Hur man byter tangentbord på Android-smarttelefon eller surfplatta

0 Shares

Smartphones med Android-operativsystem säljs i stort antal. De är inte bara överkomliga utan är också enkla att använda av alla. Utöver detta är Android-enheter mycket hyllade anpassningsalternativen den har inom sig. Varje Android-smartphone kommer med ett inbyggt tangentbord. Även om att skriva på det verkar vara bekvämt får användarna alternativ för att ändra det. Oavsett om du letar efter en ny tangentbordslayout eller något annat kan du dra nytta av tangentbordet. Android-användare kan använda sig av olika tangentbordsappar från tredje part förutom standardtangentbordet. Om du letar efter riktlinjer för hur du byter tangentbord på Android, gå in i avsnittet för att veta mer.

Hur man byter tangentbord på Android

Om du vill använda annat än ett standardtangentbord för Android kan du följa stegen nedan.

Notera: Det antas att du har installerat en tangentbordsapp från tredje part. Om du inte äger en kan du hämta den från Google Play Butik. Här är de bästa Android-tangentbordsprogrammen du behöver prova.

(1). Lås upp din Android-telefon och gå till inställningar.

(2). Bläddra ner för att välja Systemet.

(3). Välja Språkinmatning.

(4). Klicka på Virtuellt tangentbord.

(5). Välj Hantera tangentbord alternativ.

(6). Klicka på skjutreglaget nästa till ditt föredragna virtuella tangentbord.

(7). Välj uppmärksamhetsprompten OK.

(8). När du har aktiverat tangentbordet, tryck länge på världsikonen på tangentbordet medan du skriver och välj tangentbordet som du laddade ner.

Ovanstående guide är endast tillämplig för att växla mellan tangentborden. Du kan inte ändra tangentbordsspråket på en Android-enhet.

Vårt yttrande

Det är ganska enkelt och enkelt att byta tangentbord på din Android-enhet. På det här sättet kan du använda andra tangentbord som du känner till på Android. Du kan följa samma steg för att växla tillbaka till det gamla eller fysiska tangentbordet.

Är det här avsnittet användbart och informativt för dig? Om du har frågor, ska du be oss om hjälp med kommentarsektionen. Följ vår sida på Facebook och Twitter för de senaste artiklarna.

0 Shares