Hur man byter namn pÄ Facebook

0 Shares

MÄnga Facebook-anvÀndare gÄr vilse med sÄ mÄnga funktioner och sÄ mÄnga knappar. SÄ i den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur byta namn pÄ facebook, allt snabbt och enkelt. LÄt oss sedan se fler tips om sociala nÀtverk.

I den hÀr artikeln hittar du:

Hur byter man namn pÄ Facebook?

Det sociala nĂ€tverket gör att Ă€ndringar kan göras i din profil, det vill sĂ€ga det gĂ„r att lĂ€ra sig hur man byter namn pĂ„ Facebook. Även om det Ă€r vĂ€ldigt enkelt kan det vara ointuitivt. Facebook har ocksĂ„ regler för modifiering. Se mer om detta nedan:

 1. GÄ till Facebook och pÄ startsidan tryck pÄ tretaktsmenyn som finns i det nedre högra hörnet. Beroende pÄ vilken enhet du anvÀnder.
  Klicka pÄ menyn med tre rader
 2. Rulla sedan pÄ skÀrmen till slutet och tryck pÄ fliken InstÀllningar och integritet.
 3. Applikationen kommer att visa flera alternativ, bland dem gÄ till instÀllningar.
  Leta efter instÀllningarna
 4. För att Àndra ditt namn, tryck pÄ Personlig information och kontoinformation.
  GĂ„ sedan till Personlig information
 5. Àntligen gÄ till namn.
 6. Strax efter det kommer du att se ett förnamn, och ytterligare tvÄ för mellannamnet och en för efternamnet. Radera det som stÄr och fyll i efter vad du vill. Ange inte skiljetecken eller ovanliga tecken.
  Ange namnet för att avsluta
 7. NÀr du Àr klar klickar du pÄ knappen Kontrollera förÀndring.
 8. Efter att ha valt ordningen pÄ för- och efternamn, ange lösenordet och bekrÀfta ÄtgÀrden genom att klicka pÄ Spara utgÄvor.

Med stegen ovan har du lÀrt dig hur du Àndrar ditt namn pÄ Facebook. Men det Àr inte det enda tipset vi kommer att ge dig om Facebook. Se mer om andra tips till dig nedan.

Tips för Facebook

1.AnvÀnd en GIF som din profilbild

Om du vill liva upp ditt Facebook-foto kan du lÀgga till en GIF som profilbild. För att göra detta, följ stegen vi sÄg ovan, om hur du Àndrar ditt namn pÄ Facebook. VÀlj sedan en GIF som foto.

Strax efter kommer den att laddas upp som en kort loopad video och infogas i din profil. Nyheten har gradvis spridit sig till alla plattformar, testa den nu och försök infoga en GIF som din profilbild.

2.Spara till senare

Nu nÀr du har lÀrt dig hur du Àndrar ditt namn pÄ Facebook, se fler tips

Kanske har du hittat nÄgot riktigt coolt i ditt nyhetsflöde, men har inte tid att lÀsa det just nu. Det finns möjlighet att ta ett inlÀgg och spara det till senare, oavsett om det Àr lÀnkar, videor, bilder, allt innehÄll Àr möjligt.

För att göra detta klickar du pÄ pilen pÄ inlÀgget och vÀljer alternativet Spara. NÀr du vill, leta efter Salvos-alternativet som det sociala nÀtverket i sig erbjuder.

Inom det hÀr alternativet hittar du alla dina sparade inlÀgg, och du kommer att kunna lÀsa pÄ ett bekvÀmare sÀtt i din tid. Ytterligare ett anvÀndbart tips förutom att lÀra dig hur du Àndrar ditt namn pÄ Facebook.

3. Aviseringar om slutspel och inbjudningar

Om du Àr en vanlig Facebook-anvÀndare vet du att dina vÀnner fortsÀtter att skicka spelinbjudningar till dig och det kan frustrera vissa mÀnniskor. Observera att det Àr vÀldigt enkelt att blockera dessa inbjudningar, du kan göra detta i Blockera-menyn.

I den hÀr menyn kan du filtrera vilka inbjudningar du vill blockera. Det Àr ocksÄ möjligt att blockera anvÀndare och kontakter du har. Genom att följa detta tips fÄr du mer ro nÀr du anvÀnder det sociala nÀtverket.

4. Se nyheter pÄ sjÀlva plattformen

Facebook har en funktion som heter Instant Articles, genom den kan anvÀndaren se nyheter snabbt. Detta Àr möjligt pÄ datorn och Àven pÄ mobila enheter.

MÄnga medier anvÀnder det hÀr verktyget och genom att anvÀnda det kan du snabbt se nyheterna. Det fungerar tio gÄnger snabbare Àn normalt. Nyheter som stöder denna teknik visar en blixtikon.

Fokuserad pÄ hastigheten för att visa nyheterna kommer du att se fÀrre annonser och du kommer att kunna lÀsa allt lugnt och pÄ nÄgra minuter.

5. Inaktivera automatisk uppspelning

Kanske har din mobiltelefon redan kraschat, pÄ grund av Facebooks automatiska videouppspelning. Om du inte vill ha detta kan du inaktivera den hÀr funktionen i appens instÀllningar.

För att göra detta, gÄ till InstÀllningar och leta efter alternativet Videos. GÄ sedan till Spela upp videor automatiskt och inaktivera. Efter att ha bytt kommer du inte att ha nÄgra fler problem med det.

I apparna, gÄ till instÀllningarna , leta efter alternativet Autospel och vÀlj alternativet att inaktivera.

Med alla dessa tips har du lÀrt dig hur du Àndrar ditt namn pÄ Facebook och en massa annat. BerÀtta nu för oss, lyckades du lÀra dig hur du Àndrar ditt namn pÄ Facebook? Hade du nÄgra problem med stegen vi sÄg? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares