Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man delar iPhone 6s 4K-videor

När du väl har lärt dig hur du aktiverar iPhone 6s 4K-videoinspelning måste du fortfarande ta reda på hur du delar iPhone 6s 4K-videor.

Normalt behöver du bara dela ett videoklipp genom att trycka på delningsikonen och ett annat tryck på YouTube-ikonen. Så är inte fallet med 4K-video på iPhone 6s än.

Vi visar dig hur du laddar upp 4K-video från din iPhone till Internet så att du kan dela dina vackra bilder med andra.

Om du försöker ladda upp din iPhone 6s 4K-video till YouTube med den inbyggda delningen laddar du upp en version av lägre kvalitet.

Lär dig hur du laddar upp iPhone 6s 4K-videor.

Lär dig hur du laddar upp iPhone 6s 4K-videor.

Vimeo stöder också 4K-videoinspelningar på iPhone 6s, men flera försök att dela uppladdning via Vimeo-appen och genom delningsknappen misslyckades.

För närvarande måste du använda en lösning för att dela din iPhone 6s 4K-video med resten av världen.

Om du inte bryr dig om att dela den i 4K kan du använda någon av dessa tjänster och den kommer att ladda upp videon i HD, men om du vill ha 4K i full kvalitet måste du ta extra steg.

Hur man delar iPhone 6s 4K-video

Efter att ha experimenterat fann vi att den enklaste lösningen är att AirDropa videon från din iPhone till en Mac och sedan ladda upp den till YouTube från din dator.

Du kan fortfarande redigera 4K-videon på iMovie på din iPhone 6s i 4K innan du delar den till din dator om din bärbara dator eller skrivbord inte är tillräckligt kraftfull för att redigera videon.

Hur man delar iPhone 6s 4K-video.

Hur man delar iPhone 6s 4K-video.

När du är på videon i din Photos-app, tryck på dela och tryck sedan på din Mac i AirDrop-menyn. Detta skickar hela 4K-videofilen till din Mac och det händer väldigt snabbt, eftersom det är en direktanslutning.

När videon är på din dator kan du välja att ladda upp den till YouTube därifrån. Efter att videon har laddats upp kan användare titta på den i 4K på YouTube. De kan behöva använda kugghjulsikonen på videon för att välja 4K.

Ovan finns en kort iPhone 6s 4K-exempelvideo som vi sköt av ett bi i vår trädgård. Detta är ett litet exempel på kvaliteten på iPhone 6s 4K-inspelning utan tillbehör eller verklig förberedelse för att ta ett foto.

IPhone 6s låg i fickan och vi såg en fantastisk möjlighet att använda den nya 4K-kameran som inte skulle vara möjlig om vi skulle springa tillbaka i huset och ta en större 4K-videokamera.

Du kan dela YouTube-videon på Facebook, men du kan inte ladda upp en 4K-video direkt till Facebook just nu eftersom tjänsten inte stöder den.

Vi hoppas att YouTube-appar och Vimeo-appar snart kommer att uppgraderas så att ägare till iPhone 6s och iPhone 6s Plus direkt kan ladda upp 4K-video. Vi letar också efter andra appar för att ladda upp 4K-video från iPhone och kommer att uppdateras med lösningar som inte kräver en dator.

10 spännande iPhone 6s-funktioner du behöver prova

Ta ett livefoto

Ta ett livefoto

IPhone 6s och iPhone 6s Plus kan nu ta ett livefoto som innehåller några bilder före och efter att du trycker på slutaren.

Livefoton är som standard på på iPhone 6s och iPhone 6s Plus. Allt du behöver göra är att ta ett foto som normalt när Live-ikonen mitt i kamerainställningarna är gul och det fungerar.

Du kan ställa in dessa som din låsskärm eller så kan du helt enkelt titta på dem i galleriet genom att trycka på på skärmen.