Hur man castar min iPhone-skĂ€rm med Chromecast – Duplicando

0 Shares

Ända sedan tv kom in i hemmen har det blivit en oumbĂ€rlig plats för att underhĂ„lla familjer och individer. Varje gĂ„ng det kommer nya förĂ€ndringar som accepteras villigt, som med Chromecast. Om du vill anvĂ€nda denna utrustning har du kommit till rĂ€tt stĂ€lle.

Vad behöver jag för att sÀnda min skÀrm?

Om vi ​​jĂ€mför den första TV:n som kom ut pĂ„ marknaden med den nuvarande kan vi se stora skillnader. De inkluderar inte bara form, struktur, bild- och videokvalitet, utan ocksĂ„ hur signalen överförs har utvecklats över tiden.

Tidigare anvÀndes alla TV-apparater med en öppen signal frÄn staden, sedan blev kabel-TV och sedan satellit-TV populÀra. Nu Àr den nya trenden anvÀnd Chromecast för att titta pÄ program pÄ din TV med internetsignal.

Chromecast Àr en liten enhet som anvÀnds för att spela upp innehÄll frÄn internet pÄ din TV. Detta förvandlar en vanlig TV till en Smart TV utan att behöva spendera sÄ mycket pengar.

Tack vare Chromecast kan du ansluta till din TV med en internetanslutning frĂ„n vilken enhet som helst, oavsett om det Ă€r en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Den hĂ€r enheten kommer att ansvara för att trĂ„dlöst kontrollera innehĂ„llet du vill se. Även om den hĂ€r hĂ„rdvaran Ă€r tillverkad av Google, innebĂ€r den inga besvĂ€r anvĂ€ndas med vilken Apple-enhet som helst.

InnehÄllet och anvÀndningen av den hÀr enheten kan variera beroende pÄ dina preferenser, eftersom du kan dra nytta av familjekvÀllen eller med vÀnner för att anvÀnda den som karaoke och ha kul nÀr du sjunger dina favoritlÄtar.

Å andra sidan kan du casta filmer till TV frĂ„n vissa hĂ„rdvarukompatibla appar. Detta gör att du kan titta pĂ„ en viss film eller ett specifikt program.

Som med alla andra generationers enheter, försök alltid att uppdatera programvaran till den senaste och tillgÀngliga versionen. sÄ du kan njut av alla funktioner som detta system har och du kommer att ha bÀttre prestanda.

Med Google Chromecast kan du fÄ aviseringar om vissa problem, en ny uppdatering eller nÄgon annan viktig frÄga som du bör vara medveten om, men om du vill kan du inaktivera den hÀr funktionen för att inte störa dig nÀr du tittar pÄ programmering.

För att sÀnda frÄn din skÀrm mÄste du först veta att Chromecast Àr en enhet som ansluts till din TV via HDMI-kabel för att överföra internetsignalen frÄn en multimediaenhet. DÀrför, nÀr du ansluter till Internet, förutom att ladda ner och installera de nödvÀndiga applikationerna, förvandlar du en vanlig TV till en Smart TV.

Förutom HDMI-kabeln behöver du Wi-Fi-nÀtverk och Android- eller iPhone-enhet att de Àr kompatibla. Funktionalitet och tillgÀnglighet beror pÄ enheten och internetnÀtverket.

En annan sak att tÀnka pÄ Àr att du kommer att ha fler restriktioner i vissa regioner Àn i andra. För att kunna se innehÄll pÄ vissa onlineplattformar behöver du vanligtvis prenumerera pÄ det (som Netflix, Amazon, HBO med flera).

Vad Àr proceduren för att spegla en iPhone med en Chromecast?

Den imponerande kapaciteten hos Chromecast kan överraska dig eftersom den kan förvandla din HDTV till nÄgot mer avancerat dÀr du kan titta pÄ innehÄll frÄn HBO, Netflix, YouTube, Filmin, bland andra musik- eller videospelsplattformar.

En annan av de universella fördelarna med denna enhet Àr att du kan ta den med dig pÄ en resa och installera den pÄ TV:n pÄ hotellet eller dÀr du Àr. Du kan ocksÄ anvÀnda den för arbetsmöten dÀr du behöver visa informationen i din utrustning, eller sÄ kan du anvÀnda den för att titta pÄ film med nÀra vÀnner.

Det bÀsta med Google Chromecast Àr det du behöver inte betala mÄnadsavgiften för att kunna anvÀnda dess tjÀnster. Det du mÄste betala Àr avgiften för de internet- och underhÄllningsplattformar du prenumererar pÄ.

För att spegla en iPhone med en Chromecast bör du veta att det Àr en ganska enkel process som bara innebÀr tvÄ viktiga steg som du behöver följa. Först och frÀmst mÄste du ladda ner spegeln frÄn Store-appen och konfigurera din Chromecast frÄn Google Home. Detta gör att du kan ansluta de datorer som har ett annat operativsystem.

Sedan mÄste du kontrollera bÄda enheterna har samma internetanslutning och anslut Chromecast frÄn din lista över enheter. Nu kan du börja skÀrmspegling.

Hur castar du din iPhones skÀrm om du inte har en Chromecast?

För att casta en skĂ€rm har Android sin egen telefonskĂ€rmsspegelfunktion, men Apple har inte det. ÄndĂ„ kan du anvĂ€nda andra effektiva metoder som det hĂ€r operativsystemet har, som AirPlay, som kan skicka videor frĂ„n din iOS-mobil till Apple TV.

För att göra detta behöver du hjÀlp av en replika, som du kan ladda ner i den virtuella butiken gratis och pÄ nÄgra sekunder. Eftersom AirPlay inte kommer att göra detta, med en replika om du fÄr positiva resultat.

Dess gratisversion Àr tillgÀnglig under en begrÀnsad tid och kÀnnetecknas av irriterande annonser. För att uppnÄ installationen mÄste du ha tÄlamod och lÄta din Chromecast hittas. NÀr det hÀnder Àr allt vi behöver göra att trycka pÄ anslut-knappen och det ger oss möjlighet att duplicera skÀrmen.

Eftersom Apple inte har en inbyggd funktion pÄ sin hÄrdvara för att fungera med Chromecast mÄste vi anvÀnda externa applikationer för att kunna njuta av dess funktionersom i fallet med Android.

Om du aldrig har hanterat nÄgon av dessa enheter tidigare kan det tyckas vara svÄrt att ansluta, para ihop och anvÀnda till en början. Men nÀr du fÄr erfarenhet kommer du att upptÀcka att det inte Àr komplicerat och fördelarna Àr större.

0 Shares