Hur man delar internet med iPhone mobil hotspot – WiFi-punkt

0 Shares

iPhone och iPad är ett varumärke av smartphones och surfplattor av högsta kvalitet på den globala marknaden. Det skapas och marknadsförs av Apple Inc. En sådan linje av telefoner erbjuder tusentals funktioner som de kan vara mycket användbara för oss i vårt dagliga liv.

Vid detta tillfälle kommer vi att analysera all information, råd och assistans för att kunna anslut vår iPhone eller iPad trådlöst till andra intelligenta enheter.

Hur gör jag om min iPhone och iPad till trådlösa åtkomstpunkter?

Många användare IOS smarta enheter Sedan en tid tillbaka har de använt AirPlays många fördelar. Denna teknik möjliggör trådlös återsändning (spegling) av innehåll som ljud, video, etc.

Denna signal skickas från iPhone eller iPad till en förutbestämd dator och kan också vara det streama med en Apple TV set-top box. För dem som har jailbreakade enheter finns det andra sätt att använda trådlös teknik.

Hur delar jag internet på iPhone för att ansluta andra enheter?

För detta måste du använda “Personlig kontaktpunkt” som låter dig dela en internetpunkt dataöverföringsplan till andra Apple-märkeskontakter. Denna applikation kan vara mycket användbar när andra mobiltelefoner eller enheter kräver en Wi-Fi-punkt.

Instant Hotspot kan hjälpa vem som helst ansluta någon enhet till en nätverkspunkt utan att behöva ange en specifik PIN-kod eller säkerhetsnummer. Vilket är användbart när du vill vara snabbare på detta.

Om dina Apple-märkta enheter (WIFI eller Cellular-modeller) är nära anslutningspunkten för anslutning kan anslutning göras lättare. För att upprätta en anslutning måste vi:

 1. Gå till Inställningar.
 2. Gå sedan till “Mobildata”.
 3. Nästa är “Personlig kontaktperson.”
 4. Slå slutligen på alternativet “Tillåt andra enheter att ansluta till Internet”.

Om du har problem med att ansluta enheter är det upp till dig gå till den reserverade webbplatsen för iPhone och iPad teknisk support.

Använda iOS som en Wi-Fi-hotspot

Om du tar hänsyn till allt som sägs ovan för anslutning genom dataplanen för en Wi-Fi-punkt, du kommer att kunna ansluta dina enheter. Om den här inställningen inte ger dig alternativet “Personlig anslutning” och ditt internetabonnemang är aktivt på din enhet, kontakta din operatör.

Genom att rådfråga din operatör kan du inkludera en personlig åtkomstpunkt i din dataplan och därmed aktivera Utnyttja Wi-Fi-nätverk via mobil datadelning.

Använder bluetooth

du skulle kunna vara använder din enhet och det är mycket möjligt att du kommer att se alternativet “Aktivera Bluetooth”. För att aktivera det här alternativet direkt, följ dessa steg:

 1. Gå till Inställningar’.
 2. Gå sedan till “Sekretess”.
 3. Tryck på “Bluetooth”.
 4. Para ihop Bluetooth med den telefon eller iPad som du helst vill ansluta till.

Om du inte vet hur du parkopplar din enhet trycker du på namnet på din telefon, iPad eller dator när det visas på skärmen. Naturligtvis allt detta medan du är mitt uppe i Bluetooth-funktionalitet. Ibland måste man ange din PIN-kod eller kodi detta fall, se dokumentationen för tillbehöret.

Förresten, när du är klar med det hela rekommenderas det att kontrollera om din telefon avlyssnas eller ingrips. Kollar såna här saker du kommer att säkra reservationen av dina filer på mobiltelefonen.

med flashminne

iPhone praktiskt taget det är som en väldigt liten dator som vi bär i fickan. Olika typer av enheter kan kombineras med sådana enheter, med dem kan du använda en adapter för att hantera filer eller för att skicka och ta emot data från Internet.

Genom att ansluta en USB-enhet till din mobiltelefon, iPad eller dator kan du: öppna filapplikationen, visa en lista med data och kontrollera var och en från en USB-enhet. Om du vill överföra data via en enkel USB-kabel måste du:

 1. Starta din mobiltelefon.
 2. Sätt på datorn.
 3. Anslut kabeln till båda enheterna.
 4. Gå till “Inställningar” på din iPhone.
 5. Gå till “Mobildata”.
 6. Klicka där det står “Internet Sharing”.
 7. Välj “Dela via USB” och voila, det är allt.

Hur ställer jag in internetdelning på iPhone eller iPad?

För iPhone och iPad finns det sätt att: skicka internetdata till andra enheter med ett datapaket som kan behandlas som en Wi-Fi-punkt. Instant Hotspot gör det enkelt att ansluta enheter eftersom du inte behöver ange något lösenord.

Med allt detta i åtanke bör du konfigurera operationen för att kunna använda internetpunkten genom delad mobildata från en mobiltelefon eller iPad:

 1. Gå till Inställningar’.
 2. Klicka på “Personlig kontaktplats”.
 3. Klicka sedan på “Personlig hotspot”.
 4. Klicka sedan på “Tillåt andra att ansluta, gör allt detta för att hålla ditt Wi-Fi-nätverk aktivt och redo att användas.”

Varför kan jag inte använda Hotspot för att ansluta iPhone till andra enheter?

Detta av två skäl. För det första för att det kan du har inte bekräftat internetdelning till andra enheter. För det andra kanske din operatör inte är aktiv och din trådlösa serviceplan kanske inte stöder det.

Lösning

om du har problem med trådlös anslutning Med iPhone behöver du inte oroa dig eftersom den här typen av saker är lätta att fixa. Se vad du bör försöka åtgärda problemet:

 • Starta om enheten.
 • Koppla från nätverket och anslut igen.
 • Kontrollera att inställningarna är korrekta.
 • Inaktivera alla tjänster och starta om dem (om det är ett Wi-Fi-nätverk).
 • Återställ din enhet med iTunes.
0 Shares