Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man blockerar WhatsApp-samtal och videosamtal utan att blockera en kontakt

Sedan WhatsApp lanserades och började få allmän uppmärksamhet kan man säga att SMS har blivit en helt föråldrad funktion om du inte har något annat alternativ och i mycket specifika fall behöver vi sällan använda SMS. På samma sätt sedan dess utseende WhatsApp-samtal, traditionella förbindelser är praktiskt taget ett minne blott.

Helt enkelt WhatsApp har radikalt förändrat vårt sätt att kommunicera med andra människor, eftersom vi kan installera det även på surfplattor, både textmeddelanden och konventionella konversationer helt enkelt föråldradsom vi bara använder i nödsituationer

Med WhatsApp för båda skicka meddelanden, till exempel ringa videosamtal vi spenderar väldigt lite kredit, och när vi använder Wi-Fi spenderar vi absolut ingenting, detta är en av dess starkaste sidor, för att inte tala om det faktum att meddelanden skickas snabbt och effektivt, bland annat.

Men det kanske finns sådana som du som inte känner för att störa sig på WhatsApp-samtal från sin Android-enhet du gillar inte att prata i telefon eller bara för ett visst ögonblick när du inte vill bli störd. Och det är sant att vi vissa tider på dygnet känner oss utmattade och vill bara koppla av från allt.

I Se hur du gör det Vi hjälper dig i det här fallet, vi kommer att förklara hur du blockerar WhatsApp-samtal och videosamtal på ett enkelt sätt.

Sätt att inaktivera WhatsApp-samtal

En detalj att ta hänsyn till är avsaknaden av ett sådant alternativ inaktivera WhatsApp-samtalinget sätt även om du försöker installera en gammal version av whatsapp som inte har några samtal är det samma sak eftersom när du väl öppnar appen kommer whatsapp att be dig uppdatera appen på ett obligatoriskt sätt för att fortsätta använda den.

Därför, vid uppdatering, är det mer än uppenbart att filen anslutningsalternativdet är därför du skulle förbli densamma.

För nu har vi inget annat val än att helt enkelt acceptera verkligheten, du kan om du inte vill svara på samtal tillfälligt är ett alternativ att koppla bort din telefon från mobildata eller Wi-Fi, till exempel.

Även om du störs av samtal från en specifik person kan du prova det här alternativet att blockera så att de inte längre kan ringa dig, även om de i så fall inte ens kommer att kunna skicka meddelanden till dig, så det är mer än uppenbart att detta inte är det bästa alternativet.

så om du vill fortsätta att ta emot meddelanden från denna kontakt utan att blockera dem helt, måste du titta på andra alternativ.

Hur blockerar jag WhatsApp-samtal och videosamtal?

Allt vi kan göra är att hoppas att WhatsApp någon gång kommer att tillåta oss att välja om vi vill ha det detta alternativ är aktiverat eller inteför just nu har vi inte många andra alternativ än att helt enkelt acceptera appen som den är och det är allt.

Detta har alltid varit ett problem i appen, som i WhatsApp pluseftersom det inte ens går att anpassa, så det är inte så att vi inte är vana vid att tvingas in i vilka alternativ vi måste acceptera och vi bara tittar på det och kan inte göra någonting.

Vi hoppas att vi en dag kommer att kunna blockera WhatsApp-samtal och videosamtal från den här appen så att vi kan sluta svara på dem när vi vill ha lugn och ro, för det kan vara lite irriterande ibland, men det är bara något vi Måste vänja sig för att det tar ett tag att vänja sig vid det.

Om det är sant att i vissa fall många människor blir irriterade på dem för att de är gratis med Wi-Fi, är de perfekta för att störa oss när som helst och ännu mer för att de kan se om vi är online eller inte nej, när var vår sista anslutning, om vi såg budskapet, bland många andra tecken det ger WhatsApp att vi använder det.

Som en tröst, om det finns sätt att stänga av onlinefunktionen, skrivfunktionen eller frysa den senaste anslutningen i appen, kan det vara lite användbart för att undvika att bli störd under en obestämd tid och strömmen avsevärt minska obehag som var och en av våra kontakter kan producera.