Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man blockerar någon på Meta Business Suite

Meta Business Suite är ett kraftfullt verktyg för företag att hantera sin närvaro i sociala medier på Facebook, Instagram och andra plattformar. Men ibland kan företag stöta på användare som är störande eller kränkande.

I dessa fall kan det vara nödvändigt att blockera dessa användare för att hindra dem från att interagera med företagets sidor. Att blockera en användare på Meta Business Suite är en enkel process som kan hjälpa företag att hantera sin närvaro på sociala medier och skydda sig mot störande eller kränkande användare.

I den här artikeln kommer vi att guida dig genom stegen för att blockera någon på Meta Business Suite.

hur blockerar man någon på Meta Business Suite?

Steg 1: Logga in på Meta Business Suite

För att blockera någon på Meta Business Suite måste du först logga in på ditt konto. Gå till Meta Business Suite-hemsidan och ange dina inloggningsuppgifter.

Steg 2: Gå till Företagsinställningar

När du är inloggad klickar du på “Företagsinställningar”-knappen i det övre högra hörnet på sidan. Detta tar dig till instrumentpanelen för företagsinställningar.

Steg 3: Klicka på “Varumärkessäkerhet”

I instrumentpanelen för företagsinställningar klickar du på “Varumärkessäkerhet”-fliken i menyn till vänster. Detta tar dig till sidan med inställningar för varumärkessäkerhet.

Steg 4: Klicka på “Blocklistor”

På sidan med inställningar för varumärkessäkerhet klickar du på “Blocklistor“-fliken. Detta kommer att visa dig en lista över alla blocklistor som du har skapat.

Steg 5: Skapa en ny blockeringslista (om nödvändigt)

Om du inte redan har skapat en blockeringslista för användaren du vill blockera, måste du skapa en ny. För att göra detta, klicka på “Skapa blocklista”-knappen och ge din nya blockeringslista ett namn.

Steg 6: Lägg till användaren i blockeringslistan

När du har skapat din blockeringslista kan du lägga till den användare du vill blockera till den. För att göra detta, skapa en lista med namn eller webbadresser för profilerna som du vill ska blockeras i ett ark och klicka sedan på “Ladda upp” för att ladda upp filen efter att ha dragit och släppt den i rutan. Nu läggs dessa personer automatiskt till på din blockeringslista.