Hur man blockerar en persons Gmail och låter dem veta (exempel)

Google Mail har ett stort antal verktyg som låter dig hantera e-postmeddelanden och utföra vissa uppgifter, som att blockera e-postmeddelanden. Om du är intresserad av att tillämpa Google Block rekommenderar vi att du läser den här artikeln, som du kommer att lära dig med Hur man blockerar en persons Gmail och meddelar dem om det

Robust och praktisk “Google Mail”

“Google Mail” eller populärt känd som “Gmail” är en gratis e-posttjänst låter dig skicka och ta emot meddelanden. Gmail har olika verktyg för att hantera e-post och organisera våra kontakter.

Hur fungerar Google Mail?

Gmail eller Gmail fungerar med etiketter som gör det enkelt att utöka organisation e-postmeddelanden. Dessutom ansvarar tjänsten för e-postcentralisering utan att använda en extra applikation. Å andra sidan organiserar Gmail-gränssnittet meddelanden med prioriterad e-post för att avgöra deras betydelse.

Gmail integrerar olika verktyg som “Google Docs” för att skapa dokument och “Google Calendar” för att organisera klasser och möten. Gmail hanterar även olika kartor via “Google Maps”. Dessutom kan vi med hjälp av Google Mail lägga till bilder efter behov och översätta mejl.

Hur man blockerar en persons Gmail och meddelar dem om det

Om du vill blockera en persons Gmail och du vill att avsändaren ska veta, kan du följa en enkel och effektiv procedur baserad på tillämpa ett filter och skicka ett meddelande till avsändaren. Vi förklarar vart och ett av stegen nedan.

Öppna ditt Gmail-konto

Det första steget är komma åt ditt Gmail-konto från Google, där du kommer att blockera den andra personens e-post. För att göra detta, gå till Gmails webbplats och ange din e-postadress och ditt lösenord.

Skapa ett filter i Gmail-inställningarna

Nästa steg är skapa ett filter som gör att du kan avvisa alla e-postmeddelanden från en viss person särskilt. För att göra detta, gå till alternativet “Skapa filter” högst upp, bredvid verktyget “Sök på Internet”.

Hitta omedelbart “Från”-fältet och ange där den e-postadress du vill blockera. Klicka sedan på knappen “Nästa steg” och välj alternativet bredvid “Ta bort” för att automatiskt kassera alla meddelanden som tagits emot från detta e-postmeddelande och skicka dem till papperskorgen. Du kan också avsluta prenumerationen på Gmail-webbplatser om du får skräppost i din inkorg.

Använd alternativet direkt Gmail

Ett direkt sätt att blockera ett e-postmeddelande i Gmail är att öppna ett e-postmeddelande som skickas från den e-postadress du vill blockera. I det övre högra hörnet ser du en genväg som låter dig svara på det här meddelandet.

Tryck på nedåtpilen för att öppna alternativmenyn. Hitta och välj “Blockera kontaktnamn”. På så sätt blockerar du ett e-postmeddelande i Gmail direkt och enkelt. Om du har många skräppostmeddelanden kan du också radera alla arkiverade e-postmeddelanden för att frigöra utrymme för dina data.

Meddela personen att deras e-post har blockerats

Efter att ha blockerat någons e-postadress kan du låta dem veta att du gjorde det. För att göra detta, klicka på knappen “Skriva” för att skriva ett nytt meddelande och skicka ett krypterat e-postmeddelande från Gmail.

Lägg till blockerad e-postadress och skriv ett meddelande för att informera personen att du har valt att blockera alla hans meddelanden så att du inte kan se hans svar eller några nya meddelanden han har skickat till dig. Slutligen, tryck på “Skicka”-knappen. Om avsändaren svarar på det här meddelandet kommer du inte att se det i din inkorg.

Relaterade Artiklar

Back to top button