Hur man blockerar oönskade YouTube-kanaler & Vissa användare på mobiltelefon eller dator

0 Shares

Under många år, Youtube har varit en go-to app eller webbplats för människor som vill titta på videor och klipp online. Det finns olika innehållskategorier tillgängliga på YouTube med miljontals videor uppladdade att välja mellan och titta på regelbundet. Även om mångfalden av innehåll gör det mer omfattande och användbart, är inte alla videor lämpliga för alla.

För att ladda upp en video på YouTube måste du skapa din YouTube-kanal under ditt Google-konto. Vem som helst eller vilken grupp som helst kan skapa en YouTube-kanal för marknadsföring och underhållning. Genom YouTube-kanalen kan du interagera med personer som har samma intresse som ditt.

Men det finns tillfällen då du inte gillar videorna som visas i dina YouTube-flöden eller sökresultat när du använder appen eller webbplatsen. Om du prenumererar på en YouTube-kanal och klickade på aviseringsklockan kommer du att få uppdateringar om nya videor som laddats upp från den användaren. Det visas också innehåll från kanaler som rekommenderas för dig relaterat till dina prenumerationer.

Om du inte gillar det du ser från vissa YouTube-kanaler och vill hindra dem från att dyka upp och spelas kan du enkelt blockera dem. Samtidigt, om du stöter på YouTube-användare som postar onödiga kommentarer på din egen kanal eller agerar troll, kan du också blockera dem för gott. Blockering av kanaler och användare kan också hjälpa dig att effektivisera föräldrakontroll och förhindra oönskat innehåll för ditt barn när du använder ditt YouTube-konto.

SE ÄVEN: Skaffa Free TiVo Stream 4K eller Chromecast-enhet från YouTube TV

Blockera oönskade YouTube-kanaler och användare på mobilapp eller datorwebbläsare

Det finns två sätt att blockera vissa oönskade YouTube-användare och kanaler. Du kan ta bort dem via din mobila enhet som iPhone, iPad och Android-telefon eller surfplatta, eller med din dators webbläsare. Kolla in stegen nedan för hur du kan göra det.

Stoppa-en-YouTube-kanal-från-visas-på-flöde-eller-sökresultat-via-mobil-enhet

Stoppa en YouTube-kanal från att visas i flödet eller sökresultat via mobil enhet

  • Starta YouTube-appen.
  • Leta efter YouTube-kanalen som du vill blockera.
  • Hitta någon av deras uppladdade videor i ditt kontoflöde, tryck på den treprickade ikonen på titeln.
  • Rulla ned och tryck på Inte intresserad. Du kan också välja Rekommendera inte kanal.

Stoppa en YouTube-kanal från att dyka upp med YouTube-webbplatsen i datorns webbläsare

Stoppa-en-YouTube-kanal-från-visas-upp-använda-YouTube-webbplats-på-dator-webbläsare

  • Öppna valfri webbläsare och gå till YouTube.com.
  • Hitta kanalen som du vill blockera från videorna i ditt startsideflöde.
  • Klicka på den tre-prickade ikonen bredvid titeln på videon som laddats upp av den kanalen.
  • Klicka på antingen Inte intresserad eller Rekommendera inte kanal.

Blockera YouTube-användare/-kanal med profilsida via mobil enhet

  • Öppna YouTube-appen på din iPhone eller Android-mobilenhet.
  • Sök efter användaren eller kanalen som du vill blockera.
  • Tryck på den tre-prickade ikonen bredvid dess namn.
  • Välj Blockera användare.

Blockera YouTube-användare/-kanal via profilsidan via YouTube-webbplatsen

Blockera-YouTube-användare-eller-kanal-genom-profilsidan-via-YouTube-webbplats

  • Gå till YouTube.com i din webbläsare.
  • Leta efter användaren eller kanalen som du vill blockera.
  • Ovanför videorna, leta efter fliken Om. Klicka på det.
  • Rulla ned och leta efter flaggikonen.
  • Klicka på flaggikonen.
  • Välj Blockera användare.

Vilka är dina skäl till att blockera en användare eller kanal på YouTube? Lämna en kommentar till oss i avsnittet nedan.

Binge Gauge är en webbsida som stöds av läsare. När du köper något med hjälp av våra länkar kan vi tjäna en affiliate-kommission utan extra kostnad för dig.

0 Shares