Hur man citerar Instagram-meddelanden och svarar pÄ ett specifikt DM pÄ iPhone och Android

0 Shares

NÀr du startar en konversation om ett Àmne kommunikatörer det Àr alltid bra att lÀra sig en ny vÀsen för att förbÀttra anvÀndarupplevelsen och detta kan i sin tur hjÀlpa ett mer flytande och dynamiskt samtal.

Instagram sociala nÀtverk Det Àr ett av de mest anvÀnda chattrummen, sÄ det har vuxit i popularitet avsevÀrt och en av huvudorsakerna Àr att du kan göra det utan att lÀgga till eller följa personen du vill chatta med, bara kÀnna till deras anvÀndarnamn, behÄlla din personliga information mer privat (telefonnummer, e-post).

Dessutom, med varje uppdatering, lÀgger Instagram till nya sÀtt att utöka sitt grÀnssnitt, frÄn att bara anvÀndas som ett fotomedium till ett mycket komplett meddelande. Och en av dess moderniseringar Àr det faktum att du kan: citera Instagram-meddelanden frÄn iPhone eller Android

Citera ett specifikt meddelande i Instagram-mobilappen: Alternativ 1

NÀr samtalet Àr vÀldigt flytande finns det tillfÀllen dÄ vi inte kan följa sekvensen dÀr den andra personen svarar och det kan hÀnda att nÀr vi svarar pÄ ett Àmne i konversationen och den andra personen inte vet vad du pratar om eller vad specifikt meddelande du har svarat pÄ sÀrskilt i grupper. DÀrför Àr det bra att lÀra kÀnna citera ett specifikt meddelande i Instagram-mobilappen för att inte gÄ vilse i samtalsÀmnet.

Det spelar ingen roll om du Àr en Android- eller IOS-anvÀndare, stegen Àr desamma eftersom appen har samma design för bÄda operativ system.

slutversion

Först och frÀmst mÄste du vara sÀker pÄ att du har installerat den senaste versionen av Instagram pÄ din mobil eftersom den hÀr uppdateringen har lanserats frÄn 2020 bör du redan ha den pÄ din mobil men vi kommer att lÀra dig hur du uppdaterar den pÄ snabbaste sÀtt beroende pÄ vilken programvara du anvÀnder.

  1. För Android-anvÀndare:
  • Öppna Play Butik och skriv “Instagram” i förstoringsglaset och kolla om du har det uppdatering tillgĂ€nglig och vĂ€lj knappen “Uppdatera”.

Obs: Om uppdateringen inte visas betyder det att ditt system förmodligen redan Àr uppdaterat till den senaste versionen för din enhet, eller sÄ kan du ha andra buggar.

  1. För iOS-anvÀndare:
  • GĂ„ till App Store och skriv in “Instagram” i sökrutan och kolla om det finns uppdatering tillgĂ€nglig och vĂ€lj “Uppdatera”

GĂ„ in i konversationen

NÀr du har uppdaterad applikation Efter att uppdateringen har slÀppts, gÄ till Instagram och gÄ till Direct som finns i det övre högra hörnet pÄ skÀrmen och vÀlj konversationen du vill svara pÄ.

Svep Ät vÀnster pÄ ett specifikt meddelande

NÀr du Àr i en chatt och i ett specifikt meddelande du vill svara pÄ, om det Àr ett meddelande du skrivit tidigare, behöver du bara svep meddelandebubblan Ät vÀnster.

Om det tvÀrtom Àr ett meddelande frÄn den andra deltagaren, svep meddelandebubblan Ät höger och ett automatiskt tillÀggsfÀlt skapas överst i meddelandeblocket som visas i bilden.

Hur man svarar direkt pÄ DM pÄ Instagram: Alternativ 2

Om du fortfarande inte kan citera ett specifikt meddelandekommer vi att lÀra dig ett annat alternativ, lite mer metodiskt, sÄ att du kan göra det utan förlust.

VĂ€lj en konversation

PĂ„ samma sĂ€tt öppnar du “Direkt” och vĂ€ljer konversationen dĂ€r du vill svara pĂ„ meddelandet.

Tryck pĂ„ meddelandet och vĂ€lj “Svara”

GÄ nu till meddelandet du vill citera och tryck pÄ den med fingret.

Direkt i meddelandet kommer en meny upp med alternativet att “svara”, markera den sĂ„ kommer en ruta upp ovanför textfĂ€ltet dĂ€r du kan svara.

Svara pÄ ett direktmeddelande pÄ Instagram-nÀtverket

Det sociala nÀtverket Àr tillgÀngligt för stationÀra datorer, för personer som anvÀnder en dator mer Àn en mobil enhet i jobbsyfte, eller för de som inte har en telefon direkt, anslut dÀrifrÄn och chatta pÄ Instagram, sÄ att du ocksÄ kan citera Instagram-inlÀgg direkt till konversationen.

Logga in i din webblÀsare

Börja med att gÄ till Instagram-webben för att logga in dÀrifrÄn med ditt anvÀndarnamn och lösenord.

GĂ„ till nyhetssektionen

Hitta avsnittet Inkorg i det övre högra hörnet pÄ skÀrmen och vÀlj sedan en trÄd.

Flytta markören över meddelandet och klicka pĂ„ ikonen “Svara”.

För att svara pĂ„ ett meddelandeDu behöver bara föra pekaren över meddelandet du vill citera och en meny dyker automatiskt upp dĂ€r du mĂ„ste vĂ€lja “svara”

Observera att om du ska citera Instagram-inlÀgg Fungerar endast med skickade texter, röstmeddelanden, publikationer och bilder, för delade berÀttelser Àr funktionen inte tillgÀnglig.

0 Shares