Hur man börjar spela Pokemon Café Mix på Switch, PC, Android och iOS

I år 2020 har både Niantic och The Pokémon of Company återuppfunnit sig själva genom att ta fram ett nytt videospel som har varit en trend på alla sociala nätverk sedan lanseringen, vet du inte vad vi pratar om? Är om Pokémon Café Mixett pusselspel som är här för att stanna och här vill vi visa dig hur du spelar Pokemon Café Mix på vilken enhet som helst.

Med Pokémon Café Mix kan du utföra olika trick och interagera med de mest karismatiska karaktärerna i Pokémon-serien på ett lite annorlunda sätt. Fler och fler användare ansluter sig till denna fascinerande värld olika enheterfortsätt att läsa den här praktiska guiden och ta reda på vad du behöver veta.

Hur man installerar Pokémon Café Mix

Först och främst måste vi säga att detta fascinerande videospel designades bara för enhet Rör; Men vissa människor har problem med att installera Pokemon Café Mix på olika enheter. Ändå, här är några knep som du kan använda för att njuta fullt ut av detta äventyr på din dator också.

Installera Pokémon Café Mix på Nintendo Växladet är väldigt enkelt, du behöver bara ange din förtroendefinnare För Nintendo, lägg namnet på sökfliken, välj sedan det språk du vill ha och ladda ner den senaste versionen, och när det är gjort kan du starta installationsprocessen.

I Android och iOS är det mycket enklare, för dessa operativsystem behöver du bara ange standardinstallationsprogrammet, Google Play Butik för Android och Applikationsbutik för iOS. Processen är densamma, kontrollera spelikonen, välj språk och starta nedladdningen, när den är klar kommer installationsprocessen att vara automatisk.

Allt förändras när vi pratar om en PC. Varför? Svaret är väldigt enkelt, det här videospelet skapades i princip för pekenheter, så vår dator bör inte matcha Betyder detta att allt är förlorat i det här spelet? Nej, låt mig visa dig vad vi ska göra i det här fallet.

För att installera det här spelet på din dator behöver du bara en bra Android-emulator för PC. Efter att ha installerat det här verktyget behöver du bara gå till APKMirror eller annan pålitlig nedladdningssida; efter nedladdning räcker det överför filen till din emulatorkör och det är det, det är så enkelt att ha Pokémon Café Mix på din PC.

Hur man spelar Pokémon Café Mix

Genom att spela Pokemon Café Mix blir vi ägare kaféer; där olika arter av Pokémon kommer att beställa mat och dryck till oss, som vi måste förbereda. Sättet att spela Pokémon Café Mix är väldigt enkelt; Du behöver bara samla vissa ingredienser för att kunna slutföra varje uppdrag och gå upp i nivå.

Vi måste göra det med varje beställning som görs av dessa exceptionella kunder bli involverad i ett pusseldär måste vi eliminera Pokémon-elementen på skärmen genom att smälta samman till en ring; Tack vare detta kommer vi att försöka samla in några specifika föremål för att kunna förbereda en beställning för våra Pokeclientes.

I vissa fall, ja rensa nyckelobjekt för att passera mycket snabbare i spelet. Om vi ​​lyckas genomföra uppgiften kommer vi att få gyllene ekollon som hjälper oss att förbättra vår lilla restaurang genom att göra den större och ännu lyxigare.

Ett sätt att snabbt gå vidare i spelet; Det är genom utmärkelser dagligendär ska vi få några konsumtionsvaror. Bland andra belöningar som vi kan använda för att förbättra vårt kaffe. För att få denna belöning loggar du bara in varje dag, om vi genomför 5 dagar i rad kan vi få Pokémon som belöning.

Vi kan också få ytterligare gyllene ekollon om vi slutför ytterligare uppgifter; Dessa finns i kallelsen kort utmaningar. Där kommer vi att behöva slutföra tre uppgifter, om vi lyckas klara dem kan vi få en handfull gyllene ekollon. Den här har dock en timer, så vi får vänta efter att ha använt den.

Vad tycker du om den här artikeln? Kom ihåg att du kan ge oss din åsikt avresa Din kommentar och förslag. Om du gillade den här artikeln Dela det! Och få fler att njuta av detta fantastiska äventyr fullt av godis och Pokémon.

Relaterade Artiklar

Back to top button