Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man bäst förutser och vinner T-Mobiles World Series

Är du ett basebollfan? Tror du att du har vad som krävs för att tippa vinnaren av World Series? T-Mobile bjuder in fansen att delta i en utlottning för att bevisa det genom att sms:a deras poängförutsägelser under varje spel. What’s Next-utlottningarna startar den 27 oktober före match 1 i World Series.

För att delta behöver du bara sms:a “PREDICT” till 595959 och gissa slutresultatet och det vinnande laget för en chans att vinna biljetter till en ordinarie säsongsmatch 2024 eller 2024 World Series.

Utlottningarna bjuder in fansen till att sms:a poäng och vinnarförutsägelser under varje match i World Series som presenteras av Capital One för en chans att vinna 2024 års ordinarie säsong och World Series-biljetter. Vinnarna kommer att utses slumpmässigt och du kan delta så många gånger du vill under tävlingsperioden.

Om du är en T-Mobile-kund får du en extra chans att vinna. T-Mobile erbjuder sina kunder en andra chans att vinna genom att delta i utlottningarna via T-Mobile Tuesdays-appen.

Appen kommer också att erbjuda exklusivt World Series-innehåll, inklusive tillgång bakom kulisserna och intervjuer med spelare. Så om du är en T-Mobile-kund, glöm inte att ladda ner appen och delta i utlottningarna för en chans att vinna stort!

Hur man bäst förutsäger “Vad är härnäst?” T-Mobiles utlottningar text poäng och Bli vinnare

Om du vill delta i T-Mobiles “What’s Next?” utlottningar och har en chans att vinna biljetter till en ordinarie säsongsmatch 2024 eller 2024 World Series, här är vad du behöver göra:

 1. Sms:a “PREDICT” till 595959 under varje match i World Series som presenteras av Capital One.
 2. Gör din gissning på slutresultatet och vinnande laget i slutet av den andra omgången.
 3. Vänta och se om du är en av de 500 personerna som vinner två biljetter till en ordinarie säsongsmatch 2024 eller 2024 års World Series.

Det är så enkelt! Kom ihåg att du bara kan göra en förutsägelse per spel, så låt det räknas.

Om du inte är säker på vilket lag du ska välja, gör lite research innan. Titta på lagets prestation under säsongen, deras statistik och eventuella skador eller förändringar i laguppställningen. Detta kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut och öka dina chanser att vinna.

Tänk också på att T-Mobile tar tillbaka sin populära show för Game 3 of the Fall Classic, vilket praktiskt taget transporterar tittarna in i spelet. Så missa inte denna möjlighet att komma närmare händelserna och potentiellt vinna några fantastiska priser.

Hur man deltar i T-Mobile 5G BP 2023

För att delta i T-Mobiles 5G BP för 2023 World Series måste du ha ett T-Mobile-konto och en kompatibel enhet. När du har dem kan du följa dessa steg för att delta:

 1. Ladda ner appen T-Mobile Tuesdays från App Store eller Google Play Store.
 2. Öppna appen och navigera till avsnittet “T-Mobile 5G BP”.
 3. Välj det World Series-spel du vill delta i.
 4. Följ anvisningarna för att förutsäga slutresultatet och vinnande laget i slutet av den andra omgången.
 5. Skicka in din förutsägelse och vänta på resultatet.

Om du är en av de lyckliga vinnarna kommer du att meddelas via appen eller sms. Tänk på att oddsen att vinna beror på antalet mottagna bidrag, så det är viktigt att göra din förutsägelse så tidigt som möjligt.

Förutom chansen att vinna biljetter till en ordinarie säsongsmatch 2024 eller 2024 World Series, erbjuder T-Mobile 5G BP även hemmatittare en plats på första raden till all World Series-action. Med 5G-kameraflöden kopplade till två superslow-motion-kameror kan du följa spelet från unika perspektiv och komma närmare händelserna än någonsin tidigare.

Hur man vinner T-Mobile 5G BP 2023

Om du vill vinna T-Mobiles Predict World Series Winner finns det några saker du kan göra för att öka dina chanser att vinna. Här är några tips som hjälper dig att vinna:

 1. Sms:a Predict till 595959: För att delta i utlottningarna måste du sms:a “PREDICT” till 595959. Du kommer då att bli ombedd att ange din gissning för slutresultatet och vinnande laget. Se till att du skickar in din förutsägelse innan slutet av andra omgången.
 2. Var uppmärksam på spelet: Håll ett öga på spelet och försök förutsäga hur det kommer att bli. Titta på lagens tidigare prestationer, startkastarna och väderförhållandena. Dessa faktorer kan alla påverka resultatet av spelet.
 3. Var strategisk: Gissa inte bara slumpmässigt. Tänk på lagen och deras styrkor och svagheter. Tänk på spelstilen för varje lag och hur det matchar det andra laget. Använd denna information för att göra en välgrundad förutsägelse.
 4. Ange flera gånger: Du kan delta i utlottningarna flera gånger, så dra nytta av detta. Ju fler gånger du deltar, desto större är dina chanser att vinna. Se bara till att du skickar in dina förutsägelser innan slutet av den andra inningen.
 5. Följ T-Mobile på sociala medier: T-Mobile kan tillkännage särskilda kampanjer eller giveaways på sina sociala mediekanaler. Följ dem på Twitter, Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om nya möjligheter att vinna.

Genom att följa dessa tips kan du öka dina chanser att vinna T-Mobiles Predict World Series Winner. Lycka till!