för det sociala nätverket med hjälp av länken LinkedIn: logga in eller registrera digoch ange ditt registrerade användarnamn och lösenord.
 2. När du har tillgång till din profil klickar du på din “Mig”-profil i det övre vänstra hörnet av skärmen. En rullgardinsmeny kommer att visas under det valda alternativet, klicka på “Inställningar och sekretess” i den menyn för att ta reda på hur du delar en LinkedIn-profillänk på din dator.
 3. På nästa skärm för profilinställningar klickar du på alternativet “Synlighet” i menyn till vänster på sidan för inställningar och sekretess.
 4. När du laddar synlighetsläget som vi valde i föregående steg, leta efter alternativet “Redigera din offentliga profil” och klicka på “Ändra” precis till höger om alternativet för att ändra profilvisningsläget.
 5. När du har tillgång till dina offentliga profilinställningar, märk att den är tom. För att aktivera den, klicka på reglaget till höger om “Din profils offentliga synlighet” för att aktivera den.
 6. När din profil har aktiverats kommer du att märka att en förhandsvisning av din profil visas på höger sida. Kopiera länken i fältet “Ändra din anpassade URL” och dela den med dina kontakter.

Processen för hur du delar en Linkedin-profillänk på din dator är väldigt enkel, du kan kopiera länken antingen från avsnittet där vi visade den i guiden ovan, eller genom att gå tillbaka till din profils startskärm och kopiera URL:en.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

I LinkedIn-appen kan du även göra den offentlig igen och dela din profil via en länk. Följ guiden nedan med din mobila enhet för att lära dig hur du delar en Linkedin-profillänk på din mobiltelefon.

 1. Öppna LinkedIn-appen på din mobila enhet och logga in med ditt användarnamn och lösenord för plattformen.
 2. På programmets huvudskärm trycker du på ditt profilfoto i det övre vänstra hörnet av skärmen. Du kan också komma åt samma alternativ genom att dra skärmen från längst till vänster till mitten av skärmen och samma meny kommer att visas.
 3. I menyn väljer du alternativet “Inställningar” under ditt LinkedIn-profilnamn och foto.
 4. På fliken Inställningar väljer du “Synlighet” för att ändra visningsalternativen för din profil på plattformen.
 5. Fortsätt med processen för hur du delar en Linkedin-profillänk på din mobiltelefon, tryck på alternativet “Redigera din offentliga profil” för att fortsätta.
 6. Bläddra till delen “Din profils offentliga synlighet” och tryck på reglaget för att aktivera den.
 7. När du går upp på fler skärmar kommer du att se din profil-URL, tryck på den och kopiera den för att dela med dina kontakter.

Okej, det är allt du behöver göra för att lära dig hur du delar en LinkedIn-profillänk.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Gå till de rekommenderade länkarna i början av den här artikeln för att lära dig om andra tips som vi har förberett åt dig.