Hur man blockerar min kreditbyrĂ„ och varför man gör det – Blockera historik i kreditbyrĂ„n

0 Shares

Att ha likviditet för att kunna köpa en produkt eller tjÀnst Àr viktigt och till och med nödvÀndigt beroende pÄ vilka behov man kan ha. SÄ har lÄnebyrÄ Det Àr ett verktyg som du kan anvÀnda mycket vÀl om du behöver det.

Det Àr dock absolut nödvÀndigt att hantera dina lÄn och se till att amorteringarna hÄlls sÄ att det inte blir nÄgra problem. Det Àr dÀrför Kreditkontor utformad som en institution som samlar in data frÄn alla anvÀndare med kredit.

All kreditinformation som en person samlar in över tid kommer att lagras hÀr för andra institut att utvÀrdera. Det Àr möjligt att du nÄgon gÄng föredrar att sÀkra dina kredituppgifter sÄ att ingen person eller institution kan befordras till dem. Om du vill kan du ocksÄ lÀmna kreditkontoret.

Tja, Àven om du inte tror det kan du lÄsa din data Kredithistorik och processen att göra det Àr mycket enkel att följa. Allt du behöver göra Àr att fortsÀtta lÀsa den hÀr artikeln dÀr vi visar dig hur du gör det enkelt och snabbt.

Varför blockera en kreditupplysning?

Innan vi börjar spÀrra kreditupplysningsföretaget mÄste vi först diskutera orsakerna till att spÀrra en kreditupplysningsbyrÄ. PÄ sÄ sÀtt blir Àmnet tydligare och din övergripande förstÄelse blir bÀttre eftersom du kommer att kunna göra det hantera och applicera effektivt informationen vi tillhandahÄller i den hÀr artikeln. Men för det Àr det absolut nödvÀndigt att du vet hur du kontrollerar en kreditbyrÄ online.

Möjligheten att spÀrra din kreditupplysningsinformation kommer att vara mycket anvÀndbar och det kommer ocksÄ att hÄlla dig skyddad, den bestÄr i princip av att spÀrra din kreditinformation i 3 mÄnader. Detta ger dig möjlighet att skydda alla dina personuppgifter, inklusive historiska uppgifter, för att inte vara det offer för identitetsstöld.

SÄ den som försöker komma Ät din information kommer inte att ha nÄgon form av Ätkomst eftersom den kommer att skyddas under denna period. Observera att det hÀr alternativet inte Àr gratis men har en förlÀngning pris pÄ 58 pesos för varje kvartal.

Annars Àr processen vÀldigt enkel och krÀver ingen hjÀlp utifrÄn eftersom du kan göra det sjÀlv med hjÀlp av kreditupplysningsportalen. Oroa dig inte, vi Àr hÀr för att hjÀlpa dig att göra proceduren enklare för dig.

Du behöver bara följa instruktionerna vi kommer att tillhandahÄlla nedan, sÄ var försiktig sÄ att du inte gör nÄgra misstag i processen. Om du gör detta kommer du att se att i tvÄ av tre kommer du enkelt att kunna blockera all din information hos kreditupplysningsföretaget.

Hur blockerar jag min kreditupplysningstjÀnst?

Du har möjlighet att blockera din information om kreditupplysningsföretag Detta Àr oerhört viktigt om du vill undvika informationsstöld. DÄ kommer du att se fördelarna med denna process samt hur enkelt och utan hjÀlp av en extern agent. De huvudsakliga fördelarna som finns nÀr du lÄser kreditupplysningsinformation Àr följande:

  • Den största fördelen med denna metod Ă€r att du kommer att kunna göra det skydda dina personuppgifter och kreditpoĂ€ng vid misstanke om stöld. Det verkar vara en kupol av skydd för viktig information eftersom tjĂ€nsten den tillhandahĂ„ller kommer att hĂ„lla dig sĂ€ker i minst 3 mĂ„nader.
  • Den andra fördelen Ă€r tillgĂ€ngligheten du kommer att ha eftersom du kommer att kunna lĂ„sa och lĂ„sa upp din data sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger du vill.
  • Du kan ocksĂ„ komma Ă„t kreditreferensportalen var du Ă€n Ă€r, allt du behöver Ă€r en mobil enhet med internetuppkoppling via dataöverföring.

SÀttet att blockera det Àr vÀldigt enkelt, gÄ bara till den officiella webbplatsen och ha sedan en panel som guidar dig genom processen.

Och vips, processen Àr vÀldigt enkel och det fanns ingen anledning att gÄ till en extern agent för att blockera en kreditupplysning. Vi inbjuder dig att utforska nÀrmare hur du kan förbÀttra din data, t.ex. om du vill veta hur du hanterar din kredithistorik i en kreditbyrÄ, kan du ocksÄ hitta information i vÄra artiklar.

0 Shares