Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man Chromecast ABC Channel till din TV

ABC-appen är streamingappen för ABC TV-kanalen, och TV-kanalen tillhör Disney. Den hänvisar till American Broadcasting Company (ABC), och den är endast tillgänglig i USA. ABC-appen är free med TV-tjänsteleverantörens prenumeration, och du kan logga in hos de populära TV-leverantörerna. Den har ett TV-schema för att visa TV-programmets tider. ABC-appen är kompatibel med Google Chromecast. Låt oss diskutera hur man Chromecast ABC till TV i avsnittet nedan.

ABC-appen har massor av on-demand-innehållsfilmer, TV-program, serier och andra program för streaming. Den har en bevakningslista för att spara innehållet för åtkomst när som helst. Appen har ett användarvänligt gränssnitt och innehållsbiblioteket är kategoriserat i olika sektioner. Den kan strömma innehållet från där du lämnade senast för att återuppta strömningen.

Hur man Chromecast ABC till TV:n

Du kan Chromecasta ABC-kanalen till TV:n från smartphonen och datorn/datorn. Det kan göras med hjälp av ABC-appen och ABC-webbplatsen.

Chromecast från smartphone

ABC-smarttelefonappen har caststöd som en inbyggd funktion i både Android och iPhone. Det kräver en gemensam internetanslutning mellan smarttelefonen och Chromecast-enheten för korrekt casting.

(1). Öppna Google Play Butik, App Store på Android-telefonen respektive iPhone.

(2). Bläddra i ABC app och installera ABC-appen på smarttelefonen.

(3). Starta ABC app och logga in på Prenumeration på TV-leverantör.

(4). Klicka på Cast-ikon överst och välj Chromecast-ansluten tv.

(5). Anslut till TV:n och välj ABC-innehållet att streama på TV:n.

Chromecast från PC/laptop

ABC TV-kanalinnehåll kan ses på Chromecast från PC/Bärbar dator med webbläsaren Google Chrome. Webbläsaren Google Chrome har det inbyggda cast-alternativet för att strömma innehållet på TV:n direkt.

(1). Anslut PC/Bärbar dator och Chromecast till samma Wi-Fi-nätverk.

(2). Klicka på Google Chrome webbläsare och besök ABC tjänsteman hemsida.

(3). Logga in med din Prenumerationsuppgifter för TV-leverantör.

(4). Välj Anpassa och kontrollera Google Chrome (ikon med tre vertikala prickar) i webbläsaren.

(5). Klicka på Kasta alternativet i menyn och välj Chromecast-enhet att ansluta.

(6). Välj Rullgardinsmenyn Källor och klicka på Cast-fliken för att bara streama fliken på TV:n.

(7). Välj innehållet på ABC-webbplatsen och titta på streamingen på TV:n.

Således har vi sett proceduren för att Chromecast ABC till TV:n. Det populära innehållet i appen är Grey’s Anatomy, The Good Doctor, Supermarket Sweep, Pooch Perfect, Jimmy Kimmel Live, Home Economics, American Housewife, Good Morning America, mer.

Relaterad: Hur man streamar ABC på Firestick

Om du har några problem med stegen ovan, vänligen meddela oss i kommentarsfältet nedan. Besök Techowns Facebook och Twitter sidor för att titta på de kommande teknikrelaterade artiklarna.