Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man bränner en CD eller DVD med flera filer utan program – från musik, foton, filmer och mer

Utan tvekan, bränna en CD var en av de mest använda processerna tidigare Butiksinformationeftersom det inte fanns några andra resurstyper som skulle tillåta att filer sparas en gång eller upprepade gånger.

Detta har dock förändrats över tiden på grund av uppkomsten av nya enheter som låter dig göra samma sak på ett mer praktiskt sätt. Men när det kommer till säkerhet, De bästa alternativen är CD- eller DVD-skivor.

En av de främsta anledningarna är att denna förvaringsenhet är pålitlig och säkereftersom endast läsning är tillåten, därför tillåter det inte att data skrivs över efter skrivning. På så sätt kommer din information att skyddas. Så utan vidare, låt oss börja med det som verkligen intresserar oss, och det är som att bränna en CD eller DVD med flera filer och inga program.

Hur bränner man en CD eller DVD med flera filer och inga program?

Följaktligen anses denna minnesenhet (CD) vara mycket effektivare om vi vill skydda våra data eftersom det också är nästan omöjligt att bli infekterad med virus.

Av denna anledning är det viktigt att veta hur man spelar in det, så enkelt, snabbt och enkelt. Men det bästa är att genom att använda den här metoden behöver du inte ladda ner några program och du kan bränna alla typer av filer.

Du kommer att kunna strömma musik, videor, foton och mer. Det är dock viktigt att komma ihåg att de förekommer begränsadså beroende på det kommer det att vara antalet filer du kan lagra.

Steg för att bränna en CD eller DVD med flera filer

Först sätt i en tom CD på läsaren/skribenten. Observera att tomma CD-skivor har en maximal kapacitet på 700 MB, medan DVD-skivor kan rymma cirka 4,7 GB.

I det här alternativet kan du välja vilken inspelning du vill ha. Med tanke på att det finns två sätt, nämligen: Hur USB-minne eller z CD- eller DVD-spelare. I fallet med det första alternativet kan användaren spela in en del av enheten och lämna den andra delen för användning när han vill. Du kommer dock inte att kunna radera data som redan är sparad.

Därför är det andra alternativet det vanligaste, eftersom det finns fler av det kompatibel. Poängen är att när CD:n väl är bränd kan ingen mer information läggas till.

I detta skede måste du göra lägg filer på CD eller DVD. Detta kan göras genom att helt enkelt dra dem till försäljning eller genom att kopiera dem från deras plats till urklipp och släppa dem inuti.

Efter att ha slutfört alla föregående steg fortsätter vi till inspelningen. För att göra detta måste du logga in på din dator genom att klicka “DVD spelare” för att välja filer. Leta sedan efter alternativet “Disk Utilities” och klicka på “sluta bränna”.

Ett fönster kommer omedelbart upp där du kan ange önskat namn på din minnesenhet. Du kan också lägga in en fil inspelningshastighettänk på att ju högre den är, desto snabbare blir inspelningen. Det rekommenderas dock att välja en långsammare för att undvika misstag när jag vet att den spelar in.

Slutligen börjar processen att bränna filer som musik, videor, bilder eller vad du vill. Så fort det är över kommer systemet att göra det varna.

Likaså bör det betonas att om du är intresserad av relaterad information, kan du också hitta användbar teknisk information på vår webbplats Handledningar och mycket mer.

Slutligen hoppas vi att du tyckte att den här handledningen var användbar, men vi vill gärna höra från dig Lyckades du enkelt bränna en CD eller DVD? Tycker du att det är viktigt att lagra filer på en CD eller DVD? Lämna oss ditt svar i kommentarerna.