Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man bränner en CD med filer, musik eller video i Windows 10 utan program

Fastän CD idag har de blivit en lagringsenhet som sällan sett, utan tvekan är det fortfarande den bästa metoden att spara alla typer av filer fil, musik eller filmer. Eftersom de håller din information säkrare än på någon annan modern enhet.

Det bör noteras att för några år sedan använde folk ett verktyg för CD-bränning. Men lyckligtvis idag, tack vare Windows 10, kan vi bränna en CD med filer, musik eller filmer utan att behöva använda något program.

Men eftersom användningen av dessa minnesenheter har blivit lite föråldrad är du förmodligen inte bekant med proceduren bränna en CD med filer, musik eller filmer. Därför kommer vi nedan att visa dig steg för steg hur du gör det. Det bästa är att det inte tar lång tid och proceduren är enkel.

Bränn CD med musik- eller videofiler i Windows 10 utan program

Faktiskt Windows 10, låter dig bränna en CD eller DVD med alla typer av multimediafiler, utan att behöva använda externa program. Eftersom samma operativsystem innehåller verktyg som underlättar denna åtgärd. Tack vare detta idag bränna en CDDet har blivit en enkel och mycket snabbare aktivitet än för några år sedan.

Krav för att bränna en CD med musik- eller videofiler i Windows 10

Som jag nämnde tidigare krävs inget externt program för att bränna en CD i Windows 10 eftersom detta operativsystem inkluderar som standard ett program som heter Windows Media Player eller mer känt som Windows Media som du kan ladda ner och uppdatera hela tiden.

De måste med andra ord ha grundläggande krav Windows media och tom CD (är inte sparade). Det är också viktigt att komma ihåg att innehållet du vill spela in inte är större än kapaciteten på minnesenheten du ska använda.

På samma sätt är det viktigt att veta att vanligtvis en CD-kapaciteten är 600 och 900 MB. Medan DVD:n har en kapacitet på 4,7 till 13,3 GB.

En dag, med detta i åtanke och med nödvändiga resurser, kan vi börja spela in en CD.

Steg för att bränna en CD med musik- eller videofiler i Windows 10

  • Det måste vi när allt är klart välj mediafiler du vill kopiera till CD:n och lägga dem i en ny mapp (med vilket namn som helst) på skrivbordet. Det är viktigt att notera att mappen inte ska innehålla fler mappar eftersom CD:n inte är läsbar när den placeras i läsaren.
  • Efter att ha tagit detta steg flytta den tidigare skapade mappen till en mapp med foton, musik eller filmer (det beror på de valda filerna)
  • Då måste du öppna Windows Media Player
  • Välj sedan lämplig mapp i spelaren och kontrollera de objekt eller filer du vill bränna igen
  • Klicka sedan på knappen Bränn som finns i det övre högra hörnet
  • Sedan måste du dra alla objekt till fönstret som dyker upp så fort du trycker på alternativet spara.
  • Slutligen måste du sätta in CD:n. Så snart systemet känner igen det, välj alternativet Börja spela in.

Det är absolut nödvändigt att du ser till att den insatta minnesenheten innehåller en fil innan du fortsätter proceduren Dataskivaetikett. Om det inte finns måste du välja homonymialternativet i sidotecknet som visas på sidoskivans tecken.

Det bör understrykas att det finns flera versioner av Windows 10 och det är viktigt att du aktiverar din version av Windows så att du inte har några problem i processen.

Vi hoppas äntligen att den här artikeln hjälpte dig. Hoppas du vet att när du väl har dina inspelningar på en CD så kan du konvertera dem till MP3-format med din Windows-spelare.

Vi skulle älska att höra från dig Brände du lätt en CD? Känner du till någon annan metod för att bränna en CD med mediaobjekt utan program i Windows 10? Lämna oss dina svar i kommentarerna.