Hur man byter namn på Facebook

0 Shares

Många Facebook-användare går vilse med så många funktioner och så många knappar. Så i den här artikeln kommer vi att visa dig hur byta namn på facebook, allt snabbt och enkelt. Låt oss sedan se fler tips om sociala nätverk.

I den här artikeln hittar du:

Hur byter man namn på Facebook?

Det sociala nätverket gör att ändringar kan göras i din profil, det vill säga det går att lära sig hur man byter namn på Facebook. Även om det är väldigt enkelt kan det vara ointuitivt. Facebook har också regler för modifiering. Se mer om detta nedan:

 1. Gå till Facebook och på startsidan tryck på tretaktsmenyn som finns i det nedre högra hörnet. Beroende på vilken enhet du använder.
  Klicka på menyn med tre rader
 2. Rulla sedan på skärmen till slutet och tryck på fliken Inställningar och integritet.
 3. Applikationen kommer att visa flera alternativ, bland dem gå till inställningar.
  Leta efter inställningarna
 4. För att ändra ditt namn, tryck på Personlig information och kontoinformation.
  Gå sedan till Personlig information
 5. äntligen gå till namn.
 6. Strax efter det kommer du att se ett förnamn, och ytterligare två för mellannamnet och en för efternamnet. Radera det som står och fyll i efter vad du vill. Ange inte skiljetecken eller ovanliga tecken.
  Ange namnet för att avsluta
 7. När du är klar klickar du på knappen Kontrollera förändring.
 8. Efter att ha valt ordningen på för- och efternamn, ange lösenordet och bekräfta åtgärden genom att klicka på Spara utgåvor.

Med stegen ovan har du lärt dig hur du ändrar ditt namn på Facebook. Men det är inte det enda tipset vi kommer att ge dig om Facebook. Se mer om andra tips till dig nedan.

Tips för Facebook

1.Använd en GIF som din profilbild

Om du vill liva upp ditt Facebook-foto kan du lägga till en GIF som profilbild. För att göra detta, följ stegen vi såg ovan, om hur du ändrar ditt namn på Facebook. Välj sedan en GIF som foto.

Strax efter kommer den att laddas upp som en kort loopad video och infogas i din profil. Nyheten har gradvis spridit sig till alla plattformar, testa den nu och försök infoga en GIF som din profilbild.

2.Spara till senare

Nu när du har lärt dig hur du ändrar ditt namn på Facebook, se fler tips

Kanske har du hittat något riktigt coolt i ditt nyhetsflöde, men har inte tid att läsa det just nu. Det finns möjlighet att ta ett inlägg och spara det till senare, oavsett om det är länkar, videor, bilder, allt innehåll är möjligt.

För att göra detta klickar du på pilen på inlägget och väljer alternativet Spara. När du vill, leta efter Salvos-alternativet som det sociala nätverket i sig erbjuder.

Inom det här alternativet hittar du alla dina sparade inlägg, och du kommer att kunna läsa på ett bekvämare sätt i din tid. Ytterligare ett användbart tips förutom att lära dig hur du ändrar ditt namn på Facebook.

3. Aviseringar om slutspel och inbjudningar

Om du är en vanlig Facebook-användare vet du att dina vänner fortsätter att skicka spelinbjudningar till dig och det kan frustrera vissa människor. Observera att det är väldigt enkelt att blockera dessa inbjudningar, du kan göra detta i Blockera-menyn.

I den här menyn kan du filtrera vilka inbjudningar du vill blockera. Det är också möjligt att blockera användare och kontakter du har. Genom att följa detta tips får du mer ro när du använder det sociala nätverket.

4. Se nyheter på själva plattformen

Facebook har en funktion som heter Instant Articles, genom den kan användaren se nyheter snabbt. Detta är möjligt på datorn och även på mobila enheter.

Många medier använder det här verktyget och genom att använda det kan du snabbt se nyheterna. Det fungerar tio gånger snabbare än normalt. Nyheter som stöder denna teknik visar en blixtikon.

Fokuserad på hastigheten för att visa nyheterna kommer du att se färre annonser och du kommer att kunna läsa allt lugnt och på några minuter.

5. Inaktivera automatisk uppspelning

Kanske har din mobiltelefon redan kraschat, på grund av Facebooks automatiska videouppspelning. Om du inte vill ha detta kan du inaktivera den här funktionen i appens inställningar.

För att göra detta, gå till Inställningar och leta efter alternativet Videos. Gå sedan till Spela upp videor automatiskt och inaktivera. Efter att ha bytt kommer du inte att ha några fler problem med det.

I apparna, gå till inställningarna , leta efter alternativet Autospel och välj alternativet att inaktivera.

Med alla dessa tips har du lärt dig hur du ändrar ditt namn på Facebook och en massa annat. Berätta nu för oss, lyckades du lära dig hur du ändrar ditt namn på Facebook? Hade du några problem med stegen vi såg? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares